- Reaksiyon puanı
- 414
Tepkilerinizi alayım arkadaşlar.
Hayatı palavra olan partinin son çırpınışları.Bu rezil tablodan sonra AKP nin seçimlerden sonra devam etmemesi lazım.Tepkilerinizi alayım arkadaşlar.
Bu aziz milletin cehaletini fazla hafife alma derim ?Hayatı palavra olan partinin son çırpınışları.Bu rezil tablodan sonra AKP nin seçimlerden sonra devam etmemesi lazım.
Haklısın.Bu aziz milletin cehaletini fazla hafife alma derim ?
Yani diyorsunuz ki her başımıza geçen bizleri soyarlar halk nasılsa toplum nasılsa hakedildikleri şekillerde yönetilirler doğru mudur?Ülkede muhalif bir kesim düşünün adamlar HEDEF KONMASINA bile karşılarGerçekten çok değişik bir üleyiz... Her zaman söylerim şu ülkeye kaliteli muhalefet lazım. 2023-2053-2071 hedefi koymanın zararı ney size !
Rusya tarihine bakın 1800 lü yıllardan beridir adamların hedefi Sıcak denize inmektir yıl 2023 oldu halen aynı hedefle devam ediyorlar. Suriye'ye Libya'ya kadar o yüzden geliyorlar. ABD'ye bakın 150 yıl ki hedeflerinde bile bağımsız Ermenistan'ı kurdurmak yüz yıllık hedeflerinde bağımsız Kürdüstan kurdurmak vardır hedeflerinden şaşmazlar halende o yönde adımlar atarlar. Yönetim değişir lider değişir partiler isimler değişir ama büyük planlar hedefler değişmez. İngiltereye bakarsın planları programları 50 yıllık 100 yıllık yaparlar. Fransa desen öyle 50 yıllık 100 yıllık planalarla Afrikayı sömürürler.
Ama bizim ülkede ki muhalefetin büyük planı 10 seçim kaybetmiş 12 yıldır hiç bir başarısı olmayan liderlik vasfı olmayan 75 yaşında ki Kemal Kılıçdaroğlunu Cumhurbaşkanı yapıp ülkeyi yönetmek gerçekten büyük plan büyük vizyon efsane öngörü... Bu şekilde AKP kesin devrilir Erdoğan biter AKP'nin adı bile anılmaz.
Not: Bana Muhalefetin 3 tane dişe dokunan vatandaşın faydasına cebine dokunacak hedefini programını projesini sayın desem adım kadar eminim sayamazsınızÇünkü yok bir proje. 6+1 parti Parlamenter sisteme geri dönecez diye toplanmak dışında yaptıklar bir şey yok. Haa birde körlemesine hükümet eleştirip çözüm susmamak var tabi.
Yani diyorsunuz ki her başımıza geçen bizleri soyarlar halk nasılsa toplum nasılsa hakedildikleri şekillerde yönetilirler doğru mudur?
Günümüz Türkiye Koşullarında olan bir mevzuyu anlatmak istedim sadece.2023- 2053 veya 2071 hedefi koymak ile senin bu söylediklerinin ne alakası var !
Sen hedef konmasına mı karşısın ne istiyorsun ne anlatmaya çalışıyorsun ?
Ben şuna inandım ki sen uzayda yaşıyorsun.Şu berbat ekonomi,berbat eğitim,hukuksuzluk,Kuran Kurslarında eğitim adı altında yapılan onlarca taciz,Cumhurbaşkanın sabah akşam yalan söylemesi gibi olumsuzluklara rağmen halada AKP avukatlığı yapabiliyorsan sende ciddi bir sorun var denektir.Muhalefet tek adamlığı bitireceğiz diyor,hukuğu getireceğiz diyor,torpili kaldıracağız diyor.Şu mantığı kur sen KPSS ye girip iyi puan aldığın zaman atanacaksın.Mülakat,torpil gibi saçmalıklarla uğraşmayacaksın.Sen ve senin gibi insanlara bazı şeyleri anlatmak maalesef çok zor.Ülkede muhalif bir kesim düşünün adamlar HEDEF KONMASINA bile karşılarGerçekten çok değişik bir üleyiz... Her zaman söylerim şu ülkeye kaliteli muhalefet lazım. 2023-2053-2071 hedefi koymanın zararı ney size !
