Hepsiburada Alışverişi Güvenlimi???

Reaksiyon puanı
64
Arakadaşlar bu soruyu belki birden çok sordum ama bazı şeyler okudum. Dün Vmesto satıcısından Hepsiburadadan S8 Plus siparişi verdim. Şuanda Sipariş ayrıntılarında Şahan LTD yazıyor.

Hepsiburada.com'daki satıcılara dikkat!!

bu vermiş olduğum linkte okuduklarım kafamı karıştırdı. Ben yanlış birşeymi yaptım?
--- Gönderi Güncellendi ---
satıcının linki de bu. S8 Plus ürününü sayfasından kaldırmış.
Vmesto - Hepsiburada Mağaza
@Teknolojimeraklisi

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Arakadaşlar bu soruyu belki birden çok sordum ama bazı şeyler okudum. Dün Vmesto satıcısından Hepsiburadadan S8 Plus siparişi verdim. Şuanda Sipariş ayrıntılarında Şahan LTD yazıyor.

Hepsiburada.com'daki satıcılara dikkat!!

bu vermiş olduğum linkte okuduklarım kafamı karıştırdı. Ben yanlış birşeymi yaptım?
satıcının linki de bu. S8 Plus ürününü sayfasından kaldırmış.sıkıntı yok kardeşim büyük ihtimalle satıcının son ürününü sen almissindir
Vmesto - Hepsiburada Mağaza
@Teknolojimeraklisi
Sıkıntı yok kardeşim satıcının elindeki son ürünü sen almissindir

Reaksiyon puanı
64
Bu alışveriş ilk deneyimim. Sıkıntı Çıkmasından korkuyorum. Ücret çok yüksek.

DarkGuard24

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Sıkıntı olmaz korkma kargo geldiğinde aç ve içine bak doğru ürünü gönderdilermi diye eğer güvenmiyorsan teknoloji mağazalarından alabilirsin

Reaksiyon puanı
64
Artık siparişi verdim. Dediğim gibi ilk deneyimim biraz acemiyim.

Reaksiyon puanı
64
Cihaz güzel gibi gözüküyor fakat sonsuz ekranı deneyimlemek istiyorum. Edge ekran çok işime yarayacak.
Ya hepsiburada da satıcı ile iletişim yokmu? mesaj atılamıyormu?

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Cihaz güzel gibi gözüküyor fakat sonsuz ekranı deneyimlemek istiyorum. Edge ekran çok işime yarayacak.
Ya hepsiburada da satıcı ile iletişim yokmu? mesaj atılamıyormu?
Malesef

Reaksiyon puanı
64
Ya amannn. Telefon alıyorum strese giriyorum. Siz değerli kardeşlerimin dediği gibi bir sıkıntı çıkmaz. Hepinize teşekkür ederim. Şüphe duyan kimse yoksa ben neden duyuyorum ki?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Deneyimini bizimle paylaşırsın bakalım ne olacak ben yaptığım alışverişte hiç sıkıntı yaşamadım HB

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Valla içine kurt düşürmek istemem ama hb kendi satmadığı ürüne pek destek vermiyor 13.03.2017 tarihinde bi ayakkabı aldım rodeo spor diye bir satıcıdan hb üzerinden ayakkabının iç tarafı yırtıldı doğru düzgün giymedim bile hb yardımcı olmadı satıcıya attı topu satıcıda kabul etmedi ortada kaldım ayakkabıcıya yaptırıcam artık yapacak bişey yok ayakkabı istanbula gitti geldi yazmadığım yer gitmediğim yer kalmadı sonuç nafile inşallah sıkıntı yaşamazsın.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Iphone 6S Plus aldım 9-10 ay kadar önce hatırı sayılır bir meblağ ile bende tereddüt etmiştim ama ürün 3 günde elime geldi kutusu sıfır idi ve içerisinde eksik donanımı yoktu ürün doğru üründü ve İMEİ sorgulamasında da sıkıntı çıkmadı memnuniyetle kullanıyorum.

