Hepsiburada linkleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tavsiye isteyenlere mümkünse hepsiburada linki vermemeye çalışsak olabilir mi acaba? Adamların zaten indirim yapacağız diye akılları gidiyor, yapınca da 15 dakikalık indirim oluyor, sonra link ölüyor. Bir de ürünü indirim bitti diye komple kaldırıyorlar akıllılar.. Haliyle tavsiyeye bakılamıyor. Nazlı, burnundan kıl aldırmayan hepsiburada indirim politikası işte.. Demek istediğimi anladınız değil mi? N11, Gitti gidiyor, amazon, Trendyol linkleri de eklerseniz daha iyi olur gibi.. ?

• Beğen
Reactions: bwr

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Genelde geceleri indirim yapıyorlar birkaç görülmeden sonra ya ürünü kaldırıyorlar ya da fiyatı uçuruyorlar. Sabah alayım dediğin pc'yi sabahında bulamıyorsun :)
Hepsinin taktiği bu. Özellikle gittigidiyor çok yapıyor bunu
Tabi satıcılara bağlı bu durum

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,545
Hepsiburada fiyatlarını iyi takip etmek lazım. Bır ürün alacaksanız sık sık girin bakın. Arada gerçekten iyi indirim yapıyorlar. Ancak bu indirimler stok sıkıntılı oluyor. Satıcısı Hepsiburada olan ürünlerde daha büyük indirimler oluyor ancak stoklar hemen bitiyor. Farkındaysanız indirim bittikten sonra ürün yayında olsa bile satıcı farklı bir firma oluyor. Hiç stok kalmadıysa tabi ki yayından kaldıracaklar orası ayrı.

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Hepsiburada fiyatlarını iyi takip etmek lazım. Bır ürün alacaksanız sık sık girin bakın. Arada gerçekten iyi indirim yapıyorlar. Ancak bu indirimler stok sıkıntılı oluyor. Satıcısı Hepsiburada olan ürünlerde daha büyük indirimler oluyor ancak stoklar hemen bitiyor. Farkındaysanız indirim bittikten sonra ürün yayında olsa bile satıcı farklı bir firma oluyor. Hiç stok kalmadıysa tabi ki yayından kaldıracaklar orası ayrı.
bu hb de genelde saat kac gibi oluyor indirimler?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,545
bu hb de genelde saat kac gibi oluyor indirimler?
Kategoriye göre değişiyor mu bilmiyorum ancak elektronik için akşam ve gece saatlarinde oluyor genelde. Özellikle KDV indirimleri kazançlı olabiliyor. Ancak dediğim gibi bir ürün alacaksanız onun indirimsiz fiyatını iyi takip edin ki gerçek indirim olduğunu anlayabilesiniz. Yalandan indirim olan ürünler de oluyor.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,191
En güvenli site hepsiburada

sama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yalnız şunu fark ettim, aynı ürün aynı satıcı bir veya birkaç sitede fiyat indirimde olsa da, hepsiburada da aynı ürün aynı satıcı da olsa fiyatta hayatta oynama yok. Bu hepsiburada nasıl olsa insanlar bana güveniyor diye, nasıl olsa satılıyor diye fiyatlarını kesinlikle oynatmıyor.. RealMe 6 pro yu takip ediyorum, bir satıcının ürünü Gitti gidiyorda, n11de, Trendyolda hepsinde indirimde ama hepsiburadanın fiyat sabit.. Satıcı aynı da olsa..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam güvenilir ama bunu da art niyetle kullanmamak lazım değil mi birader.. ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,545
Yalnız şunu fark ettim, aynı ürün aynı satıcı bir veya birkaç sitede fiyat indirimde olsa da, hepsiburada da aynı ürün aynı satıcı da olsa fiyatta hayatta oynama yok. Bu hepsiburada nasıl olsa insanlar bana güveniyor diye, nasıl olsa satılıyor diye fiyatlarını kesinlikle oynatmıyor.. RealMe 6 pro yu takip ediyorum, bir satıcının ürünü Gitti gidiyorda, n11de, Trendyolda hepsinde indirimde ama hepsiburadanın fiyat sabit.. Satıcı aynı da olsa..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam güvenilir ama bunu da art niyetle kullanmamak lazım değil mi birader.. ?
Farklı bir satıcı satiyorsa HB üzerinde, fiyatını satıcı belirler. O indirimi HB değil satıcı ayarlar kendi üzerinde. HB sadece kendi sattığı ürünlerde fiyat belirleme yetkisine sahip diye biliyorum. Yani o satıcı büyük ihtimalle HB daha güvenilir orada pahalıdan satayım diye düşünmüş olabilir.

sama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Olabilir.. Ben hepsiburada da üzerine ekler diye düşündüm.. Hepsiburada pazar payı, dükkan kirası gibi durumları varsa belki..