HepsiBurada iade

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Selamın Aleyküm Arkadaşlar.
bundan 13 gün önce hepsiburadadan ocz ssd aldım kutusunu açdım bilgisayara takmadım çekmecemde durdu 12 gün sonra iade etmek istedim gönderdim hepsiburadaya şuan iptal edilmiş. Ürünü kabul etmemişler, kullanmışım ve kutuyu açmışım diye . Aradım ve konuştum resmen bana yalancısın dediler. Allah var yukarda, bilgisayara takmadım bile. Herneyse tüketici mahkemesine başvuru yapın dedi, acaba türketici heyetine başvursam bir sonuç çıkar mı?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
"Elektronik ürünlerin 'Cayma Hakkı' dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün, orijinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürün ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilmemesi halinde iade talebi reddedilecektir."

iade sartlarinda kutuya zarar verilirse kabul etmeyeceklerini belirtmisler.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Baya oldu ama yinede yazıyım bundan 2 yıl önce olması lazım. F/p bi tablet almıştım ordan 300 küsür liraydı. Tablet geldi bozuk çıktı kendi kendine donuyordu. Yazılım güncellemesi vardı tabi ilk başta yapmadım. Hepsiburada ya sordum napiyim diye. Güncellemeyi yapın hala sorun devam ederse iadeye gönderin dediler. Güncellemeyi yaptık. Tablet hala sorunlu. Anakarta mı vardır bi problem artık bilinmez. Kendi kendine donuyor du. Kapatıp açmadan düzelmiyordu. İade ettik parayı aldık işte

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
CD/ dvd / v.b ürünlerde yani hdd ssd dahil bunların iadesi kutu açıldıysa yoktur ürünü aldığınızda çıkan sözleşmede detayları yazar.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
"Elektronik ürünlerin 'Cayma Hakkı' dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün, orijinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürün ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilmemesi halinde iade talebi reddedilecektir."

iade sartlarinda kutuya zarar verilirse kabul etmeyeceklerini belirtmisler.

zarardan kasıt nedir?
CD/ dvd / v.b ürünlerde yani hdd ssd dahil bunların iadesi kutu açıldıysa yoktur ürünü aldığınızda çıkan sözleşmede detayları yazar.
detaylarda göremedim nerede yazıyor tam olarak?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kutuda bant veya mühür var miydi?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ben telefon almıştım. Ambalajın içindeki kutunun firmanın isminin yazılı olduğu bandı yırtmışlardı. Yani onu yırtmadan kutuyu açmadan telefonu kullanmak imkansız. Adamlar birde üstüne şeffaf ambalaj yapmışlardı. Aradım, mail attım. Ürünü geri aldılar. Bence sizde alırsınız. Problem olacağını sanmam.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Kutuda bant veya mühür var miydi?

Yok hocam plastikti.
hNcGcXHattI-ugL7oH-ezWIDRkKR3zEvfBdr2FPHxW4RCUm-MH7IZ3P__HCQy-YnlL0ZUMcCW6XXcD3Cy8EEsA2mX-2nfd9bm4yl1b0IyGXlYqvIO_HhOj4U5cpsD0mOb34=w384-h384-nc

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Benim bildigin bunlari yirtmadan acamiyorsun öyle degil mi?

conducktor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
koşulsuz iade süresi 7 gün bitmiş bence iade olmaz... GG'de sat...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ambalajina zarar vermissin iste hocam. Adamlar iade sartlarinda acik acik belirtmis bunu.

conducktor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kaça aldın şimdi onuda de... uygunsa bakarız...

conducktor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mantıklı bir sürede açsada açmasada iade hakkın var... önceden 1 ay içinde koşulsuz iade hakkın vardı... yasa değişti 1 hafta oldu diye biliyorum sitesinden bakmanda fayda var...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
hocam acaba söylermisiniz kutusunu açmadan nasıl kullanıcam?

Benim ne söyleyecegim önemli mi? Adamlar orada belirtmis orijinal kutusuna zarar verirsen iade kabul edilmeyecek diye.

Sen yine de tüketici mahkemesine basvur. Ben sahsen bir sey cikacagini sanmiyorum, cünkü iade sartlari belli.

ZECKSE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba,

Birazda karşıda ki kontrol eden arkadaşın ruh haline bağlı :) bir kaç hafta önce SLI köprüsü almıştım hepsiburada.com'dan, fakat aldığım ürün boyut olarak beklediğim gibi çıkmadı. kutu etiketini de açarken hafif biraz yırtılma benzeri deforme oldu, m.hizmetlerine mail attığım da ise ürünü taraflarına göndererek iade alabileceğim söylendi ve ertesi gün iade ettiler.

Saygılar

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Merhaba,

Birazda karşıda ki kontrol eden arkadaşın ruh haline bağlı :) bir kaç hafta önce SLI köprüsü almıştım hepsiburada.com'dan, fakat aldığım ürün boyut olarak beklediğim gibi çıkmadı. kutu etiketini de açarken hafif biraz yırtılma benzeri deforme oldu, m.hizmetlerine mail attığım da ise ürünü taraflarına göndererek iade alabileceğim söylendi ve ertesi gün iade ettiler.

Saygılar
bizimki eşiyle kavga etmiş heralde :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hepsiburada iade konusunda en kral firma bence. Kılıf almıştım. Rengi farklı gelmişti iade etmeye üşenip bi süre kullanmıştım başka birşeti iade etmem gerekri onuda yanında iade ettim. 2 3 ay kullanmıştım. Kabul ettiler. Takamayıp anasını ağlattığım ekran koruyucuyuda kabul ettiler. En iyi alışveriş sitesi bence.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Hepsiburada iade konusunda en kral firma bence. Kılıf almıştım. Rengi farklı gelmişti iade etmeye üşenip bi süre kullanmıştım başka birşeti iade etmem gerekri onuda yanında iade ettim. 2 3 ay kullanmıştım. Kabul ettiler. Takamayıp anasını ağlattığım ekran koruyucuyuda kabul ettiler. En iyi alışveriş sitesi bence.
kardeşim senin iade etmen benim problemimi çözmüyor :)

Yulapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aarkadaşlar bende ssd aldım şmdi iade etmek istiyorum ama kutusunu yırtıp açtım pcye takmadım kabul ederler mi?