Hdwing.com

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
özellikle wiki için istiyorum bu siteyi...hdwing veren torrentday torrentshack veya istediği bir türk torent sitesinden takas yapılır

isteyen arkadaşlar pm atabilir :)

NachtMarcher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PM atanlar dikkan edin. arkadas kendisini baska site de VIP yapmanizi istiyor. Senin VIP ucretini odeyecegime sitede VIP bagis yapip uye olurum daha iyi.

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana pm attım.pmleri okuyor musun?okumuyorsan mailini kontrol et.bana verdiğin sözü unutma ve lütfen sözünü tut.senden sözüne sadık kalmanı rica ediyorum.verdiğin sözü yerine getirmeyeceksen açıkça söyle

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın davetiye dağıtımı değişik :P yok hesabıma 5tb up yap yok beni burda vip yap :D direk takas desen daha güzel olur milleti boşuna ümitlendirme

PM atanlar dikkan edin. arkadas kendisini baska site de VIP yapmanizi istiyor. Senin VIP ucretini odeyecegime sitede VIP bagis yapip uye olurum daha iyi.

:thumbup1:

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın davetiye dağıtımı değişik :P yok hesabıma 5tb up yap yok beni burda vip yap :D direk takas desen daha güzel olur milleti boşuna ümitlendirme

davetiye vermedim hesap verdim.yapılan takas değil.kimseyi ümitlendirmedim.bağış yaparak ben de vip olurum.isteğim hesabı alan kişiden bir ricadır.arkadaş gölge etme

caqmacowboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Hala elinizde hesap var ise ben talibim. İstediğiniz yere de istediğiniz kadar upload yapabilirim.

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu kapatılsın lütfen

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşın davetiye dağıtımı değişik
:P yok hesabıma 5tb up yap yok beni burda vip yap :D direk takas desen daha güzel olur milleti boşuna ümitlendirme

davetiye vermedim hesap verdim.yapılan takas değil.kimseyi ümitlendirmedim.bağış yaparak ben de vip olurum.isteğim hesabı alan kişiden bir ricadır.arkadaş gölge etme

Herhalde herkese kendin için upload yap diye mesaj atıyorsun
laughing.gif

Arkadaşlar kanmayın böyle insanlara.