Reaksiyon puanı
64
Hepsiburada satıcısındanmı aldın başka satıcıdanmı
Iphone 6S Plus aldım 9-10 ay kadar önce hatırı sayılır bir meblağ ile bende tereddüt etmiştim ama ürün 3 günde elime geldi kutusu sıfır idi ve içerisinde eksik donanımı yoktu ürün doğru üründü ve İMEİ sorgulamasında da sıkıntı çıkmadı memnuniyetle kullanıyorum.
Arkadaşlar ürün elime gelince IMEI numarasından sorgulayarak ürüne bakacağım. Teşekkürler.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Hepsiburada satıcısındanmı aldın başka satıcıdanmı

Arkadaşlar ürün elime gelince IMEI numarasından sorgulayarak ürüne bakacağım. Teşekkürler.
Yanlış hatırlamıyorsam HB' nin kendisi olacaktı sanırım.

Reaksiyon puanı
64
İlk meyve verildi. Sayfayı sürekli yeniliyorum hepsiburadadan aldığım ürünler işleme alındı ( kılıf ve ekran koruyucu) telefonda ise şimdi hazırlanıyor yazısı geldi. E postamda sürekli nerde bu faturam diye ararken siparişlerimde fatura sipariş ile birlikte gönderilecektir yazıyor. Gelişmeler oldukça yazacağım.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
İlk meyve verildi. Sayfayı sürekli yeniliyorum hepsiburadadan aldığım ürünler işleme alındı ( kılıf ve ekran koruyucu) telefonda ise şimdi hazırlanıyor yazısı geldi. E postamda sürekli nerde bu faturam diye ararken siparişlerimde fatura sipariş ile birlikte gönderilecektir yazıyor. Gelişmeler oldukça yazacağım.
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum tam tersine memnun kalacaksınız güle güle kullanın.

Reaksiyon puanı
64
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bir şey farkettim ki birçok forumda bulundum fakat hiçbir forum bu kadar yardımcı olmadı. Bundan sonra tek adresim SDN

Reaksiyon puanı
64
Ürün hepsiburadanın kendi satıcısından daha hızlı bir şekilde kargoya verildi. Aras kargo ile max 48 saatte gelecek. Satıcı kargoya 24 saat olmadan verdi.
Ürün hepsiburadanın kendi satıcısından daha hızlı bir şekilde kargoya verildi. Aras kargo ile max 48 saatte gelecek. Satıcı kargoya 24 saat olmadan verdi.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Başarılı.

Reaksiyon puanı
64
Hepsiburada kargoya veriliş tarihi bugündü fakat hala işlemde. Telefon ise yarın kargoya verilecekti bugün verildi. Çelişki var fakat pişman değilim. Kılıfı göreceğime telefonu göreyim :D

Reaksiyon puanı
64
Şuanda ise İzmir Şubesinden Adana şubesine getirilmek üzere yola çıkmış. Yarında dağıtımının yapılacağını umuyorum.

Batuhan Ertuğrul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bikeresinde oyun konsolu almıştım kargo ücretsiz olsun diye satıcıyı farklı yaptım başka bir ürün geldi

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Hepsiburada'dan sadece bir kez alışveriş yaptım ama zorunda kalmadıkça bir daha yapmayı düşünmüyorum. 2012 eylülde üretilmiş parfümü kakaladılar 2016 eylülde. zaten ömrünü %80 doldurmuş.. HB nin kendisinden almıştım.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bende çok merak ediyorum çok güvenilir gibi değil bence

Reaksiyon puanı
140
Satıcı hp ise güvenilir ama başka satıcıdan aldıysan sorun çıkabilir. Ve hp kendi satmadığı ürünlerle ilgilenmiyor. İnşallah sıfır temiz ürğn gelir eline. Şimdiden hayırlı olsun

