Hepsiburada.com İphone 4S Kampanyası

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Milyarder olsam bile bu telefonu Türkiye'den almam insanları enayi yerine koyuyorlar Bknz: 188$

Onun kontratlı satış fiyatı olduğunu biliyorsunuzdur umarım.

Ülkemizde aşırı pahalı satıldığı doğru. Fakat Hepsiburada, Gold vb. firmaların daha önce de benzer fiyatlar koyduğunu görmüştük. Ülkemize yeni yeni geldiğinden ne kazanırsak kardır düşüncesiyle böyle bir fiyat politikası izliyorlar. Biraz yaygınlaştıktan sonra 2.000 liradan fazla olacağını düşünmüyorum fiyatının. Şu an GittiGidiyor'da 1.700 lira civarında yurtdışı cihazları bulmak mümkün.

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
o parayla eğer yurt dışına tatile giderim tatili yapıp üzerinede iphonumu alıp geri gelirim bunu neden düşünmüyolar ki Türkiyeden almak yerine yurt dışına çıkın öyle alın gelin hem gezmiş olursunuz :D:D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
O parayı verir 2 ay telefon bekleriz ondan sonra kargoya verilsin diye.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar bir noktayı kaçırıyorlar. benim iphone'um var cümlesini üç defa yüksek sesle söyleyen gökkuşağının altındaki altın hazinesine erişiyor. öyle bir şey yoksa bu kadar parayı bir telefona veren insanın daha öncesinde birilerine "ne olur bana yardım edin. üç bin liramı harcayacak yer bulamıyorum" dediğini zannediyorum :D :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Benim de sana anlatmak istediğim ücretli aldıklarımızda ekran çöznürlüğü yüzünden berbat oluyo

arkadaşım interneti ve elindeki android cihazı kullanmayı biliyorsan ekran çözünürlüğü son derece yüksek oyunları kullanabilirsin. piyasada bir ton hd oyun var ve hiç birinde reklam çıkmıyor. google marketten indirdiğin bazı oyunlarda reklam çıkıyor onun için de bir uygulama mevcut zaten o sorun da ortadan kalkıyor. yani android ile ios arasında neredeyse hiç bir fark kalmadı denilebilir. ha aralarında çok büyük bir fark var o da şudur ki ios'lu iphone'lar ateş pahasına satılırken androidli smartphone'lar çok daha uygun fiyata satılıyor ve hemen hemen her bütçeye uygun ürünler bulmak mümkün.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yok ya o is öyle değil iste ornegin tivibu iOS a çıktı 7 ay sonra android e geldi üstelik Telekom android bir tablet olan xoom satıyor olmasına rağmen ve hala iOS yazılımı gibi kararlı değil androidin her yazılımı istisnasız aman bu android de de olsun diye hazırlanmış eksikler hatalar dolu belirtilirken yok bir cihaza aylarca arayıp ihtiyacınız olan bir yazılımı bulamadıktan sonra bu is macintosh alıp ben zaten oyun oynamıyom demeye benziyor
arkadaşım interneti ve elindeki android cihazı kullanmayı biliyorsan ekran çözünürlüğü son derece yüksek oyunları kullanabilirsin. piyasada bir ton hd oyun var ve hiç birinde reklam çıkmıyor. google marketten indirdiğin bazı oyunlarda reklam çıkıyor onun için de bir uygulama mevcut zaten o sorun da ortadan kalkıyor. yani android ile ios arasında neredeyse hiç bir fark kalmadı denilebilir. ha aralarında çok büyük bir fark var o da şudur ki ios'lu iphone'lar ateş pahasına satılırken androidli smartphone'lar çok daha uygun fiyata satılıyor ve hemen hemen her bütçeye uygun ürünler bulmak mümkün.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Onun kontratlı satış fiyatı olduğunu biliyorsunuzdur umarım.

Ülkemizde aşırı pahalı satıldığı doğru. Fakat Hepsiburada, Gold vb. firmaların daha önce de benzer fiyatlar koyduğunu görmüştük. Ülkemize yeni yeni geldiğinden ne kazanırsak kardır düşüncesiyle böyle bir fiyat politikası izliyorlar. Biraz yaygınlaştıktan sonra 2.000 liradan fazla olacağını düşünmüyorum fiyatının. Şu an GittiGidiyor'da 1.700 lira civarında yurtdışı cihazları bulmak mümkün.

Evet biliyorum 2 yıl kontratlı kontratsız fiyatı ile'de çok fark var kontratsız fiyatı 649 dolar apple store'da 1.200tl'ye falan geliyor oda 3000tl 2.500 tl çok uçuk rakamlar

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
ABD'de den 1.100 TL ye alıp buradan yerel garanti veren bir firmadan da garanti satın alırsınız. Bu kadar :) GS2 den daha ucuz oldu :P

1.100+100 TL = 1.200 TL :)

NevermoreTR

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Telefonumdaki bütün oyunlar HD

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefonumdaki bütün oyunlar HD

benim arkadaşımın optimus black'te bulunan oyunlarda HD ve bir iphone'da oynanan oyunlardan hiç bir eksiği yok. hatta iphone'da olmayan oyunlar bile mevcut ve görüntüler süper. tabi bu ekran çözünürlüğüne de bağlı biraz yani senin cihazının ekran çözünürlüğü düşükse bu android'in suçu değildir. yok oyunlar kötü diye ısrar ediyorsan ben sana söylüyorum birebir test ettiğim oyunlarda hiç bir farklılık göremedim misal contract killer ve nfs shift.

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Müjde Hepsibrada.com da iphone 4s fiyatı düşmüş. Yeni fiyatı sadece 2499 tl. Üstelik yalnız bilmem kaçadet kaldı, yetişen alıyor sıkıntısıda yok. O yüzden panik yapmayalım herkese yetecek kadar var. Hadi kapışın gari.