Hem PS3 hem PC için monitör?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar bugün mağazaları gezerken şöyle bir monitör buldum bu monitöre hem ps3 hemde pc bağlıcam ikiside olur mu sizce nasıl görüşlerinizi bekliyorum
HTML:
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011515&CS_Category=_SBA_853_1662_824_3859&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853

bestbuy'da da samsung un bu monitörünü gördüm.Sordum bağlantılar arasında geçiş yapılıyomus ama içinde dahili hoparlör yok lakin ses çıkışı var acaba hoparlör baglasam ps3 oyunlardan ses alma imkanım var mı

Kod:
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-b2430h-24-b2430h-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44611#divDigerResimler

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Olur.PC yi monitör girişinden , Ps3 ü ise HDMI dan bağlayacaksınız.Alırken Teknosadaki arkadaşlarada sorsanız daha garanti olur.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim.Hala araştırmaktayım bu ürünü fiyatı iyi gibi geldi ama piyasada baska halefi ürünler nasıldır fiyatları nedir bilmiyorum

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bende ilk başta sizin düşündüğünüz gibi bir sistem kurmak istiyordum.Ancak sonra vazgeçip 42 lik bir LCD Tv aldım.PC içinse 21.5 Lcd monitör aldım.İyikide almışım yoksa Move ile oynanan oyunların tadı çıkmazdı :) Ayrıca 2 kişi oynamak isterseniz daha keyifli olur.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende ilk başta sizin düşündüğünüz gibi bir sistem kurmak istiyordum.Ancak sonra vazgeçip 42 lik bir LCD Tv aldım.PC içinse 21.5 Lcd monitör aldım.İyikide almışım yoksa Move ile oynanan oyunların tadı çıkmazdı :) Ayrıca 2 kişi oynamak isterseniz daha keyifli olur.

Açıkcası evde tek ps3 ben oynadıgım için o pek sorun olmaz. Move almayıda düşünmüyorum hoşuma gitmedi :) Bu ürünü aylıklarımdan arttırıp kendim almak istiyorum bu yüzden tek monitör daha cazip geliyor :)