Her açılışta reklam çıkması

QuantumWanderer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bilgisayarı her açmamda tarayıcı açılıyor reklam sitesine gidiyor PC 3 tane tarayıcı var hepsini sıfırladım geçmişten herşeyi temizledim site ayarlarından bile tüm siteleri kaldırdım ama hala gene de çıkıyor çözümünü bilen var mı ?

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Bilgisayarı her açmamda tarayıcı açılıyor reklam sitesine gidiyor PC 3 tane tarayıcı var hepsini sıfırladım geçmişten herşeyi temizledim site ayarlarından bile tüm siteleri kaldırdım ama hala gene de çıkıyor çözümünü bilen var mı ?
Küçük çaplı bir virüs vakası . Neyle temizleyeceğin hakkında bir bilgim yok . Bilgisayarıma hiç virüs bulaşmadığı için , Tecrübeli kişiler mutlaka uğrayacaktır . Beklemede kalın .
Yinede tavsiyem temiz bir format olacaktır.

QuantumWanderer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Küçük çaplı bir virüs vakası . Neyle temizleyeceğin hakkında bir bilgim yok . Bilgisayarıma hiç virüs bulaşmadığı için , Tecrübeli kişiler mutlaka uğrayacaktır . Beklemede kalın .
Yinede tavsiyem temiz bir format olacaktır.

Virüs taraması yapıyorum o zaman bakayım sorun düzelecek mi ?

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
tarayıcınızdaki uzantıları silmeyi deneyin.

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Temizinden format atın kafanız rahat olsun.

QuantumWanderer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Temizinden format atın kafanız rahat olsun.

Format attıktan sonra eski ayarına getirmem uzun sürüyor yoksa atarım formatı sıkıntı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

tarayıcınızdaki uzantıları silmeyi deneyin.

Sadece 1 uzantı var ondan değil diye düşünüyorum çünkü önceden de kullandığım bir eklenti zaten ama deneyecem

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
AdwCleaner yazılımını deneyin, bu alanda çok başarılıdır.

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Format attıktan sonra eski ayarına getirmem uzun sürüyor yoksa atarım formatı sıkıntı değil

Sadece 1 uzantı var ondan değil diye düşünüyorum çünkü önceden de kullandığım bir eklenti zaten ama deneyecem
Kaspersky ile tam tarama yapın. Muhtemelen sorununuzu çözecektir.

QuantumWanderer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (5183519)

Son düzenleme:

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (5183523)

Son düzenleme:

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
aynen kaspersky çok kuvvetli

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,549
Bende virüs ile alakalı olduğunu düşünüyorum ancak crackli veya ücretsiz antivirüslerden önce aşağıdaki anlatacağım basit bir şeyi denemenizi tavsiye ederim.

Görev yöneticisi - başlangıç kısmında realtek,win def gibi en önemli programları etkin, geri kalan bütün programları devredışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun çözülürse burada bulunan bir program reklamını açıyor. Tabii virüslü bir programda olabilir. Ancak crackli antivirüsler sisteminize virüsü daha rahat bulaştırabilir. Ücretsiz virüs programları size reklamını yaptıkları programları indirtmeye çalışabilir.

Bunun haricinde Başlat-Çalıştır-msconfig-hizmetler e gelin. Sol alt kısımda "Tüm microsoft hizmetlerini gizle" dedikten sonrasında kalan programlar arasında bilmediğiniz farkında olmadan indirip kurarken yüklenen bir şey var mı kontrol edin. Microsoft ürünleri haricinde devredışı bırakmanız iyi bile olacaktır. [Fps artırmaya çalışanların uyguladığı birşey.]

Eğer başlagnıç programların ve hizmetlerde sorunu tespit edemezseniz/bulamazsanız.
Windows defender çevrimdışı tarama yapabilirsiniz. Bilgisayar güvenli modda internetsiz bir şekilde başlayacağı için virüsün internet bağlantısı sayesinde gizlenmisini önlemede başarılı olduğunu düşünüyorum.

Windows defender harici bir program kullanmıyorum hatta onuda gerekmedikce şüphe duymadıkça kullanmıyorum bile :)

Son düzenleme:

QuantumWanderer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bende virüs ile alakalı olduğunu düşünüyorum ancak crackli veya ücretsiz antivirüslerden önce aşağıdaki anlatacağım basit bir şeyi denemenizi tavsiye ederim.

Görev yöneticisi - başlangıç kısmında realtek,win def gibi en önemli programları etkin, geri kalan bütün programları devredışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun çözülürse burada bulunan bir program reklamını açıyor. Tabii virüslü bir programda olabilir. Ancak crackli antivirüsler sisteminize virüsü daha rahat bulaştırabilir. Ücretsiz virüs programları size reklamını yaptıkları programları indirtmeye çalışabilir.

Bunun haricinde Başlat-Çalıştır-msconfig-hizmetler e gelin. Sol alt kısımda "Tüm microsoft hizmetlerini gizle" dedikten sonrasında kalan programlar arasında bilmediğiniz farkında olmadan indirip kurarken yüklenen bir şey var mı kontrol edin. Microsoft ürünleri haricinde devredışı bırakmanız iyi bile olacaktır. [Fps artırmaya çalışanların uyguladığı birşey.]

Eğer başlagnıç programların ve hizmetlerde sorunu tespit edemezseniz/bulamazsanız.
Windows defender çevrimdışı tarama yapabilirsiniz. Bilgisayar güvenli modda internetsiz bir şekilde başlayacağı için virüsün internet bağlantısı sayesinde gizlenmisini önlemede başarılı olduğunu düşünüyorum.

Windows defender harici bir program kullanmıyorum hatta onuda gerekmedikce şüphe duymadıkça kullanmıyorum bile :)

Görev yöneticisinde ve önbellek ayarlarında (msconfig) gereksiz herşey kapalı PC optimizasyonu için kapattım görev yöneticisi dediğin gibi yabancı program yok hepsi Microsoft çalışan programları virüs taraması yapıcam yarın olmazsa başka birşeyi var o zaman

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (5184632)

Son düzenleme:

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
Reklam engelleyici (adblocker) mantıklı olacağını düşünüyorum.

QuantumWanderer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Reklam engelleyici (adblocker) mantıklı olacağını düşünüyorum.
Virüs programında aktif adblocker ayrı yetten de eklentisi var tarayıcıda

SORUN DÜZELDİ MESAJ ATAN HERKESE EYWALLAH HERKES SAĞOLSUN .

Son düzenleme:

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (5185961)

Son düzenleme:

QuantumWanderer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Sorunu nasıl düzelttiniz? Yazarsanız sevinirim belki konuyu görüp ihtiyacı olan üyeler vardır.

Tabii söylerim 360 security programı ile tarama yaptım orada sistem hataları virüs gereksiz dosyaları temizledi restart attığımda sorun düzeldi eğer böyle sorun yaşayan olursa virüs taraması yapsın ben 360 ile yaptım :)