• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Her şey için teşekkürler SDN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Arkadaşlar üni. nedeniyle fazla giremiyorum hatta hiç giremiyorum foruma bu nedenle de görevimi yerine getiremediğim için görevden alınmamı talep ettim.

Sizinle geçirdiğim bütün günler güzeldi o baskınlar felan :)

Herşey için çok teşekkür ediyorum kimse bilmiyor ama sdn benim hayatımı gerçekten çok değiştirdi hem de derinden değiştirdi.

Bu güne kadar tanıştığım arkadaşlarımla iyi ki tanıştım diyorum arada sürtüşmeler oldu ama biz olgun insanlar olduğumuz için hepsini mantık çerçevesinde atlattık hala bana dargın olabilecek arkadaşlardan da helallik istiyorum kim bilir dönerim bir gün belki, iyi bakın kendinize arada uğrarım fırsat buldukça :)

Bir teşekkürüde ben borç bilirim :)

helal olsun üniversitede başarılar herşey istediğin gibi olsun dikkat et kendine :D

eğer varsa bi hakkımız helal olsun. inşallah üniversitede ve ileriki hayatında başarılar ve güzellikler seninle olur:)

parti verelim:devil:

görevi bana devredebilirsin:mrgreen:

(:crying:)

Vayy İsmail nereye... Daha yapılacak çok şey vardı....

Hayırlı olsun öncelikle.
Üniversiteyi de bir önce bitir senin ağır sorumluluklar bekliyor ona göre :)
Kendine iyi bak.

Yakında bende gidiciyim..
Üniversitede başarılar Romantic umarım herşey istediğin gibi olur :)

ahh ahh üniversite günleri, keşke senin yerinde olabilsem :(

üniversite hayatında başarılar, Allah yolunu açık etsin...

Üni. ortamı , hayatı başka olsa gerek.. okul haayatında başarılar..

Biz seninle üyelik döneminde tanışmıştık İso, sen yetkinide bıraksan yine yerin ayrı. Üni'de başarılar :flowers:

Ne o üni zormu geldi romantik..:D

Güle güle :(

hayatında başarılar dilerim

Dersler daha önemli tabi. En iyisini yapmışsın. Derslerinde başarılar dilerim :)

fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum tabii zaman gösterecek her şeyi bakalım neler yapıcaz teşekkür ediyorum hepinize tekrar :)