Rusya tarihine bakın 1800 lü yıllardan beridir adamların hedefi Sıcak denize inmektir yıl 2023 oldu halen aynı hedefle devam ediyorlar. Suriye'ye Libya'ya kadar o yüzden geliyorlar. ABD'ye bakın 150 yıl ki hedeflerinde bile bağımsız Ermenistan'ı kurdurmak yüz yıllık hedeflerinde bağımsız Kürdüstan kurdurmak vardır hedeflerinden şaşmazlar halende o yönde adımlar atarlar. Yönetim değişir lider değişir partiler isimler değişir ama büyük planlar hedefler değişmez. İngiltereye bakarsın planları programları 50 yıllık 100 yıllık yaparlar. Fransa desen öyle 50 yıllık 100 yıllık planalarla Afrikayı sömürürler.
Ama bizim ülkede ki muhalefetin büyük planı 10 seçim kaybetmiş 12 yıldır hiç bir başarısı olmayan liderlik vasfı olmayan 75 yaşında ki Kemal Kılıçdaroğlunu Cumhurbaşkanı yapıp ülkeyi yönetmek gerçekten büyük plan büyük vizyon efsane öngörü... Bu şekilde AKP kesin devrilir Erdoğan biter AKP'nin adı bile anılmaz.
Not: Bana Muhalefetin 3 tane dişe dokunan vatandaşın faydasına cebine dokunacak hedefini programını projesini sayın desem adım kadar eminim sayamazsınızÇünkü yok bir proje. 6+1 parti Parlamenter sisteme geri dönecez diye toplanmak dışında yaptıklar bir şey yok. Haa birde körlemesine hükümet eleştirip çözüm susmamak var tabi.
Boşuna kendini yorma.AKP avukatına laf anlatmak deveye Hendek atlatmaktan daha zor.Günümüz Türkiye Koşullarında olan bir mevzuyu anlatmak istedim sadece.
Ben şuna inandım ki sen uzayda yaşıyorsun.Şu berbat ekonomi,berbat eğitim,hukuksuzluk,Kuran Kurslarında eğitim adı altında yapılan onlarca taciz,Cumhurbaşkanın sabah akşam yalan söylemesi gibi olumsuzluklara rağmen halada AKP avukatlığı yapabiliyorsan sende ciddi bir sorun var denektir.Muhalefet tek adamlığı bitireceğiz diyor,hukuğu getireceğiz diyor,torpili kaldıracağız diyor.Şu mantığı kur sen KPSS ye girip iyi puan aldığın zaman atanacaksın.Mülakat,torpil gibi saçmalıklarla uğraşmayacaksın.Sen ve senin gibi insanlara bazı şeyleri anlatmak maalesef çok zor.
Dediğim şekilde bana soracak olursan her ülkenin başına geçen ülkeyi soyar bu ülkeden hiçbir zaman bir cacık olmadı olmayacak. Toplumuda dahil olmak üzere.Asıl sen Türkiye'de yaşamıyon heralde anlamsız ve slogonik laflar ediyorsun . Bu saydıklarının 1 tanesini bile düzeltemez Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde ki muhalefet diyorum ben. Bunu aksini gösterecek en ufak bir belirti göremiyorum son 12 yıllık hareketlerine bakınca.
Ekonomi iyi diyen mi var ! Bir yerde taciz tecavüz varsa bunu bile hükümete bağlamaya çalışıyorsunuz. Yarın çıkıp CHP içinde ki taciz tecavüz olaylarını bile AKP yaptırmıştır derseniz şaşırmayacam artık. Hatta Deniz Baykal'ın kasedini bile AKP'ye bağlarsınız.
Muhalefet tek adamlığı bitirecez diyormuş öyle mi !![]()
Ülke gündemini ve muhalefeti takip etmediğin burdan belli tek adamlığın kralı var orada. Bana Kemal Kılıçdaroğluna muhalif 1 tane paride kalan isim söyler misin ? Kemal Kılıçdaroğlunu sadece eleştirdi diye partiden atılan 10 isim sayarım sana . Muharrem İnce lerden tut Sarıgüllere Deniz Baykal'a yakın isimlere kadar 1 kişi kalmadı CHP içinde muhalif tek adamcılığın kralı değil mi bu . Sırf Kemal Kılıçdaroğuna oy vermeyen delege bile partiden ihraç ediliyor en son 1250 delegenin 1240 ı mı ne Kemal Kılıçdaroğluna oy verecek seviyeye getirilmişti. Bir parti kendi içinde olmayan şeyleri ülkeye getirecem diyor ve sende buna inanıyon
Muhalefet içinde adalet hukuk var mı şimdi ? Torpil yokk he CHP içinde ? Adam kayırma kesinlikle yok ! Kadın kotasına saygı var dimi ! ( En son kadın kotasında parti meclisine adam sokuluyordu. Delegenin seçmenin seçmediği isimler kadın kotasından PM ye sokuldu. )
Not: Bu saydıklarının en ufağı muhalefette yok iken ülkeye nasıl getirecek ! Hadi getirecem diyorNasıl getirecek onu anlatsa yetecek. Ve ekonomi ile ilgili olsun terör ile mücadele ile olsun ülke yönetimi ve dış politika ile ilgili en ufak bir proje program veya hiç yoktan HEDEF neden koymazlar !!! Bu kafa ile iktidar mu olunur sanıyonuz gerçekten...
