Yardım Hepsiburada dan laptop almak güvenlimi

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Baglarsin ben de harici monitor, klavye ve fareyle kullaniyorum.
macbook hep aklımda vardıda işte birşeyler indirirken falan iphoneda indiremiyoruz ya dedim bundada hiçbişeyi indiremiceksem napıcamki diye düşünmüştüm ama mesela redditte bi sayfada gördüğüm 10 saniyelik komik bir videoyu rahatca indirebiliyomuyum windowstaki gibi ve video edit yaparken o videoyu koyabiliyomuyum?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
macbook hep aklımda vardıda işte birşeyler indirirken falan iphoneda indiremiyoruz ya dedim bundada hiçbişeyi indiremiceksem napıcamki diye düşünmüştüm ama mesela redditte bi sayfada gördüğüm 10 saniyelik komik bir videoyu rahatca indirebiliyomuyum windowstaki gibi ve video edit yaparken o videoyu koyabiliyomuyum?

iOS ile macOS cok farkli sistemler. Birisinde telefon birisinde bilgisayar kullaniyorsun. MacBook'lar temelde bir bilgisayar. iPhone'da yapamadiklarinla kiyaslama yani. Oyle indirememe vs. gibi seyler yok. macOS, Linux'un daha son kullanici odakli hali gibi. Yalniz MacBook alacaksan muhakkak 16GB modeli al. Sonradan RAM ve depolama artiramiyorsun.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
iOS ile macOS cok farkli sistemler. Birisinde telefon birisinde bilgisayar kullaniyorsun. MacBook'lar temelde bir bilgisayar. iPhone'da yapamadiklarinla kiyaslama yani. Oyle indirememe vs. gibi seyler yok. macOS, Linux'un daha son kullanici odakli hali gibi. Yalniz MacBook alacaksan muhakkak 16GB modeli al. Sonradan RAM ve depolama artiramiyorsun.
bunumu almak mantıklı? ya alabilrim bütçem varda odamdan wifi çekmiyo bu problemim var ikincisi kullanabilirmiyim acaba youtube,borsa ve adobe premiere pro amatör biçimde bu kadar

mustafa6163

Asistan
Reaksiyon puanı
37
bunumu almak mantıklı? ya alabilrim bütçem varda odamdan wifi çekmiyo bu problemim var ikincisi kullanabilirmiyim acaba youtube,borsa ve adobe premiere pro amatör biçimde bu kadar

hocam dün pt storede stogu vardı .Ben aldım 16gb modelini akşam.22k tutarında idi fiyatı.Stokları kontrol edin belki gelir tekrar.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
hocam dün pt storede stogu vardı .Ben aldım 16gb modelini akşam.22k tutarında idi fiyatı.Stokları kontrol edin belki gelir tekrar.

ekranı çok küçük ya alışabilirmiyim bilmiyorum günde 5 saate yakın laptop kullanan birisiyim

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592

Oradan alman, bunu al gec. Depolamasi da iyi olur hem. Odandan Wi-Fi cekmiyorsa bir hub veya type-C to ethernet donusturucu alirsin onunla kullanirsin. Ekran 2K ve 16:10 oldugu icin normal bir 13" laptop kadar kucuk olmuyor emin ol. Kullanimin da alisirsin 1-2 haftada merak etme.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Oradan alman, bunu al gec. Depolamasi da iyi olur hem. Odandan Wi-Fi cekmiyorsa bir hub veya type-C to ethernet donusturucu alirsin onunla kullanirsin. Ekran 2K ve 16:10 oldugu icin normal bir 13" laptop kadar kucuk olmuyor emin ol. Kullanimin da alisirsin 1-2 haftada merak etme.

Hocam sanırım bu laptobu alıcam fiyatıda uygun adobe premiere pro kullanabilirmiyim bu model karşılarmı?

bana önermiştin bu modeli bir kaç gün önce

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Hocam sanırım bu laptobu alıcam fiyatıda uygun adobe premiere pro kullanabilirmiyim bu model karşılarmı?

bana önermiştin bu modeli bir kaç gün önce

Kullanabilirsin gayet yeterli bir cihaz.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Kullanabilirsin gayet yeterli bir cihaz.
tamamdır alıyorum çok teşekkür ederim desteğin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen muhtemelen ihtiyacin olmasa bile uzun sure kullanacagin icin almisken ekran kartli bir sey alayim diyorsun. Bana guven bu modeli al. Ekranini vs. sevmezsen parasini ben vereyim yani o derece bir cihaz. Yanina bir de 8GB RAM takarsin mis. Saticisi da Amazon.

hocam normalde bu alttaki modeli alcaktım ancak bu attıgın modele bidaha baktım fiyatıda 20.5k cok aklıma yattı 3050 ekran kartıda var başta 8gb ram zaten yeter oyun oynamayacam cünkü sonra oynarsamda 8 gb ram daha eklerim yalnız ekran özelliklerini bulamadım 300 nit ve %100 srgb mi acaba bilgin varmı epeyde buna benzer bi model buldum ama bu modelin aynısı yok epeyde acil cevap verebilirmisin bu aksam 2 laptoptan birini siparis vercem. @Görkem Say

biliyosun victus 16 250 nit %45 ntsc hic hosuma gitmemisti ekran önemli benim icin hocam

hocam sende bi yardımcı olabilirmisin rica etsem @Elvin.

Son düzenleme: