Hepinize Merhabalar İyi Forumlar :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jibbs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle Merhabalar Shift Delete.net'le tanışmam rast gele internette gezinirken oldu tolga abinin paylaşmış oldugu htc explorer'e ait tanıtım sayesında aranızdayım
uzun sürede kalacağım gibime geliyor vede forumdakiler pek bi insan yanlısı :P
aklımdakı telefonun tanıtımı uzerne onay verdım ve htc exploreri aldım dez avantajları mevcut evet ama 3g+kamerayı pek fazla zaten kullanmıyorum akıllı telefon deyince bence hızı ve kullanışlı olması gelmeli akla çok yorum okudum bu paraya bu telefon alınmaz vs..
ama htc söz konusu olduktan sonra bence alınır
zaten vodafonda genc avantaj tarifesindeydim manayla cihaz sahibi de olmuş oldum
bir önceki cihazım htc wild fire s di gercekten explorer wild fire s den daha akıcı ve daha seri
uzun lafın kısası bundan sonra bende sizlerle elimden geldigi kadar konu haber paylaşmı yapcagım bilgilendirecegim ve bilgi sahibi olacagım hepinize iyi forumlar :)
Eray YILDIRIM
:clap:​

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
evet bilgilendirmeniz için teşekkürler bir başka moderatör arkdaş daha uyarıda bulundu ben şahsım adına tüm shift delete.net ailesinden özür diliyorum
nick değişimi ile ilgilenen Modaratörümüz Kimdir? Kimin İle İrtibata Gecmem Gerekmekte Teşekkürler

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] ile görüşebilirsin.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
nedendir bilmiyorum ama yeni üye olanların kalıcılığına inanmıyorum. zaman gösterecek yine de, umarım kalıcı olursun, hoş geldin

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bana multi gibi geldi :D
Multiden Kastınız?
nedendir bilmiyorum ama yeni üye olanların kalıcılığına inanmıyorum. zaman gösterecek yine de, umarım kalıcı olursun, hoş geldin
öncelikle hoş buldum ön yargınıza saygım sonsuz kalıcılık konusu benım görüsümce forumun sıcaklıgına yardım severligine insancıl yapılarına baglı
ve de ben bunu bu forumda shift delete.nette buldugum için üye olma geregi duydum ve sizlerle tanışmak istedim.
uzun lafın kısası eksigim gedigim kusurum oldugu taktirde özelden mesajla belirtirseniz uslubumu gerekirse kişiligimi düzeltirim. ama göndermeler ve lutuflarda lütfen bulunmayın

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Multiden Kastınız?

öncelikle hoş buldum ön yargınıza saygım sonsuz kalıcılık konusu benım görüsümce forumun sıcaklıgına yardım severligine insancıl yapılarına baglı
ve de ben bunu bu forumda shift delete.nette buldugum için üye olma geregi duydum ve sizlerle tanışmak istedim.
uzun lafın kısası eksigim gedigim kusurum oldugu taktirde özelden mesajla belirtirseniz uslubumu gerekirse kişiligimi düzeltirim. ama göndermeler ve lutuflarda lütfen bulunmayın

lafım size değil, yanlış anlamayın. belki 1 hafta önce üye olmuş olsanız ne dediğimi çok iyi anlayacaktınız. her gün biri geliyor merhaba diyor ve bi bakıyoruz bi daha yok :) bunların çoğu banlanmış oluyor, dolayısıyla banlanan üyeler sürekli başka üyelik almaya başlıyorlar. arkadaşlar da o yüzden multi üyeliklerden biridir diye düşünmüşler. tekrardan hoşgeldin :)

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sayın Jibbs, foruma yeni üye oldunuz.Bu arada olmadığınız süre zarfında forumda olan olayları bilmiyorsunuz.Bu yüzden içerideki biri, yeni gelen birine göre forum da neler olup bittiğini bilir.Diğer arkadaşım ve ben, bu yüzden size böyle bir şey yazdık.Olayın ön yargı ile yakından uzaktan hiç bir alakası yok.Neyse uzatmayayım, hoş geldiniz.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
teşekkür ediyorum hepinize iyi forumlar

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hoşgeldiniz. İyi forumlar. :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hoş geldin dostum umarım kalıcı olursun bağımlılık yapar sdn ne sende inşallah bende olduğu gibi :D

Reaksiyon puanı
10,315
hoşgeldin eray, hayırlı uğurlu olsun. sende de tıpkı benim gibi telefon hastalığı var gibi gözüküyor! :)
yeni nesil telefonlar hakkında yapacağın yorumlarının okuyucusu olacağım, söz!

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hoşgeldin eray, hayırlı uğurlu olsun. sende de tıpkı benim gibi telefon hastalığı var gibi gözüküyor!
yeni nesil telefonlar hakkında yapacağın yorumlarının okuyucusu olacağım, söz!
Teşekkürler :) Evet Ne Yazıkkı O Hastalık Bendede Mevcut Birde Okuduğum Bölüm Kontrol ve Otomasyon Olunca ister İstemez Takip Ediyorum Yeni Nesil Telefon Hakkında Pek Fazla Bilgi Sahibi Oldugumu Sanmıyorum Tabi Kendimce Gene Bazı Konularda Söz Hakkı Sahibiyim :) Aynı Şekilde Bende Sizin Konularınızı Takip Etmeye Çalışacagım :) Tanıştıgımıza Memnun Oldum
Teşekkürler :)