Hdmi kablo

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arakdaslar en kaliteli hdim kablosu hangisi tavsiyesi olan varmi

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
altın kaplama al...bılırsın altın ıyı bır ıletkendır..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sony-dlc-he20bsk-2-metre-hdmi-kablo-z.jpg

şu resimdekinden kullanıyorum, bi sorun yaşamadım bugüne kadar

http://www.akakce.com/televizyon-ak...he20bsk-2-metre-hdmi-kablo-fiyati,819383.html

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@trnc; bu sony kabloyu tekno marketlerde bulabilirmiyim? cok aradim... hala da ariyorum ama bulamiyorum... internetten alisveris yapma taraftari degilim de....

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
arkadaşlar boşuna altın kaplama felan almayınyazıktır günahtır verdiğiniz paraya :D hdmi üzerinden sinyal analog olarak değil dijital olarak iletilir yani sayısal olarak :) alacağınız kablo sadece desteklediği bağlantı birimlerine göre sınıflandırıp ihtiyacınız olanı alırsınız. Örnek vermek gerekirse 3d görüntü için almanız gerekn kablo türü hdmi 1.4 olmalı bunun gibi :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@trnc; bu sony kabloyu tekno marketlerde bulabilirmiyim? cok aradim... hala da ariyorum ama bulamiyorum... internetten alisveris yapma taraftari degilim de....

aradım ama bende bulamadım maalesef, teknoloji marketlerde değilde sony yetkili satıcılarında vardır bence

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
aradım ama bende bulamadım maalesef, teknoloji marketlerde değilde sony yetkili satıcılarında vardır bence
inanirmisin simdi sen bunu deyince "sony bayisine girdigimde televizyonlara bakmaktan herseyi unuttugum aklima geldi" :) bir dahakine ilk kablolara gidiyim bari :)

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
arkadaşlar boşuna altın kaplama felan almayınyazıktır günahtır verdiğiniz paraya :D hdmi üzerinden sinyal analog olarak değil dijital olarak iletilir yani sayısal olarak :) alacağınız kablo sadece desteklediği bağlantı birimlerine göre sınıflandırıp ihtiyacınız olanı alırsınız. Örnek vermek gerekirse 3d görüntü için almanız gerekn kablo türü hdmi 1.4 olmalı bunun gibi :)
gecen gun dizustunden hdmı kablo ıle 3d ızledık kardesımle beraber ama hiç de 3 d ye benzemıyodu...bak sımdı yenı ogrenmıs oldum 1.4 hdmı kablo almam gerektıgını

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ttaf marka herhangi bir hdmi kabloya sonsuz güvenebilirsin 1. kalitedir asla sıkıntı yaşamayacağın garantidir sony'de kalitelidir ama ttaf daha iyidir hatta araştır birçok sony servisi 1.kalite kablo tavsiyesi veya 1.kalite kablo istediğin zaman ttaf kablo tavsiye ederler.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
dvi kabloda altın uç falan fark ediyor ama hdmi da etmiyor. en ucuzunu al.