Hdturk üyeliklere acıldi

x_35lii_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleykum Torrent kullanıcıların dikkatine ( Görev alımlarıda baslamıstır ) HDTURK.org adresimizde üyelikler acılmıstır tum kardeşlerimizi bekleriz CooL35

Aranan kraterler

1 : uploader
2 : TV Rip ciler
3 : mini sohbet ( hakimi )
4 : Dj ler

simdiden hayırlı olsun Görüsmek dilegiyle CooL35 Mod.admin

wBxsnZo.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu Da Caps

4FQsTRd.jpg

x_35lii_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önemli Duyuru arkadaslar hdturk.org sitesi domain degişikliği nede ile kapalıdır anlasıyınız için tesekkuler
k7Qzdoc.jpg

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi hdturk'e giriyim dedim girmiyor, patladı sandım domain değişikliğiymiş :D En azından arena-tr gibi bir sayfa yapıp şu tarite geri döneceğiz diye bilgi versenize. Daha önce de yönetiminize söylemiştim ve söylediğim için sitenizden banlanmıştım :D Çok amatörce iş yapıyorsunuz. Arena-leechturk-bitturk gibi sitelerin kalitesine yetişmek için daha çok çalışmalısınız. En basitinden çok kolay adam banlıyorsunuz. Hiçbir site sizin kadar kolay adam banlamıyor. Tabi banladığınız için sitede üye kalmıyor üyelikleri açık tutmak zorunda kalıyorsunuz. En fazla 1 ay üyelikleri kapalı tutabildiniz. Açık oluncada benim gibi gold user'ken bile banlananlar tekrar üye olup bu sefer inadına upload yapmayor. Tekrar banlanınca tekrar yenisini alıyor ve siz iş yaptığınızı sanarken siteniz küçülüyor. Bir de sitenize girdiğimiz an çalan saçma sapan müzikler de ayrı itici. İlk girdiğimizde kapalı olsa isteyen açsa daha iyi olurdu. Şimdi bunları yazıp eleştirdiğimiz için bu sitede de bizi banlamaya çalışırsınız siz ama neyse :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kayıt ol tuşuna abanacaktım ama site kapalıymış. :D

x_35lii_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar suan site hazırlıklar yapılıyor En gec 1 hafta içersine kadar hazır olacak Gün gectikce sizlere bilgi verilecektir CooL35 Mod- Admin

site dayanamamiş bu duruma:D
yok kardes alt yapısı yenileniyor server ve doamin yenileniyor 1 hafta içersine kadar acılacak

cngzbzdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hdturk.org sitesi için davetiye gönderebilirseniz sevinirim mail adresim . elcango@hotmail.com şimdiden teşekkürler .

Selamun Aleykum Torrent kullanıcıların dikkatine ( Görev alımlarıda baslamıstır ) HDTURK.org adresimizde üyelikler acılmıstır tum kardeşlerimizi bekleriz CooL35

Aranan kraterler

wBxsnZo.jpg

bu Da Caps

4FQsTRd.jpg

LeGrunt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan üyelikler kapalı mı ? Üye olamıyorum yardımcı olur musunuz ?

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
site mefta oldu yaaa site bakim var diye sindi siteye giremiyoruz yaaa

x_35lii_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet suan için veri tabanı degişikliliği neden ile kapalıdır en kızsa zamanda acılacaktır ve burdan duyuru verilecektir Saygı ve sevgilerimle CooL35 Mod- Admin

Aranan kraterler

wBxsnZo.jpg

bu Da Caps

4FQsTRd.jpg

merhaba Arkadaslar sitemizin Alt yapısı nerdeyse bitmek Uzere Azkaldı Sizlere daha iyi ve hızlı güvenilir hizmet vermekten buyuk onur ve gurur duyacagız ve üstelik daha hzılı Seed ler ve yardım Sürekli mini yardımcılarımız Ve siz degerli Misafirleri Aramızda Görmekten Buyuk Onur ve Gurur duyacagız Saygılarımla CooL35 Mod-admin

Not: Buarada site acıldıgında burdan sizlere haber ve bilgi verilecektir iyi Günler

i3QsOZJ.jpg

x_35lii_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar 1 haftalık aradan sonra server ve alt yapısı yenilendikten sonra HDTurk.org sitesi yeniden Aktif olmustur Saygılarımla
CooL35 Mod-Admin

