wpa_supplicant
Profesör
Teyzeme huawei watch gt 2 42mm alıcağım, bunun dışında 1500 TL civarında başka hangi akıllı saati önerirsiniz. Telefonu iPhone 8 Plus olduğu için karar veremedim.
Uzun süre kullanıcağı bir şey arıyorum.Mi band 4 al
samsung fit 2Uzun süre kullanıcağı bir şey arıyorum.
Düşündüm ama yakında, hatta şu ana bile destek kesilmiş olabilir.Apple watch series 3
Teyzen için önemli mi güncelleme desteği?Düşündüm ama yakında, hatta şu ana bile destek kesilmiş olabilir.
gayet uzun pil ömürlü ve normal saatlerde olabilecek her özelliğe sahipUzun süre kullanıcağı bir şey arıyorum.
Uzun süre kullanıcağı için evet , diğer Apple Watchlar a da param yetmiyor. Galiba huawei dışında başka bir çare yokTeyzen için önemli mi güncelleme desteği?
samsung gear 3gayet uzun pil ömürlü ve normal saatlerde olabilecek her özelliğe sahip
Onu bir kadının takabileceğini düşünmüyorum ve yine desteği kesilmiş bir cihazsamsung gear 3
Kendisi benim her doğum günümü kutlayan biri Hiç kimse hatırlamaz, ben bile ama o hatırlar, onun doğum gününe bir saat almışım çok munasıl bir teyze acaba bu kadar pahalı hediye alınıyorsa? Bence Bime a101'e gelen ucuz bir şey al konuyu kapat.
Ben herkesinkini kutluyom ala ala doğum günümde bileklik aldılar oda akıllı değilKendisi benim her doğum günümü kutlayan biri Hiç kimse hatırlamaz, ben bile ama o hatırlar, onun doğum gününe bir saat almışım çok mu
Bana bişey almıyorlar, ki zaten almalarına gerek te yok, hatırlasalar yeterBen herkesinkini kutluyom ala ala doğum günümde bileklik aldılar oda akıllı değil![]()
Series 3 iyidir.Kendisi benim her doğum günümü kutlayan biri Hiç kimse hatırlamaz, ben bile ama o hatırlar, onun doğum gününe bir saat almışım çok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse galiba dediğiniz gibi watch 3 almalıyım, her ne kadar güncelleme desteği kesilse de