Hepsi benim hatam itiraf ediyorum.

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
öncelikle hoşgeldiniz.bu forumda böyle bir itiraf yapıldımı bilemiyorum.ben hayatımın akışına yönveren bazı hataları burda sizinle paylaşarak bazı yanlışlara sizin düşmenizi engelleyeceğim.
izniniz olursa.
aşklarım değil takıntılarım oldu benim.yürüyen felaket derler bana.:D
direk dalıyorum konuya boğulmayın lütfen.:D
cerrahpaşada tıp eğitimi gören bir kız arkadaşım oldu benim.ben ona yakın olabilmek için türlü hastalıklara girerdim.garibim o an sadece alnıma dokunur ateşimi kontrol ederdi göz bebeklerime bakardı çok hoşuma giderdi.
içten içe neyim olduğunu anlamak için kendini bilgilerini zorlardı hep.bende yürüyen manyağım ya okuduğu dalda ki profesörlerin internetten yazdıklarını uygular ona her gün imtihan ortamı yaşatırdım.
bereket versin jinekoloji dalında değildi.ya ne yapacaktım zorla hamile mi kalacaktım.benimle ilgilensin diye.:D:D
böyle böyle bir yere kadar gitti sonunda dayanamadı senle uğraşılmaz dedi derslerime konsantre olmam lazım dedi.bir ayrılık rüzgarı sardı çevremi daha önce girdiğim hiç bir hasta kılığındaki semptomlara benzemiyordu.
bir acı vardı ama o yoktu.alnıma dokunan göz bebeklerime bakan kimse yoktu.bu uğurda bir kere iğne yemeğe sağlık kabinine kadar bile beni götürdü.belki yeseydim iğneyi durulurdum kesin eminim.ama vücudumda yan tesiri olur muydu bilemiyorum ama değerdi kesin:D:D
gazeteci bir kız arkadaşım vardı.2002 de tüm mitinglere katıldığım.a sosyal b sosyal olup tüm etkinliklere katıldığım.tiyatroda adamlar kadınlar bağırır gidip dinlerdik adına opera derlerdi ben o sırada onlar gibi ağzımı açıp kapatır el kol hareketlerine
uyarak onu güldürmeye çalışır çevremden tüm kötü puanları toplardım.mitinglerde erkekler arsına giremediği bölümlerde fotoğraf makinasının ayarlarını yapıp bana verirdi çoşkuyu çek derdi.bende nerde esneyen ,simit yiyen başka işlerle uğraşan kişi
varsa onları çekerdim.tab ettirince anlardı adamlar öyle davranıyo diye bana kızardı.yürüyen felaketim ben.:D:D
burda bu ikisini paylaşayım dedim fazla sizi sıkmamak için..nemi oldu.?
bundan üç ay önce doctor arkadaşım beni aradı o zaman yaptıklarımın onda baya etki yarattığını söyledi.bölümce bir ödül almışlar bana teşekkür etti.beni tanıdığına memnun olduğunu söyledi.
gazete yöneticisi olan kız arkadaşım ile bir tesadüf karşılaştım yakın bir zamanda evlenmiş aynı meslekten iş stresiyle çok kötü kavga eder olmuşlar.benim gibi manyağı arıyormuş.gözlük takmıştı farkettim damla damla düşen gözyaşları kavga olayının ciddi boyutu olduğunu gösteriyordu.
baktım bir aile kurabilmek için anlamak yetmiyor hayatı şakalarla kahkalarla yaşamak yetmiyor.
bende ayı olmaya karar verdim.:Dyanlış duymadınız ayıların hayatına merak saldım.ikinci bir yürüyen tehlike olacağım kısmetse.:D:D
zor doğa koşullarında dirençli ve hastalıklara karşı çok sağlam bir yapıları var.doğayı çok iyi tanıyorlar.hangi ot hangi kök hangi besin vücut için direnç ve kuvvet veriyorsa onlardan öğreneceğim çok şey var gibime geliyor.
inanılmaz mantar çeşitleri ot ve kökler tanıdım kansere iyi gelen vücut direncini artıran yararlı tüm otları hayvanlar tüketiyordu biz sadece bakıyorduk.
bu ayrıca bu seneki çalışma raporum olsun.
aile hayatlarını inceleyemedim malum yaklaşmak ne mümkün ya tutup evlatlık alırlarsa beni.:D:D
şimdi siz düşünün beni ne yapardınız döverdim diyenlere katılıyorum.ama fazla acıtmayın.benden ne olur.köy mü kasaba mı?:D
anlattıklarımdan ders alırsınız umarım.
inanın tüm bunları yaşadım şimdi kış uykusuna yatayım mı ne dersiniz.? :D:D
izninzi olursa kendimi tanıtayım doğaya götürdüğüm bir konteyner den bir görüntü bendeniz meçhul_yolcu.
6451.jpg

saygısızlık olarak algılamayın ayak ayak üstüne attım.etrafta ayı yoktu fotoğrafımı çeksin.otomatik çekime ayarladım makinaya artsitik yapayım dedim ayak ayak üstüne attım.:D:Dayılarla bu sene yaşadığım maceraları anlatsam burda hepiniz kaçarsınız.:D

yer neresi diye soranları duyar gibi oluyorum.Erzincan-Erzurum karayolu 38.km dağ köylerinden biri söylersem gelecekmisiniz?:D:D
ayrıca buraya babamın akciğer kanseri tedavisi için hava değişimine gidiyoruz.nisandan ekime kadar.

bune böyle koptum diyenler gelsin harbi manyaksın diyenlerde gelsin lütfen hepiniz gelin.dövmem valla.:D:mrgreen::mrgreen::stuart:

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla oturup okudum bunu. :D Koptum gerçekten. :D

Ayılara selam söylemeyi unutma benden. :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Orda internet varmı..:D

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Olmaz mı hiç?..

