çok ayıpTroy dedi ki:Güle güle. Bidaha da gelme.
emubaltaci dedi ki:çok ayıpTroy dedi ki:Güle güle. Bidaha da gelme.
Niahah Alicia nereye ya nooldu :^) :L Bir yanlışımız varsa söylewarkortali dedi ki:S.D.N Rock Kültürü Kulübüne daha dün üye oldun şimdi nereye gidiyorsun! yakalayın arkadaşar canlı istiyorum hurrrraaa..
tugbagaleri dedi ki:Bak "ali(cia)" aslında senin cıa ajanı oldugun rumuzuna dikkatli bakınca anlaşılıyordu ali öadınıkullanmakla bizi kandırmassın foruma uye olurken sana ikitane hapvermedikmi kırmızı mavi kabul ediyorsan bizim kurallarımızı kabul ediyorsa hapını sec gecmsını unut demedik mi hea hea demedıkmı sana dıyorum konusurken gozlerıme bak (sraktt)hosyere cırpınma daha geri donemessin benden solemesı kardesim hadi bakim dogru klavye basında parmakları calıştır hadi bakim sallanmadan yuru hadi :R :R bu da ibret olsun birdaha ayrılmayı dunenlere besparmak kardesler i unutmayın iheeaaaayayay...
mauahahpesimist dedi ki:tugbagaleri dedi ki:Bak "ali(cia)" aslında senin cıa ajanı oldugun rumuzuna dikkatli bakınca anlaşılıyordu ali öadınıkullanmakla bizi kandırmassın foruma uye olurken sana ikitane hapvermedikmi kırmızı mavi kabul ediyorsan bizim kurallarımızı kabul ediyorsa hapını sec gecmsını unut demedik mi hea hea demedıkmı sana dıyorum konusurken gozlerıme bak (sraktt)hosyere cırpınma daha geri donemessin benden solemesı kardesim hadi bakim dogru klavye basında parmakları calıştır hadi bakim sallanmadan yuru hadi :R :R bu da ibret olsun birdaha ayrılmayı dunenlere besparmak kardesler i unutmayın iheeaaaayayay...
Zuhahaha
Troy dedi ki:Kendisi şu anda başka bir kullanıcı adı ile forumumuzda
Adminden kaçar mı? :S Cıx, kaçmaz (&
STORMZ dedi ki:Troy dedi ki:Kendisi şu anda başka bir kullanıcı adı ile forumumuzda
Adminden kaçar mı? :S Cıx, kaçmaz (&
troy yanıldıgını soylemek istiyorum ablası olarak alicia artık bu siteye girmeyecek!