Hepsiburada rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
18.10. 2017'de Hepsiburada sitesinden çalışma masası sipariş verdim 30.10
2017'de kargoya verilecektir yazıyordu.
Kitaplarım bir yığın masamın üstünde beklerken tarih 30.10.2017 oldu ve çalışma masası kargoya verilmedi.
Ertesi gün aradım çok çok özür dileyip 9 Kasım'da kargoya verilecek dendi ve işte büyük gün 9 Kasım saat 23:30. Müşteri hizmetlerini aradım ve ürününüz kargoya verilmeyecektir dendi. Madem kargoya veremiyorsunuz neden paramı 1 aydır paramı rezil ettiniz.

vJyGLz.png

alcasar

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Hepsiburada'nın sahibi değişti galiba.

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
link ver satıcı hepsiburada.com değilse sorunun kaynağı o...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ne aldıysan iptal edip paranı geri iste THH ye başvur

Osman6134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Büyük ihtimal ürün satıcısı hepsiburada değil. Bazen bu tarz problemler oluyor. Hepsiburada'dan alışveriş yaparken ürün satıcısı hepsiburada olmasına dikkat etmenizi öneririm.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
hepsiburadada kargoya geç verilme sıkıntısı çok oluyor

gregor2017

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da kullanılmış notebook yolladılar. ilk kullanıcının hesabı kurulu duruyordu. Görünen o ki, netten elektronik eşya alırken iki kez düşünmekte yarar var.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
alışveriş yaparken firma ve şahıslara dikkat edilmeli, şahıs firmalar özenle seçilmeli. :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
O nazik bedenini kaldırıp bir mağazadan alsaydın. Her şeyini internetten alan insanlara ifrit oluyorum. Daha beter olmanız dileğiyle.
birader aklından sorunun mu var. aynısı mağazada nekadar? kapına kadar getiriyorlar mı?
senin gibi teknolojiden bi haber insansı varlıklar gerçekten oksijeni hak etmiyor.

sen şimdi yurt dışındanda alışveriş nedir bi habersindir.

boş yapma yeri değil burası. bende senin gibilere ayar oluyorum

Aynen. Hepsiburada el değiştirdi. Büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyor. Artık orası da 2. planda. Acil gerekirse n11, yoksa Amazon veya Aliexpress.
mobilya olduğundan yurt dışı uzun sürer.
gittigidiyordan sipariş verdim bakalım

Dekorister Domingos çalışma Masası + Kitaplıklı çalışma Masası Bkaa GittiGidiyor'da 296785875

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aynen. Hepsiburada el değiştirdi. Büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyor. Artık orası da 2. planda. Acil gerekirse n11, yoksa Amazon veya Aliexpress.
Kime geçti ? Ne oldu yahu hepsi buradadan cihaz almayalım mi artık?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Büyük ihtimal ürün satıcısı hepsiburada değil. Bazen bu tarz problemler oluyor. Hepsiburada'dan alışveriş yaparken ürün satıcısı hepsiburada olmasına dikkat etmenizi öneririm.
ürünün markası da satıcısıda hepsiburada maalesef
1G7lXG.png

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
hahaha tabi canım bi siz yapıyorsunuz bu işleri :D beter ol .. Ağlama buralarda bini bini yiptilir diyi
Siz gidin pahalıya alın hocam ,ben sonuna kadar arkanızdayım , ülkenin sizin gibilere de ihtiyacı var.Herkes bilinçli olsa ülkede söğüşlenecek adam kalmaz sonuçta.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
18.10. 2017'de Hepsiburada sitesinden çalışma masası sipariş verdim 30.10
2017'de kargoya verilecektir yazıyordu.
Kitaplarım bir yığın masamın üstünde beklerken tarih 30.10.2017 oldu ve çalışma masası kargoya verilmedi.
Ertesi gün aradım çok çok özür dileyip 9 Kasım'da kargoya verilecek dendi ve işte büyük gün 9 Kasım saat 23:30. Müşteri hizmetlerini aradım ve ürününüz kargoya verilmeyecektir dendi. Madem kargoya veremiyorsunuz neden paramı 1 aydır paramı rezil ettiniz.

vJyGLz.png
Siparişi iptal et paranı al basit.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
o zaman üzerine bir barda koka kola zero iç o zaman...
s-62793613c081eaef2b3e729dbccc9cf2dbf1d7b4.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
k firar etmiş benim hatam değil düzenleme 15 dakika ile sınırlı olmamalı.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ben hep n11 den yüksek puanlı satıcılardan alırım.şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Bence arkadaş bir bardak yazacağına bir barda yazmış :))
farkındayım hocam. hiç de trollük yaptır mıyosunuz...
--- Gönderi Güncellendi ---
ben hep n11 den yüksek puanlı satıcılardan alırım.şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım
n11 den elektronik ürün almak biraz risk işi. 1.5~2 sene sonra bozuldu diyelim satıcıda kapattıysa dükkanı senin garanti servisi bulman lazım. yakında yoksa kargo ücreti falan sıkıntı.

ama hepsiburada öyle değil. 2015 de aldığım monitörü 10 gün önce servise yolladım 1 tl kargo parası çıkmadı cebimden. üstüne üstlük kargoyu aradım evimden gelip aldılar.

kısaca satıcı hepsiburada olunca üründe fiyat olarak 5~20 tl fark olsa bile ileriyi düşünerek ordan alıyorum.

o değilde ben hepsiburayada şikayet için açtım konuyu ama farkında olmadan reklamını yapıyorum sanırım
--- Gönderi Güncellendi ---
n11 den elektronik ürün almak biraz risk işi. 1.5~2 sene sonra bozuldu diyelim satıcıda kapattıysa dükkanı senin garanti servisi bulman lazım. yakında yoksa kargo ücreti falan sıkıntı.

ama hepsiburada öyle değil. 2015 de aldığım monitörü 10 gün önce servise yolladım 1 tl kargo parası çıkmadı cebimden. üstüne üstlük kargoyu aradım evimden gelip aldılar.

kısaca satıcı hepsiburada olunca üründe fiyat olarak 5~20 tl farj olsa bile ileriyi düşünerek ordan alıyo
giderde rakıda votkada içer... şarapta içer... + bardak yazamayan elemanı ciddiye alma...

o dediklerini yapan kendine müslüman demesin bi zahmet.
bu arada bardak olduğunun farkındayım sadece espiri yapayım dedim.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
bir değil iki değil ben alışverişi keseli 1-2 ay oluyor gider pahalı alırım rezilliklerine katlanmam.Bebek bezi alırım diş fırçası gelir ürün yok satışı olur iade isteriz ki hala hesabımda para yatmadı görünüyor sistemde haram ettim o 49 tl yi de bari yerine ürün gönderseydin .şimdi 49 tl için oraya buraya koşturmaktansa soğuk kola içerim buzlu bir daha da alışveriş yapmam olur biter .