Bu parayı verdikten sonra konuşmaya bile kıyamam ben herhalde. Çok pahalı.
bu kadar para versem bana söverler. telefon güzel ama bu kadar da para verilmez bence.
hatırlatmak isterim linkteki özelliklerde radyoda yok yazılmış radyosuz telefonmu alırın arkadaş bu devirde.
Gençler öyle diyosunuz da iphone'daki grafik kalitesi ve uygulamaları yüksek çok fazla uygulama var.Ben bi galaxy s2 kullanıcısı olarak diyorum android ve ios arasında kalanlar parası varsa ios alsınlar android de az uygulama var uygulamaların da içinde bir sürü reklam var oyun oynarken konsantre olamıyorsun ve çözünürlük berbat bu yüzden oyun kalitesi de düşük...
Benim de sana anlatmak istediğim ücretli aldıklarımızda ekran çöznürlüğü yüzünden berbat oluyo
Ücretli oyunlarda var ama sanırım android de ? tam sürüm alırsın , reklam görmezsin ,zor değil .
bu kadar para versem bana söverler. telefon güzel ama bu kadar da para verilmez bence.
hatırlatmak isterim linkteki özelliklerde radyoda yok yazılmış radyosuz telefonmu alırın arkadaş bu devirde.
Merak Etme, yarın radyosu olan bir model cıkarırlar , bangır bangır reklamını yaparlar, bakın radyo çalan telefon icat ettik diye. (Bkz.İphone 3Gs de ki video Cekebiliyormuş)
Diğer markalar iphone'un 2X derecesinde donanıma sahip cihazlar yapıyorlar ve bunları bu cihazın yarı fiyatına satışa sunuyorlar karar sizin.
Bunlarda apple online satış sitesinde orjinal fiyatları;
- 16GB$649.00
- 32GB$749.00
- 64GB$849.00