Birinin hakkını savunmak için avukat olmaya gerek yok.
Mail falan da mı atamıyor? Atsın bir mail anlatsın derdini...
Birinin hakkını savunmak için avukat olmaya gerek yok.
Aynı derece de ya da değil.İkisi de ceza sebebi, aynı derece olması ya da olmaması mühim değil.Mod'lar forum kurallarına, ve forum yasası'na göre ceza veriyor.Keyfi ceza yok, zaten verilirse mod'luktan atılır.
Mail falan da mı atamıyor? Atsın bir mail anlatsın derdini...
Görüldüğü gibi arkadaşlar konuyu hatta mesaj numarasını bile belirtmişler. O silinen mesajdan dolayı gereken yapılmıştır.
Genelde esnek davranmaya çalışıyoruz üyelere ama küfre karşı tavrımız nettir.
Kolay gelsin...
Arkadaşlar bir şey duydum önemli olan insanlıkmış
Malibumali insanların arkasında olman güzel söz seni de banlarlarsa hepimiz malibumaliyiz diye o konuyu ben açacağım.
Allahtan site de Bülent Ersoy yok lan ne yapacaktık hepimiz.
Küfürün kısa veya uzun yazılışı farketmez sansürlü veya sansürsüz yazılışıda farketmez küfür küfürdür,mesajdan sorumlu olan kişi mesajı yazan kişidir.Ortalığı karıştırıp konuyu farklı yerlere çekmenin bir manası yok.O adı bilinmeyen hatunlar konusununda forumda bulunması gereksiz.
Kısa yazılan başka küfürler de var ama okunur okunmaz anlaşılıyor.
Şeffaflık İlkesi
Hangi konudan ceza aldıysanız açık bir şekilde yöneticiler tarafından şahsınıza bildirim yapılır.
Mesajlarınızla kazandığınız bonus puanlar ise profilinizde herkese sergilenir. Haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız yöneticilere başvurup bu konuda bilgi alabilirsiniz.
Buradan.Umarım buradan konuşmak yerine mesaj atmışsınızdır.Yoksa bu konu uzar. :yes:
Hadi kolay gele.
nuri.alco. dedi ki:Selam Nuri.alco.,
SDN Forum 'da AliA isimli üye size bir özel mesaj gönderdi.
Buraya tıklayarak bahsi geçen mesaja ulaşabilirsiniz.
http://forum.shiftdelete.net/private.php
Keyifli sohbetler dileriz...
- SDN Forum Yönetimi
Götürsün be senarist. Emirhan'a değer.
Sonra ne olmuş? Yıllardır bu forumlarda dolandım durdum yönettim vs. Böyle konularında daha bir faydası oluğunu görmedim. Yönetimin koyduğu kurallar çiğnenemez. Ha kurallarda düzenlemeye gidilir ona bir şey demem. Ama kurallar belli yani.
Neyse ben konuyu izliyorum ve biliyorum ki bir şey değişmeyecek.
Son zamanlarda forum iyice zıvanadan çıkmıştı. Emirhan (adını yeni öğreniyorum), son günlerde buraların neşe kaynağıydı İnşallah bu haksız karardan dönülür ve böyle saçma işler yerine asıl kapatılması gereken şeylerle ilgilenilir. Adamın biri yok evrim, yok bilim diye diye insanları kışkırttı olan da biraz Emirhan'a olduDikkatimi çekti. Önlem almalılar bence... Bak şimdi buraya bir mod yazıyazar ona karşı kin beslenir. Demek istediğim buydu. Bekleyip göreceğiz.
Bu arada senin üyelik tarihin 2005 bayağı eski bir üyesin. Hadi 2011 de üye olsan derdim ki o kadar önemli değil yazıkları ama 2005 de üye olmuşsun. Sen bizden daha iyi bilrsin buraları