HepsiBurada Olumsuz Yorumları Onaylamıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Ürünün hangi kargo ile geleceğini bilemediğimiz için, ürünü teslim aldıktan sonra onaylama sistemi olmadığı için, satıcıya mesajla soru soramadığımız için, hepsiburada yı tercih etmiyorum zaten. Gittigidiyor ve özellikle n11 candır. N11 üstelik her alışverişime 11 liralık 22 liralık vs kuponlar veriyor. Özellikle n11 tercih ediyorum.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Gittigidiyor ve özellikle n11 candır.
HB'de indirim oluyor ve diğer sitelerden ucuz. "Ürünün hangi kargo ile geleceğini bilemediğimiz için, ürünü teslim aldıktan sonra onaylama sistemi olmadığı için, satıcıya mesajla soru soramadığımız" için ucuzdur belki de. GittiGidiyor da bazen ürün yorumları göremiyorum, o yüzden pek tercih etmiyorum.

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Hepsiburada gibi büyük bir şirketin 88TL'lik giriş seviye bir kulaklığa kötü yorum onaylamama gibi bi durum olacağını sanmıyorum. Ben klavye için bozuk geldi diye kötü yorum yaptığımda onay almıştı. Ek olarak satıcı Hepsiburada bile değil yurtdışı ürünü. Hepsiburadanın düşük yorumu onaylamama gibi bir şeyi kendi işine yaramaz ki.
Her yere reklam koydugundan bazen bazı apk sitelerinde bile indirmeden önce hepsi burada indirmenin zorunlu olması ve nereye baksan hepsi burada reklamı olması onu büyük yapıyor. Yoksa kanımca pek ilgi görebilecek bir uygulama değil. Yani yorumları onaylamama açısından yine şaşırtmadı. Hep öyle.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
HB'de indirim oluyor ve diğer sitelerden ucuz. "Ürünün hangi kargo ile geleceğini bilemediğimiz için, ürünü teslim aldıktan sonra onaylama sistemi olmadığı için, satıcıya mesajla soru soramadığımız" için ucuzdur belki de. GittiGidiyor da bazen ürün yorumları göremiyorum, o yüzden pek tercih etmiyorum.
3 kuruş fazla verir yine de oradan almam. Daha önce başıma gelen kötü bir deneyim de var zaten. 2018 de bir kaç aylığına denizli de kaldım. Bisikletim için bir alyan takımı, zincir yağı ve telefon tutacağı sipariş ettim. 85 lira tuttu. Daha sonra satıcı siparişimi sürat kargoya vermiş. Sürat kargoda dağıtım bölgesinde olmadığımdan dolayı kargomu getirmedi. Aradılar beni ya gelip alın yada göndericiye geri iade edeceğiz dediler. Kargo şubesi bana 50km mesafede. Peki dedim iade edin o zaman. Bunlar iade etmişler. Hepsiburada da ürünü teslim aldım gözüküyor. İade süreci başlatmak istedim ürünü şu takip no ile iade edin diyor. E ürün zaten bana gelmeden geri gitti. Satıcı ile de görüşebileceğim bi ekran yok. Ne telefonu belli ne adresi belli ne bi mesaj bölümü yok yok yok. Velhasıl 85 liram çöp oldu. Allah'tan daha büyük bi rakam değildi de çok uğraşmadım. 3 4 bin liralık bi telefonda almış olabilirdim.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
3 kuruş fazla verir yine de oradan almam. Daha önce başıma gelen kötü bir deneyim de var zaten. 2018 de bir kaç aylığına denizli de kaldım. Bisikletim için bir alyan takımı, zincir yağı ve telefon tutacağı sipariş ettim. 85 lira tuttu. Daha sonra satıcı siparişimi sürat kargoya vermiş. Sürat kargoda dağıtım bölgesinde olmadığımdan dolayı kargomu getirmedi. Aradılar beni ya gelip alın yada göndericiye geri iade edeceğiz dediler. Kargo şubesi bana 50km mesafede. Peki dedim iade edin o zaman. Bunlar iade etmişler. Hepsiburada da ürünü teslim aldım gözüküyor. İade süreci başlatmak istedim ürünü şu takip no ile iade edin diyor. E ürün zaten bana gelmeden geri gitti. Satıcı ile de görüşebileceğim bi ekran yok. Ne telefonu belli ne adresi belli ne bi mesaj bölümü yok yok yok. Velhasıl 85 liram çöp oldu. Allah'tan daha büyük bi rakam değildi de çok uğraşmadım. 3 4 bin liralık bi telefonda almış olabilirdim.
Benim de trendyoldan aldığım 380 tl lik ürün vardı.
Öğretmene almıştık hediye gitmediği için iade ettim ama bana da kod verdi bununla iade edin diye.
10 gün boyunca her gün aradım müşteri hizmetlerini şuan iade olmuş gözüküyor. Ama para hâlâ gelmedi.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Benim de trendyoldan aldığım 380 tl lik ürün vardı.
Öğretmene almıştık hediye gitmediği için iade ettim ama bana da kod verdi bununla iade edin diye.
10 gün boyunca her gün aradım müşteri hizmetlerini şuan iade olmuş gözüküyor. Ama para hâlâ gelmedi.
bende sorun yaşadım biraz uğraştırdı ama aldım paramı sadece biraz uzun sürüyor ki bence olur o kadar milyonlarca alışveriş yapılıyor