Dolar 14 TL ye dayanmış mazot 20 Tl yi geçmiş. Enflasyon yüzde 50 nin üstünde ve Muhalefetin oy oranı artmıyor yaa Allah aşkına bir kere düşünün şunu neden armıyor acaba !!! Acaba muhalefetin liderinde mi bir sorun var diye bir sorgulayın artık...
Dediğim şekilde bana soracak olursan her ülkenin başına geçen ülkeyi soyar bu ülkeden hiçbir zaman bir cacık olmadı olmayacak. Toplumuda dahil olmak üzere.
Yazdıkların o kadar saçma ve komik ki.Hırsızlık varsa ispatlarsın diyorsun.Mahkemelerde hep Tayyip Erdoğan’ın adamları var.Kanıtlasan ne olucak? Bugün AKP deki yolsuzluğu kanıtladığında ya Fetöcu olursun,yada hain olursun.Ülke yönetmek kolay değil bunun farkındayız ama AKP de iyi yönetemiyor.Bunu görmemek için kör olmak lazım.Neyse sen hayal dünyasında yaşayıp AKP yi kusursuz diğerlerini berbat görmeye devam et.Tipik bir Z kuşağı bakış açısı diyecek bir şey yokÜlke yönetmeyi çocuk oyuncağı sanıyon sen halen galiba !
Senin mantığına göre Atatürk'de mi böyleydi İsmet İnönüde mi böyleydi veya idam edilen seçimle gelen ilk başbakan Menderes te mi ... Devamında gelen onlarca isim yada ! Ecevit Kıbrıs'a çıkartma yaparken kendi cebini mi düşünüyordu sence ? Şöyle yapmayın Allah aşkına...
Bir hırsızlık yapan hak yiyen varsa kanıtlarsın İspat edersin cezası neyse mahkeme versin ama böyle Kahvehane ağzı ile çaldılar yediler hırsızlar flan demek olmuyor. Muhalif olmak bu değil emin ol.
Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP ile alakalı yazdığın cümlelerin hepsine katılıyorum yalnız CHP ile birlikte diğer muhalefet partilerinin o kadar çok projesi var ki başlasan zaten oku oku bitmez. Şimdi burada parti parti yazmaya gerek yok hangi partiler olduğunu sen zaten biliyorsundur ama şunu söyleyebilirim kendi fikrim tabi neredeyse tüm seçime girebilecek partilerin tüzük, program, proje vs. inceledim tabi başka partilerde olacaktır ileride orasını bilemem Yeniden Refah Partisi'nin Ülke Sorunları ve Çözümlerimiz diye kitap halini getirilmiş 2 tane ayrı bölümden oluşuyor sitesinde arşiv bölümünde var tek geçiyorum çok detaylı bir anlatım.Not: Bana Muhalefetin 3 tane dişe dokunan vatandaşın faydasına cebine dokunacak hedefini programını projesini sayın desem adım kadar eminim sayamazsınızÇünkü yok bir proje. 6+1 parti Parlamenter sisteme geri dönecez diye toplanmak dışında yaptıklar bir şey yok. Haa birde körlemesine hükümet eleştirip çözüm susmamak var tabi.
Yazdıkların o kadar saçma ve komik ki.Hırsızlık varsa ispatlarsın diyorsun.Mahkemelerde hep Tayyip Erdoğan’ın adamları var.Kanıtlasan ne olucak? B
Ülke yönetmek kolay değil bunun farkındayız ama AKP de iyi yönetemiyor.Bunu görmemek için kör olmak lazım.
Şuan iphone almak için bu kadar cebelleşiyorsam muhattap olduğun şahıs ve onun gibiler yüzünden yoksa 1 aylık maaşın 3/2 si kadar olan bir telefon için 2 sene çalışmaya gerek kalırmıydı?Yazdıkların o kadar saçma ve komik ki.Hırsızlık varsa ispatlarsın diyorsun.Mahkemelerde hep Tayyip Erdoğan’ın adamları var.Kanıtlasan ne olucak? Bugün AKP deki yolsuzluğu kanıtladığında ya Fetöcu olursun,yada hain olursun.Ülke yönetmek kolay değil bunun farkındayız ama AKP de iyi yönetemiyor.Bunu görmemek için kör olmak lazım.Neyse sen hayal dünyasında yaşayıp AKP yi kusursuz diğerlerini berbat görmeye devam et.
