Hem kilo alıp hemde vücut geliştirilecek sporlar ?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Kilom zayıf hem kilo alacağım hemde böyle vücudum gelişecek kas yapacağım spor dalları arasında neler var hiçbir bilgim yok mesela fitness kilo aldırıyo mu, sadece vücutmu geliştiriyor ?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Acaba kilon ve boyun kaç? Birde burdaki konuda konuda hangi tip vücut yapınız var.

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kilom zayıf hem kilo alacağım hemde böyle vücudum gelişecek kas yapacağım spor dalları arasında neler var hiçbir bilgim yok mesela fitness kilo aldırıyo mu, sadece vücutmu geliştiriyor ?
sorun saçma olmuş fitness vücut geliştirir geliştirirken kaslarını geliştirmiş olursun yani kilo alırsın kas olarak tabi

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Acaba kilon ve boyun kaç? Birde burdaki
konuda konuda hangi tip vücut yapınız var.
Boy :1.76 Kilo:58
Butarz ama böyle kaslı kilolu değilim tabi normal bir şekilde vücut yapım
kas_uzun.jpg

sorun saçma olmuş fitness vücut geliştirir geliştirirken kaslarını geliştirmiş olursun yani kilo alırsın kas olarak tabi
Önce kilo alacağım sonra kas alcağım o manada, sadece kas nasıl kilo yaparki ?

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sen bir fitness salonuna üye ol işte protein olarak kilo alırsın yağ olarak değil

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@Kuvvetmira kas yapma masraflı bir iştir. Kilo aldırıcı "gainer" var ama bunlar besin desteği. Dikkatli ve işi bilen bir antrenör yoksa sadece kilo olur. Ama diyetisyene gidersen düzenli ve takip edileceğinden dolayı duracağın yeri bilirsin. Spora başlarsan düzenli ve protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Kas yapmak boyun uzamasını bir nebze olsun engeller.

Spor salonuna yazıl. Bu aylar vücut yapmak için idealdir. Ama antrenör inş. işi bilen biri gelir.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Protein şart, ben de zamanında 58 dim kullandım ve iyi spor yaparak istediğime ulaşdım

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ozaman biraz masraf yapacağız fitnessa da giderim polislik için hazırlanıyorumda ygsden sonra çok sıkı bir şekilde başlarım hepsine teşekkürler yorumlarınız için.

efehanka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kilo alıp aynı zamanda kas yapmana yarayan birçok spor var.Fitness en bilindikleridir ama bana sorarsan mma boks gibi dövüş sanatlarında vücudun hem gelişir hem kilo alırsın hemde aldığın kiloların hakkını verirsin yani güçlü olursun :D