En hızlı internet orada. :D Tezek hızı. :D

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yorumlar süper yüreğinize sağlık.:Dyürüyen felaket ben memnun oldum.:D
internete bursa'da giriyorum:) orda değil.:D
şimdi kış uykusuna yatayım mı?
benden köy veya kasaba olur mu?

EremsaLsiz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayılara takılmadım da, hata nerde ona takıldım ben :)

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Usta sen şu ayı olma meselesini bir kez daha düşün istersen. Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki; ayılar göründükleri kadar mutlu değiller. Biz de bilge olmadan önce odun, öküz, ayı, ukala, serseri olma evrelerinden geçtik. (: Sonunda gördüm ki; önce insan olmak lazımmış. Bir de ayıların yüzünden yumruk, kafasından cop izi eksik olmuyor. Bunlar ilk bakışta karizmatik bir imaj oluşturacak gibi görünse de aslında rezilliğin dik âlâsı. Hani yürüyen felaket gittiği yerleri de felakete uğratır ya, iş işten geçtikten sonra kendini asıl felaketin içinde bulma sakın.

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Usta sen şu ayı olma meselesini bir kez daha düşün istersen. Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki; ayılar göründükleri kadar mutlu değiller. Biz de bilge olmadan önce odun, öküz, ayı, ukala, serseri olma evrelerinden geçtik. (: Sonunda gördüm ki; önce insan olmak lazımmış. Bir de ayıların yüzünden yumruk, kafasından cop izi eksik olmuyor. Bunlar ilk bakışta karizmatik bir imaj oluşturacak gibi görünse de aslında rezilliğin dik âlâsı. Hani yürüyen felaket gittiği yerleri de felakete uğratır ya, iş işten geçtikten sonra kendini asıl felaketin içinde bulma sakın.

çok güzel bir yorum çok teşekkürler.hani armudun iyisini ayılar yer derler ya bakıyoruz tüm güzellikler onlarda.tüm güzel kızlar mesela.:D:D
çok doğru ayılar da mutlu değil.
mesaj için teşekkürler.

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben teşekkür ederim meçhul_yolcu. Ne demiş atalar: Eşekten düşenin halinden yine eşekten düşen anlar. :P

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
çok farklı bi meçhul le tanıştım :)

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yarışçı

DarkLady
çok farklı bi meçhul le tanıştım :)

corpuscallosum
ben seni hep takdir ediyorum

hepinize mesajlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bir nicedir dolaşırız bu diyârda el içinde,
Bir nicedir dolaşırız sal üstünde, sel içinde.

EremsaLsiz
Siz kapıyı gösterin, biz açarız :happy:

kapı nerde açıldı biliyormusun benim hayatımda hani düşenin dostu olmaz derler ya.
ailenden çok sevdiğin biri ,baban akciğer kanserine yakalanırya ailece topyekün bir mücadeleye girersin o zaman terkedilirsin.çünkü sevdiğin zannettiklerinin de yaşaması gereken hayatı vardır.belki bu gün 7.yılına girsede mücadele geriye doğru baktığında elde kalan sevgi adına kocaman bir hiç.
ben başlıkta hepsi benim hatam derken bunu kastettim.
kendinden çok seversen kaybetmen çok yakın ilk düştüğün an.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
seven insan kaybedecek şeyi olan insandır, bazıları sevince sadece kendilerine zarar verdiklerini sanarlar ama karşındakine dahada zarar verirsin nasl mı?
sen seversin o daha cok sever, sonra sen sevmezsin o sevmeye devam eder.
sen cok seversin, o sevmez. bu seferde peşini bırakamazsın ona eziyet çektirmeye başlarsın

o yüzden sevmemek en güzeli.

ayrıca ayı olmak çok zor iştir. devletde işçi kadrosu almak ne kadar zorsa ayı olmakta o kadar zordur :D ayı olunmaz doğulur

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0

ayrıca ayı olmak çok zor iştir. devletde işçi kadrosu almak ne kadar zorsa ayı olmakta o kadar zordur :D ayı olunmaz doğulur

mesaj için teşekkürler yüreğinize sağlık.diyelim ki kendimizi doğaya saldık.:D:D

Kusur örtmekte gece gibi ol
Öfkede ölü gibi ol
Tevazuda toprak gibi ol.
Müsamahada deniz gibi ol
Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haklısınız. Yalnız sevmek için seçtiğimiz şeye biraz daha dikkat edersek hayat çok daha güzel bir hal de alabilir. Biz sevgi dediğimiz zaman hep bir kadın / adam düşünüyoruz. Oysa hiçbir insan ölümüne sevilecek kadar kusursuz değil.

Bazıları işlerini severler mesela. Bizim hayretle baktığımız işleri bizim bir tek kadına verdiğimiz sevgiden belki de daha az bir sevgiyle başarırlar. Artık aşk ve sevgi sözcüklerinin kapsamını biraz genişletmekte fayda var. Yoksa hepimiz kafalarının içinde dolaşan geçmiş kırıntılarıyla hayatımızı berbat etmeye devam edeceğiz. Mecnun gibi sevmenin bir anlamı yok. Ferhat'a bakmak lazım bir de...

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
seven insan kaybedecek şeyi olan insandır, bazıları sevince sadece kendilerine zarar verdiklerini sanarlar ama karşındakine dahada zarar verirsin nasl mı?
sen seversin o daha cok sever, sonra sen sevmezsin o sevmeye devam eder.
sen cok seversin, o sevmez. bu seferde peşini bırakamazsın ona eziyet çektirmeye başlarsın

yaa emu hayranınım yaa senin :D:d yorumların yoık mu??:D:D