Şuan iphone almak için bu kadar cebelleşiyorsam muhattap olduğun şahıs ve onun gibiler yüzünden yoksa 1 aylık maaşın 3/2 si kadar olan bir telefon için 2 sene çalışmaya gerek kalırmıydı?
Nasıl bir kafa yaşıyorsun bilmiyorum ama sana gerçekten acıyorum.Anlayamadığın nokta yurtdışında 1 aylık maaşı ile adam iphone alabiliyorken sen 6ay çalışıp hiç harcama yapmadığın takdirde alabiliyorsun.Senin savunduğun hükümet Ekonominin içine etti.İphone almayı bırak dışarda yemek yeme bile artık lüks oldu.Yapılan saçma sapan projelerde paralar çöpe atıldı.Halktan alınan yüzde 150vergi bile hükümetin ne kadar berbat olduğunu fazlası ile anlatıyor.Bir ülkenin gücünü ekonomisi ve halkın refah seviyesi belirler.Hadi iyi yönetemiyorsun,hata yapıyorsun bari eleştirileri,önerileri ciddiye al bazı şeyleri düzelt.Maalesef oda yok.35 yaşına geldin halen hayata bakışın her sene Iphone alıp alamamak mı ?
Sen 1920 li senelerde yaşasan İngiliz Amerikan mandası olmayı flanda kabul ederdin Allah bilir ! Ne savaşacaz abi ne gerek vardı derdin.
Sen kaç para maaş alıyonda bir Iphone için 2 sene çalışıyon aylık maaşın 600 TL flan heralde !
Not: Ayrıca benim yüzünden İphone alamıyon heeAz kaldı seçimden sonra sabah bir kalkacan hopp en babasından Iphone alacan bedavaya ve başın göğe erecek çok lazım bir şey çünkü zaten sen her sene sıfır Iphone alınca muasır medeniyetler seviyesine ulaşacaz dünya devi olacaz da işte tek engel senin her sene İphone alamaman
Çok üzücü bir durum. Sonuçta ülkeyi kurtarıyon o telefon ile...
600 TL değil, sorun maaş değil sorun temel giderlerin fahiş oğlu fahiş olması.35 yaşına geldin halen hayata bakışın her sene Iphone alıp alamamak mı ?
Sen 1920 li senelerde yaşasan İngiliz Amerikan mandası olmayı flanda kabul ederdin Allah bilir ! Ne savaşacaz abi ne gerek vardı derdin.
Sen kaç para maaş alıyonda bir Iphone için 2 sene çalışıyon aylık maaşın 600 TL flan heralde !
Not: Ayrıca benim yüzünden İphone alamıyon heeAz kaldı seçimden sonra sabah bir kalkacan hopp en babasından Iphone alacan bedavaya ve başın göğe erecek çok lazım bir şey çünkü zaten sen her sene sıfır Iphone alınca muasır medeniyetler seviyesine ulaşacaz dünya devi olacaz da işte tek engel senin her sene İphone alamaman
Çok üzücü bir durum. Sonuçta ülkeyi kurtarıyon o telefon ile...
Hocam mevcut temel giderlerle nasıl iphone alır insan?Sana acıyorum.Anlayamadığın nokta yurtdışında 1 aylık maaşı ile adam iphone alabiliyorken sen 6ay çalışıp hiç harcama yapmadığın takdirde alabiliyorsun.Senin savunduğun hükümet Ekonominin içine etti.Yapılan saçma sapan projelerde paralar çöpe atıldı.Halktan alınan yüzde 150vergi bile hükümetin ne kadar berbat olduğunu fazlası ile anlatıyor.Bir ülkenin gücünü ekonomisi ve halkın refah seviyesi belirler.Hadi iyi yönetemiyorsun,hata yapıyorsun bari eleştirileri,önerileri ciddiye al bazı şeyleri düzelt.Maalesef oda yok.
Hadi iyi yönetemiyorsun,hata yapıyorsun bari eleştirileri,önerileri ciddiye al bazı şeyleri düzelt.
Merak ettimde Trol Maaşı alıyor musunuz?Sorun tamda bu işte. ELEŞTİRİ YAPACAK MUHALAFET YOK.