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Bir firma ne zaman reklamlara abanıp müşteri memnuniyetini düşürse o zaman işler sarpa sarıyor işte. HB eskiden bu kadar reklam vermezdi. Ancak onlara da hak veriyorum. Kasım ayında Black Friday döneminde Trendyol'un yaptığı satış, N11-HB-GittiGidiyor üçlüsünün toplamından daha fazla. Ben nereye baksam Trendyol reklamı görüyorum. Hele Instagram ınfluencerları zaten Trendyol şirketi çalışanıymış gibi mübarek. E millet Trendyol'dan bu kadar şikayetçi ise adamlar nasıl bu kadar satış yapıyor? Demek ki bizim ülkede müşteri memnuniyetinden ziyade reklam daha önemli.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Bir firma ne zaman reklamlara abanıp müşteri memnuniyetini düşürse o zaman işler sarpa sarıyor işte. HB eskiden bu kadar reklam vermezdi. Ancak onlara da hak veriyorum. Kasım ayında Black Friday döneminde Trendyol'un yaptığı satış, N11-HB-GittiGidiyor üçlüsünün toplamından daha fazla. Ben nereye baksam Trendyol reklamı görüyorum. Hele Instagram ınfluencerları zaten Trendyol şirketi çalışanıymış gibi mübarek. E millet Trendyol'dan bu kadar şikayetçi ise adamlar nasıl bu kadar satış yapıyor? Demek ki bizim ülkede müşteri memnuniyetinden ziyade reklam daha önemli.
Trendyoldan telefona kadar herşeyi aldım 3 4 yıldır hiç sorun yaşamadım

dmrc1143

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet bu dogru, buyrun bu da benim yasadigim durum:

Screen Shot 2020-10-30 at 22.57.19.png

Ben cozumu direk 1 yildiz atmakta buldum. normalde 4 yildiz verip hakkindaki dusuncemi yazdigim termal macunun yorumunu bile onaylamadilar. Bundan sonra bir urun hakkinda eger 4 yildiz bile dusunuyorsam (herhangi bir noktasinda olumsuz bir gorusum varsa) direk 1 yildiz verip yorum yazmadan geciyorum. boylece onaylama durumu olmadan yayinlanmis oluyor ve 4 yildiz alacakken 1 yildiz almis oluyorlar benden. kendileri magdur oluyor. dahasi duzgunce oturup aciklama yapip bundan sonraki potansiyel alicilari yonlendirmis oluyordum ama bu sanslarini kaybettiler. dogrudan 1 yildiz bundan sonra.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bu da benden olsun o zamansa, Hepsiburada için değil aslında direkt olarak PTT Kargoyu hedef almıştım ancak onu da yayınlamamışlar.

chrome_Xp61lh35nc.png

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Amazon dolar kurundan çeviriyor be abi. Yurt dışından gelecek ürünler çok pahalı oluyor ama onun dışında iyi tabii
arada öyle indirimler oluyor ki yarı fiyatına iniyor ürün. 1tb m2 ssd 550 tlye satılmış alanlar var.
rx 580 msi armor 8 gb 1460 tlye aldım suan 2240 tl. arada girip gezmek gerekiyor çok şaşırtıcı indirimler oluyor

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
ben 1 ürün dışında sorun yaşamadım sağlam site

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
arada öyle indirimler oluyor ki yarı fiyatına iniyor ürün. 1tb m2 ssd 550 tlye satılmış alanlar var.
rx 580 msi armor 8 gb 1460 tlye aldım suan 2240 tl. arada girip gezmek gerekiyor çok şaşırtıcı indirimler oluyor
Dünyanın en zengin şirketlerinden tabii, hele ki Amazon destek çok iyi her şeye yardımcı oluyorlar.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Dünyanın en zengin şirketlerinden tabii, hele ki Amazon destek çok iyi her şeye yardımcı oluyorlar.
tek kötü yanı iade edilen ürünleri (kulak içi kulaklık dahil) tekrar satmak. başıma gelmedi fakat donanımhaber ve amazon yorumlarında 2. el ürün alan çok oluyor

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
tek kötü yanı iade edilen ürünleri (kulak içi kulaklık dahil) tekrar satmak. başıma gelmedi fakat donanımhaber ve amazon yorumlarında 2. el ürün alan çok oluyor
Hocam o ürünler zaten çok ucuz oluyor. Ayrıca o ürünler yenileniyor ve 2. el olduğu pek anlaşılmıyor.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Hocam o ürünler zaten çok ucuz oluyor. Ayrıca o ürünler yenileniyor ve 2. el olduğu pek anlaşılmıyor.
yenilenme yok hocam normal fiyattan satılıyor sıfır diye. parfüm kokulu pörsümüş eşortman gelmiş donanımhaberden birine