Hem OYUN hem de VIDEO ve RENDER PC!

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
Arkadaşlar önümüzdeki aylarda youtube a başlamayı düşünüyorum.Hem gta 5 gibi yuksek performans isteyen oyunları 60 fps gibi degerlerde hemde youtube icerik çıkartacak bir pc arıyorum atacağım pc nasıl bir oem önerilen pc

INTEL I5 7400-MSI GTX1050TI 4GT OC-MSI B250M PRO-VD-CRUCIAL 8GB RAM - Vatan Bilgisayar

bütçen maximum nedir?

örnek

---- Mesajlar birleştirildi ----

Arkadaşlar önümüzdeki aylarda youtube a başlamayı düşünüyorum.Hem gta 5 gibi yuksek performans isteyen oyunları 60 fps gibi degerlerde hemde youtube icerik çıkartacak bir pc arıyorum atacağım pc nasıl bir oem önerilen pc

INTEL I5 7400-MSI GTX1050TI 4GT OC-MSI B250M PRO-VD-CRUCIAL 8GB RAM - Vatan Bilgisayar

GTX 1060 tercihinde bulunup RAM frekansınızı yüksek tutmanız video render konusunda ilaç gibi olacaktır.

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594

Bekircct

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütçen maximum nedir?

örnek

GTX 1060 tercihinde bulunup RAM frekansınızı yüksek tutmanız video render konusunda ilaç gibi olacaktır.
Bütçem max 3000 benim linkini attığım pc nasıl

Itopya istanbulda degilmi

Son düzenleme:

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
Bütçem max 3000 benim linkini attığım pc nasıl

Itopya istanbulda degilmi

Evet istanbulda.

Hasanpaşa Mah. Lavanta SK. Etap İş Merkezi D Blok NO: 22 B1 Kadıköy/İstanbul

Ayrıca Youtube içerik çıkarak kadar yoğun kullanacaksanız 3000 lira altı bir bilgisayar sizi yarı yolda bırakabilir :) sonuçta render gibi ağır işler de yapacaksınız. Ama yine de toplanılabilir.

Son düzenleme:

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311

Görkem arkadaşımız sana gayet güzel bir sistem sunmuş vaktini ayırıp. Kendinizi VatanComputer ya da Media Markt platformlarını kullanmak zorunda bırakmayın, hem fiyat olarak daha uygun olacaktır sizin için.

Bekircct

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gtx 1060ti 8gb ram ve 1t
Görkem arkadaşımız sana gayet güzel bir sistem sunmuş vaktini ayırıp. Kendinizi VatanComputer ya da Media Markt platformlarını kullanmak zorunda bırakmayın, hem fiyat olarak daha uygun olacaktır sizin için.
Hmm peki bu konuda beni yolda birakmasin da

O kardesimin attigi linkte secenekler var kadamiza gore mi secicez onlari

Son düzenleme:

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
Gtx 1060ti 8gb ram ve 1t

Hmm peki bu konuda beni yolda birakmasin da

O kardesimin attigi linkte secenekler var kadamiza gore mi secicez onlari

Sadece işlemci ve anakartı @Görkem Say arkadaşımızın söylediği modellerle değiştirmen gerekli.

Değiştirdiğiniz takdirde 4.655 TL tutacak.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
İşlemcinin içinden kendi stok soğutucusu çıkıyor ve yeterli. Onun haricinde kasanın içinde fanlar oluyor zaten. Siteye de güvenebilirsin hep buradan öneririm bu zamana kadar hatalarını görmedim.

Bekircct

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemcinin içinden kendi stok soğutucusu çıkıyor ve yeterli. Onun haricinde kasanın içinde fanlar oluyor zaten. Siteye de güvenebilirsin hep buradan öneririm bu zamana kadar hatalarını görmedim.
Coklu ekran baglanabiliyor mu ve kasa tam bi sekilde mi geliyor yani gelince direk kurmam gerekiyo degil mi

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
Coklu ekran baglanabiliyor mu ve kasa tam bi sekilde mi geliyor yani gelince direk kurmam gerekiyo degil mi

Çoklu ekran bağlayabilirsiniz ve itopya isterseniz size sistemi kurup da gönderme seçeneğine sahip. Yani sadece kablosunu takıp power tuşuna basmak kalıyor size :)

Bekircct

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartı ayrı gönderilir slotun içinde kırılmaması için onun montajını evde sizin yapmanız gerekli ama çok basit bir işlem internetten izleyerek yapabilirsiniz.
Peki ekran karti vgb ve hdmi destekli degil mi bir de bu pc stokta uzun sure kalabilirmi

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Peki ekran karti vgb ve hdmi destekli degil mi bir de bu pc stokta uzun sure kalabilirmi
Evet var. Ürüne gelirsek stoklarda ne kadar kalır bilinmez kalsa bile dolar malum yarın bir şey olur dolar 7.5 seviyesine çıkar o zaman fiyatlar uçar. Yaza girmeden önce doların düşmesini bekleyip bilgisayar toplamayan birçok kişi doların artmasıyla birlikte bilgisayar alamadı.

Bekircct

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet var. Ürüne gelirsek stoklarda ne kadar kalır bilinmez kalsa bile dolar malum yarın bir şey olur dolar 7.5 seviyesine çıkar o zaman fiyatlar uçar. Yaza girmeden önce doların düşmesini bekleyip bilgisayar toplamayan birçok kişi doların artmasıyla birlikte bilgisayar alamadı.
Ben nisan mayis gibi alirim

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Ben nisan mayis gibi alicam
Nisan mayıs gibi alacaksanız şuan bilgisayar bakmanın pekte manası yok o zaman 9. nesil Intel işlemciler çıkacak. Dolara bağlı fiyatlar ne olur bilinmez ayrıca 2000 serisi Nvidia kartların 2050, 2060 gibi versiyonları da gelecek yani birçok etken var.

Bekircct

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nisan mayıs gibi alacaksanız şuan bilgisayar bakmanın pekte manası yok o zaman 9. nesil Intel işlemciler çıkacak. Dolara bağlı fiyatlar ne olur bilinmez ayrıca 2000 serisi Nvidia kartların 2050, 2060 gibi versiyonları da gelecek yani birçok etken var.
O karara zaten suan vardim kardesim ama alabilirsem daha erken almayada calisirim tabi