GFds6bL.jpg

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
merhabalar 1 haftalık aradan sonra server ve alt yapısı yenilendikten sonra hdturk.org sitesi yeniden aktif olmustur saygılarımla
cool35 mod-admin

gfds6bl.jpg

site giremiyorum arkadas kayid vardi sindi nick giremiyorum hata diyor sifrel yenilemek istedim sifre mail hata diyor bole bir mail kayit biri yok diyor neden acaba ??? nick hd18

x_35lii_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site giremiyorum arkadas kayid vardi sindi nick giremiyorum hata diyor sifrel yenilemek istedim sifre mail hata diyor bole bir mail kayit biri yok diyor neden acaba ??? nick hd18

merhabalar eski veriler ilerleyen zamanlarda tekrar yuklenecektir siz yinede eskirumuzunuzla üye olunuz olmaz ise yeni üye rumuz yapın yonetim e PM atmanız yeterli size daha onceki puanlar ratio lar bonus v.s geri yuklenecektir Saygılarımla CooL35 Mod-Admin

ozkan003

Asistan
Reaksiyon puanı
2
merhaba üye oldum onay maili gelmedi tekrar istediğimde mail adresi yok diyor aynı adresle kayıt olmak istediğimde zaten var diyor. site tam bitmemiş anlaşılan.

x_35lii_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üye adınız ne idi hemen yonetimdeki arkadaslara bilgi verelim ve e-mail adresini tekrar yazarmısınız tslkler CooL35 Mod-Admin

syncx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu başlatan veya ilgilenen arkadaşlar lütfen yardım edin süper ratio ve uploadlarım uçup gittimi şimdi?Yeniden üye oldum ama eskilerin geri geleceğini garanti ediyormusunuz ? 7/24 çalışan torrent sistemimin yüzde yetmişi hdturk torrentleri ile dolu ama şu an ratio "0" ! Yönetime mesaj da yazdım cevap ta verilmedi.

senkroniz - senkroniz45@hotmail.com

x_35lii_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu başlatan veya ilgilenen arkadaşlar lütfen yardım edin süper ratio ve uploadlarım uçup gittimi şimdi?Yeniden üye oldum ama eskilerin geri geleceğini garanti ediyormusunuz ? 7/24 çalışan torrent sistemimin yüzde yetmişi hdturk torrentleri ile dolu ama şu an ratio "0" ! Yönetime mesaj da yazdım cevap ta verilmedi.

senkroniz - senkroniz45@hotmail.com

Hayır kesinlikle oylebir sey olmadı eski uyelikleriniz ratio ve gb uploada download larınız duruyor sadece yüzeysel ve alt yapısal yenilendigi için sitem sıfırdan basladı size belirtilen >> Üyelerimizin dikkatine Duyuru << yada forumdan dan ana sayfa dan yonetici forumları yorumlarına gidip kişisel bilgilerinizi veriyorsunuz Üst yonetimde arkdaslar sizinle hemen irtibata geciyor simdi kısa yol link atardım ama Site kanun larına gore baskasnın site adresini vermek yasak saygılarımla ... iyi günler

syncx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır kesinlikle oylebir sey olmadı eski uyelikleriniz ratio ve gb uploada download larınız duruyor sadece yüzeysel ve alt yapısal yenilendigi için sitem sıfırdan basladı size belirtilen >> Üyelerimizin dikkatine Duyuru << yada forumdan dan ana sayfa dan yonetici forumları yorumlarına gidip kişisel bilgilerinizi veriyorsunuz Üst yonetimde arkdaslar sizinle hemen irtibata geciyor simdi kısa yol link atardım ama Site kanun larına gore baskasnın site adresini vermek yasak saygılarımla ... iyi günler

evet şu an bakıyorum bu konuya herkese downloadları ve uploadları sorulmakta ben bunu aklımda tutmam ki.tek bildiğim ratio oranım dı onu da yazdım ama bakalım geri gelebilcekmi halen şüpheliyim.ilginize teşekkürler

x_35lii_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önceki rumuz' unuz ve hatırlaya bildiğinizi yazınız mutlak size ulaşılacaktır