Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PrimeOS'un geçmiş bir sürümünü sanal makinede denemiştim ama Windows'un yanına hiç kurmadım. PrimeOS'un sitesinde bu işlemler adım adım İngilizce olarak anlatılmış. Arama motorları üzerinden de çeşitli İngilizce ve Türkçe rehberlere ulaşmak mümkün.
Yalnız, PrimeOS sürüm 0.4.3'ten başlayarak, donanıma bağlı olarak üç seçeneğe sahip indirmesi çıkmış (ayrıca XDA-Developers sitesinde BETA sürüm de söz konusu):
PrimeOS Classic (32-bit tüm eski sistemler için)
PrimeOS Standard (64-bit en yeni sistemler için, 2011+ sonrası üretilen işlemciler)
PrimeOS Mainline (Tüm en yeni 64-bit sistemler için, 2014+ sonrası üretilen işlemciler)
Yükleme işlemine geçmeden önce disk yönetimi konsolu üzerinden PrimeOS için ayrı bir alan açmak daha sağlıklı olur kanısındayım. Bkz.
Team PrimeOS is pleased to present you PrimeOS: Android For Laptop/PCs www.primeos.in PrimeOS is an Android-x86 based OS that provides a desktop experience on any x86 based device providing user top-of-the-line features like multi-window...
Experience Android on your PC with access to millions of Android applications. Play Android games on your PC at the comfort of keyboard/mouse Faster and Seamless than any Emulator
To dual boot PrimeOS. First create partition by shrinking existing drive. Now, download ISO and Rufus tool to create bootable media. After that, turn off PC