İktidarı kaliteli bir muhalefet hem denetler hemde daha verimli çalışması daha faydalı olması için kırbaçlar. Aralarında rekabet olur ki daha çok çalışsınlar Ama bizim ülkede dünyanın en iyi işini yapsa bile hükümeti eleştirmeliyiz körlemesine saldırmalıyız mantığında bakan bir muhalefet var. Ve 20 yıldır yerinde sayıyor 10 seçimdir aynı isimler kaybettiği halde koltuğa yapışmış duruyor.
İkinci en önemli noktada. Muhalefetin çözüm sunmaması sen İphon'u ucuza almak istiyon ya nasıl alacan işte onu söyleyecen bana ! Kemal Kılıçdaroğlunun çıkıp KDV ve ÖTV sıfırlayıp öğrencilere telefon araba ve PS5 veya PC almasını sağlayacaz lafları sana inandırıcı geliyor mu ? Veya mantıklı geliyor mu. Bir şeyi üretmeden körlemesine sürekli dışardan almak neye neden olur anlayabiliyon mu ?
Not: Şunu on oldu söylüyorum ben şuan ekonomiden gram memnun değilim. Ama Kemal Kılıçdaroğlunu gördükçe halk şuan ki ekonomiye bile razı yeter ki o gelmesin diyor onun bir şey düzelteceğine gram inanmıyorlar siz inatla bunu anlamıyonuz... Çünkü Türkiye'de çoğunluğun derdi Iphone almak veya en pahalı ayakkabıyı arabayı almak değil daha önemli sorunları dertleri var bazı insanların...
Merak ettimde Trol Maaşı alıyor musunuz?
Sen ve senin gibi algıcılara arka tarafımla gülüyorum.AKP o kadar vatansever ki Kürtlerden oy alacağım diye Abdullah Öcalanın kardeşini TRT ye çıkarabiliyor.O kadar vatansever ki teröristlerle masaya oturtabiliyor.O kadar vatansever ki ülkenin bütün değerli mallarını elin Araplarına satabiliyor.Mesele iPhone değil.Mesele insanların düzgün yaşayamaması.Dışarda yarım ekmek tavuk döner yemek bile artık lüks oldu.Bunu bile görmekten acizsin.Bide Millet ittifakı geldiğinde ülkeyi Kılıçdaroğlu değil 6 parti yönetecek.Kılıçdaroğlunu sevmeyebilirsin ama onu sevmemen gerçekleri görmene engel değil.Aynen çok başarılı efsanevi lider Kemal Kılıçdaroğlunu eleştirmek için maaş alıyorum... Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Siz ciddi ciddi mi yazıyonuz bunları ? Kemal Kılıçdaroğlunu beğenmemek eleştirmek için para mı almak gerekiyor ! Göz var izan var 12 yıldır gördüklerimi yazıyorum...
Sokağa çık bakalım Milliyetçi vatansever bir adamın derdi İphone 13 pro max plus ++ 1 TB almamak mı yoksa PKK'yı bitirmek mi PS5 alamamak mı yoksa YPG terör örgütü bitirmek mi yada Sıfır araba alamamak mı yoksa 3-5 oy için HDP'ye şirin görünmek mi. Arabasının deposunu fulleyememek mi yoksa doğu Akdenizde Kıbrıs çevresinde petrol aramak mı sor öğren.
İphone 13 pro alacan ama Kıbrıs'ı verecen Suriye'den çıkacan Libyadan dönecen Doğu Akdenizde ve Karadenizde petrol aramayacan Karabağ'a destek çıkmayacan ABD ne derse yapacan S400 leri geri verecen bizim emir erimiz gibi takılacan hatta doğu anadoluda özerklik olacak kayyum attamıyacan terör ile mücadele etmeyecen deseler siz Allah bilir kabul edersiniz... Çünkü İphone 13 çok daha önemli dimi !
AKP o kadar vatansever ki Kürtlerden oy alacağım diye Abdullah Öcalanın kardeşini TRT ye çıkarabiliyor
Silah dursun kan akmasın analar ağlamasın diye masaya oturmak ile 3-5 oy için koltuk için masaya oturanları gerçekten bir kefeye mi koyuyorsun ? 3-5 oy için HDP'nin bütün söylemlerine ve hareketlerine sessiz kalanları gerçekten görmüyon mu ?O kadar vatansever ki teröristlerle masaya oturtabiliyor
O kadar vatansever ki ülkenin bütün değerli mallarını elin Araplarına satabiliyor
Mesele insanların düzgün yaşayamaması
Millet ittifakı geldiğinde ülkeyi Kılıçdaroğlu değil 6 parti yönetecek.Kılıçdaroğlunu sevmeyebilirsin ama onu sevmemen gerçekleri görmene engel değil.