Reaksiyon puanı
64
Vay be. Böyle yorumların olduğunu bilseydim almazdım. Keşke daha önce haberim olsaydı.
Arkadaşlar az önce hepsiburadayı arayıp baya bir sıkıştırdım. Ürün orijinal, sıfır, mühürlü kutuda, garantilidir değilmi dedim. Onlar da evet bahsettiğiniğz özellkilerdedir dedi. Bende 2. el verilme ya da hasarlı mal gibi şeyler duydum dedim. Böyle bir şey olanaksızdır ve mümkün değildir. Ürün size kapalı kutuda gönderilecektir dedi. 15 gün içinde cihazı özelliştirmeden ( herhangi bir ayarlama yapmadan) iade alabilirsiniz dedi. Ürün gelince öncelikle mührüne faturasına ve garantisine bakacağım. Herşey yerinde ise IMEI numarasını öğrenip kontrol edeceğim. Hasarlı ise garantiye gönderebilirsiniz dedi bayan. Sıkıntı oluşturacak bir etken olmadığını söyledi. Gayette emindi. Ürün en geç yarın elimde olacak. Son izlenimlerimi paylaşmış olurum.

Siklon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Hıyar da çıkabilir diyeceğim de inşallah çıkmaz :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Vay be. Böyle yorumların olduğunu bilseydim almazdım. Keşke daha önce haberim olsaydı.
Arkadaşlar az önce hepsiburadayı arayıp baya bir sıkıştırdım. Ürün orijinal, sıfır, mühürlü kutuda, garantilidir değilmi dedim. Onlar da evet bahsettiğiniğz özellkilerdedir dedi. Bende 2. el verilme ya da hasarlı mal gibi şeyler duydum dedim. Böyle bir şey olanaksızdır ve mümkün değildir. Ürün size kapalı kutuda gönderilecektir dedi. 15 gün içinde cihazı özelliştirmeden ( herhangi bir ayarlama yapmadan) iade alabilirsiniz dedi. Ürün gelince öncelikle mührüne faturasına ve garantisine bakacağım. Herşey yerinde ise IMEI numarasını öğrenip kontrol edeceğim. Hasarlı ise garantiye gönderebilirsiniz dedi bayan. Sıkıntı oluşturacak bir etken olmadığını söyledi. Gayette emindi. Ürün en geç yarın elimde olacak. Son izlenimlerimi paylaşmış olurum.
Güzel kardeşim. Netten ne alırsam kutuyu açarken videoya çekme gibi bir huyum vardır benim.
Sende öyle yap. Baktın sıkıntı mı oldu ? Anlatırsın derdini elinde kanıtında var kafan rahat olur.
Bende kaç tane telefon aldım Hb den üstelik ithalatçı garantili daha sıkıntı yaşamadım. Hatta G5 gibi bir telefon aldım 10 aydır kullanıyorum sorunsuz bir şekilde sen düşün

Reaksiyon puanı
64
Güzel kardeşim. Netten ne alırsam kutuyu açarken videoya çekme gibi bir huyum vardır benim.
Sende öyle yap. Baktın sıkıntı mı oldu ? Anlatırsın derdini elinde kanıtında var kafan rahat olur.
Bende kaç tane telefon aldım Hb den üstelik ithalatçı garantili daha sıkıntı yaşamadım. Hatta G5 gibi bir telefon aldım 10 aydır kullanıyorum sorunsuz bir şekilde sen düşün
Sizler gibi sıkıntı yaşamayanlarda var, pe kfazla önermeyenlerde var .Bu telefonu almak için çok uğraştım. İlk konuda herkes al dedi. Şuanda da olumlu cevap verenler üstünlükte fakat ihtimaller kafamı karıştırıyor. Kimisi 'Türkiye garantili değilmi? Sıkıntı olursa ver garantiye.' diyor. Ya arkadaşım. Sıfır o kadar para verilen ürün ilk gününden kullanılmadan niye servise verilsin. sıkıntı çıkmaz umrarım. Keşke anket ekleseydim.

Sıkıntı yaşamazsın

Bir ihtimalle problemli bir iş

yarın kargom gelecek. Herşey yarın belli olur. Teşekkürler.

Reaksiyon puanı
64
Arkadaşlar kargom geldi. Ürün mühürlü, IMEI numarası olan ve servis görmemiş sıfır ürün. Cihazda hiçbir sıkıntı yok. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Cihaaz 3 günde elime geçti.