Helal Olsun!! Alnınızdan Öpüyoruz

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Evanescence dedi ki:
Arkadaşlar ama Türkler de her zamanki gibi adamları kesemediler. Rüştü'Nün hatası vs. fln 3. golü çok ucuz yedik. Hakem de başta çok iyiydi. Sonradan o vermediği penaltının ya da faulun etkisinde kaldı. Sarı kart verdi. KEsmemiş olsa gerek, ondan sonra Almanların tarafına geçti. Ama bizim de hatamız yok değildi yani..

haklısın savunmada cok top kacırıyoruz ve cağuda gol oluyor savunmamız pek kuvvetli deil o goller hele sonuncuyu bedava yedik.....

seppuku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şerefsiz hakemmmmmmmmmmmmm hatta o yan hakem bülent tulunun dediği gibi 2. golde orta sahaya gidemedi alçak acaba ne yapsaydım bayrağı kaldırsamıydım dedi kaldı adi herifler

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iyiki o maçta degildim kesinlikle sahaya girip hakemi dövmüştüm kimsede tutamazdı.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
2-2 olduğunda o kadar inanmıştım ki anlatamam bu işte buraya kadar dedim hakemin hatalatını unuttum rüştünün yanlış çıkışını hayatta beklentilerimi o anı yaşıyodum ama olmadı şimdi bu hemde hiç ama güçlüyüz bunu şimdi tüm dünya biliyor

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hakemlere suç bulmak sadece mazeret oluyor müthiş bir futbol oynamadık açıkçası tamam oyuncu eksikliğindendi bu ama hatalarımızdan dolayı gol yedik.
Bu hakemler hep var ve hep olacaklar bizden yanalar veya değiller ama hep varlar,Türkiye yıllardır avrupada dünyada futbol namına çok az şey yapmıştı,dünya 3. lüğü ve yurt dışında oynayan bir kaç futbolcu ile dünya spor gündemine gelmiştik.
Artık Türkiye çok büyük bir takım bundan sonra hem Euro turnuvalarında hemde Dünya Turnuvasında gruptan banko çıkacak takımlar arasında yer alacağı kesin,gerçekten çok iyi olaylar bunlar Hırvatistan yerinde olmaktansa yarı finale gelip elenmeyi yeğlerim.
Allah Hırvat'ların durumuna düşürmesin :) kimseyi...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
titanyum semihin golü ile 2-2 olunca ben de aynen senin gibi oldum işte türk buuuu diye haykırmaya başladım ama sonradan çok üzüldüm. üzülmemeliyiz aslında biz sevinmeliyiz cümle alem gördü Türk'ün gücünü. cümle alem gördü nasıl futbol oynanacağını!

Milli takımımızla gurur duyuyorum! B)

Almanları ezdik bitirdik aslında!

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
mavinok.ta dedi ki:
titanyum semihin golü ile 2-2 olunca ben de aynen senin gibi oldum işte türk buuuu diye haykırmaya başladım ama sonradan çok üzüldüm. üzülmemeliyiz aslında biz sevinmeliyiz cümle alem gördü Türk'ün gücünü. cümle alem gördü nasıl futbol oynanacağını!

Millı takımımızla gurur duyuyorum! B)

Almanları ezdik bitirdik aslında!

evet zaten üzüntüm kaybetmemizden dolayı değil futbolcuların başları eğik kalmasından güçlüyüz futbol bizim için bir oyun ve spor ama onlar için

Evanescence

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yA sen bi de bizim halimizi görmeliydin. 7 arkadaş toplanmışız bizim evde bi makarna partisi(ben yaptım:D) vs ardından maçı izlioz. İŞte ilk gol fln biz coşmuşuz. Tabi kısa sürdü.. NEse işte o 2-1 de benim canım çok sıkıldı PC başına geçtim. Sonra 2-2 olunca bi umtlandık, bi bağrış bi çağrışş.. E sonra o ucuz gol.. Dedim daha almaları gereken çok yol var defans konusunda.. Ama hepimizin morali acayip bozulmuştu..

seppuku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kriptograf gerçekten amacım hakemi kötülemek değil ama bu kadar açık açık yapılmazdı ama ya penaltıyı veremedi bütün baskılar altında ezildi yanlışmıyım ? ama helal olsun bu takıma helal olsun bu yüreğe tebrikler hepsine tebrikler

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
ağladım ya varmı böyle bişey...

nirvana_paşa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayıdan post gavurdan dost olmaz arkadslar
sevemediler gitti ki sevmelerinede ihtiyacımız yok ama adalet nerde yaa
bukadrda olmaz utanmasalar çaktırmadan çelme takıcak hakemler oyuncularımıza
bize canı sıkılıdkca kart gösteren düdük çalan hakem denen hakem müsvetteleri
karşı takım yatırıp dövse avantaja bırakıyo bumudur yanii
hırvatlar beceremedi ama almanlar iyi ayarlemış hakemi onlar zorda olsa başardılar

