Hepsiburada iade/değişim raporunu incelemiyorlar

Casifer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Asus monitörümü servise göndermiştim ölü pixelden ekranın titremesinden dolayı filan. 1-2 hafta sonra Asus bana iade/değişim raporu gönderdi 12 kasımda Hepsiburada'ya kargoladım 16 kasımda ellerine ulaştı. 16 gündür hiçbir gelişme yok sonuç aynı para iadesi yapmıyorlar daha doğrusu ilgilenmiyorlar daha ne kadar beklemem lazım? (arayınca yardımcı olamıyorlar hep klasik aynı cevapları veriyorlar) Ürünün iade raporu var ama iade etmiyorlar. Güya 2 iş günü içinde incelenecekti 12 iş günü oldu ortada hiçbir şey yok.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Kesin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla 20 iş günü süreleri var.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Evet asus müşteri hizmetleri ile konuşmuştum modem için. 20 iş günü içinde sorunlar halloluyormuş.

Casifer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet asus müşteri hizmetleri ile konuşmuştum modem için. 20 iş günü içinde sorunlar halloluyormuş.
Asusluk bi durum kalmadı adamlar ürünün tamir edilemeyeceğinden dolayı iade/değişim raporu yolladı ve monitör serviste kaldı. Bende raporu Hepsiburadaya yolladım ama ideyi yapmayan ve ilgilenmeyen Hepsiburada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla 20 iş günü süreleri var.
20 iş gününü geçerse ne yapmalıyım? Çözüm merkezine yazdığımda ise süreciniz devam etmektedir diyor.

hamzaesgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba hocam,
Bende 2 gün önce hepsiburadadan aldığım Asus vg27wq monitörümü yarın ölü piksel nedeniyle iade edeceğim. Ekranda 1 tane ölü piksel vardı ama bakalım nasıl bir macera bekliyor beni :) Ben gelişmeleri paylaşabilirim buradan.

Casifer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba hocam,
Bende 2 gün önce hepsiburadadan aldığım Asus vg27wq monitörümü yarın ölü piksel nedeniyle iade edeceğim. Ekranda 1 tane ölü piksel vardı ama bakalım nasıl bir macera bekliyor beni :) Ben gelişmeleri paylaşabilirim buradan.
Merhabalar hocam
İlk başta bende aldığımda iade etmeyi düşündüm ama vaz geçtim almazlar diye. 1.5-2 ay kullandım sonra içime pat etti ben bunu gönderecem diye 2 ay sonra gönderdim sonuç bu bekliyorum.

hamzaesgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar hocam
İlk başta bende aldığımda iade etmeyi düşündüm ama vaz geçtim almazlar diye. 1.5-2 ay kullandım sonra içime pat etti ben bunu gönderecem diye 2 ay sonra gönderdim sonuç bu bekliyorum.
İnşallah alırsın hocam paranı. Ben de hepsiburadayı ilk defa test etmiş olacağım bu sayede.

Casifer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İnşallah alırsın hocam paranı. Ben de hepsiburadayı ilk defa test etmiş olacağım bu sayede.
İnşallah. Bundan sonra 200 300 fazla verip vatandan almayı düşünüyorum. Hep robotik cevaplar veriyorlar ilgilenmiyorlar. Bundan sonra düşmanıma bile ordan ürün aldırtmam.