Hepsiburada aksesuarsız iphone xr alınır mı

mutluyasas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Modelini buldum uygun fiyatlı aksesuarsız kutu diyor internette iphone xr aksesuarsız kutu ile ilgili bir bilgi bulamadım üründe sorun yoktur değil mi ve apple tr gatantisi var mıdır
Kesinlikle alınmaz.6000 TL ver kulaklık yok şarj cihazı yok.Telefoncuları dolaşıp ikinci el temiz kullanılmış, aksesuarlı Xr ı daha uygun fiyata alabilirsin.

mutluyasas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle alınmaz.6000 TL ver kulaklık yok şarj cihazı yok.Telefoncuları dolaşıp ikinci el temiz kullanılmış, aksesuarlı Xr ı daha uygun fiyata alabilirsin.
2. el tercih etmem kulaklık ve şarj cihazım var zaten garantisinde sıkıntı olmasın yeter (resmi distr. garantisi diyor) teşekkürler :)

Reaksiyon puanı
8,191
Modelini buldum uygun fiyatlı aksesuarsız kutu diyor internette iphone xr aksesuarsız kutu ile ilgili bir bilgi bulamadım üründe sorun yoktur değil mi ve apple tr gatantisi var mıdır
Kulaklık ve şarj aleti çıkmıyor kutusundan. Ekstradan şarj aleti ve kulaklık almanız gerekiyor. Kulaklık her türlü bulunur ama aşağıdaki şarj aleti ile alırsanız alınabilir.

KagloT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Şu anda o XR’ı alırsanız yanında 549₺’lik Beats Flex kablosuz kulaklığı 99₺’ye alabiliyorsunuz bence alacaksanız Beats’i de yanında alırsınız kulaklık sorununu Beats ile çözersiniz . Ama arkadaşın söylediği gibi
Bence de imkanınız varsa iPhone 11 almak daha mantıklı . Umarım faydalı olabilmişimdir :)

çerty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
6000 tl aksesuarsız iphone xrye para verilmez illaki iphoneci deilsen samsungun 6000 tl iphone 11e fark atacak modelleri var