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
nirvana_paşa dedi ki:
hırvatlar beceremedi ama almanlar iyi ayarlemış hakemi onlar zorda olsa başardılar
+1 kesinlikle çok iyi bir anlaşma yapıldığı aşikar!!!

ya adamlar hakemleride almışlar kadroya resmen! :@

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya bırakalım artık şu hakemlerle uğraşmayı, polonyalılardan farkımız kalmadı, hakem hataları sadece bize olmuyor.güzel bir turnuvaydı, elimizdeki oyunculardan ancak bu kadarı oluyordu.ilerleyen yıllarda genç futbolcularımız iyice profesyonelleşecektir, tozunu atarız ortalığın.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Keşke kötü oynayıp kazansaydık, bu sefer iyi oynadık kaybettik...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
mavinok.ta dedi ki:
nirvana_paşa dedi ki:
+1 kesinlikle çok iyi bir anlaşma yapıldığı aşikar!!!

ya adamlar hakemleride almışlar kadroya resmen! :@

Resmen almanya sahada 12 kişiydi yaa uefa görmüyormu şu salak adamı !!! Ne büyük bir rezilliktir ya sen 90 dk oynama arada bir sırf bi pozisyon yakala at hakemde sizden nasıl olsa .... BU hakem falan olursa bu almanlardaki bu yüzsüzlük şımarıklık olduğu sürece hakemide ayırtarak bu kupayı alırlar ...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kısmet değilmiş final oynamak bende buraya kadar gelen ve hakkaten bizi unutmuş olan avrupaya tekrar hatırlatan Milli takıma teşekkürlerimi sunuyorum.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Sağlık olsun en azından sahada ezilmedik, ama defansımız ve kalecimiz cok basit hatalar yaptı final bizim hakkımızdı. Almanyada karşımızda iyi futbol sergileyemedi, sürekli her durumda yere yattılar,bumu futbol,bumu profosyonellik? Neyse buraya kadarda gelmek de güzel. . O italyan kökenli türk düşmanı hakemi futboldan tamamen silsinler,o hakem türkiyeye hiç gelmesin.
Dün geceden beri çok üzgünüm.

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bundada vardır bi hayır boşverin ya sağlık olsun ezilmedik sabah okudum 1,5 milyar kişi izlemiş macı bunların coğuda bizle aynı karardadır türkiye 11 kişi oynad almanya 12 kişi yok böle bişey ya zamanında uefa bile almanyaya torpil geçmiş hakemin yaptığı ne ki resmen bastan beri türkiyeyi elemek istiyolardı basardılarda sağlık olsun milli takımımız finali kazanamadı ama yüreğimizdeki en iyi yeri kazandı..

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Adamların hakemle ne bağlantısı olacak.Yarı finaldesiniz ve rakip Türkiye.Sahaya çıkana kadar adamlar bizi kaale bile almıyordu.Sadece hakem İsviçrenin elenmesinin faturasını bize kesti o kadar.İki penaltı vermedi.
1-Sabrinin kloseyi indirdiği an
2-Metzelderin kazım ı indirdiği an.

Dikkat edecek olursanız orta sahaya koşmayan yan hakem değil busakka nın ta kendisidir.Pilot kamera çekimine dikkat edin,gol olduğu an hakemin elini orta saha çizgisini işaret edecek şekilde kaldırması ve koşar adım orta sahaya yürümesi gerekir,fakat o sadece düdüğü öttürmekle kaldı.Onun dışında Almanya gibi bir takıma elenmemiz normal.İyi oynayan taraf bizdik fakat bu tğr urumlarda Almanya hep kazanır malesef.Maç öncesinde burayada yaptığım 3-0lık tahmin yapmıştım.Goller Bastian Schweinsteiger,Miroslav Klose ve Michael Ballack'dan gelecek demiştim.Harika takımımız dün ballack ı gıdım oynatmadı ama Schweinsteiger ı durduramadık.Skora etki edem tüm gollerde Schweinsteiger'in imzası vardı.Ne diyelim en büyük alkış takımımıza.Onun dışında Almanya devam etti,kupayı alırlar diye umuyorum kaç senedir final oynayamıyorlardı.Kaçırmazlar.

1141257704135l.jpg

miroslav-klose-coach-klinsmann.jpg

_41663402_ballack_ap.jpg

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
İşte bunlar böyle hakemler gol atınca gözlerin maça yogunlaşması gerekirken adamlar dut yemiş putlara döndüler üzüntülerinden. Busakkayı önceki maçlarımızdan da çok iyi tanıyoruz, bu kadarda içten kin olmaz.