Sizce bu kablo ne için?
Söylediğim kablo hdd'den gelen kısa bir kablo anakarta takılı değil.
O önemli değil,takılı olmasına gerek yok.Sizce bu kablo ne için?Ekli dosyayı görüntüle 73876
altından geçirip boşa koymuşlar flopy güç kablosu...anladım sağolun bir an merak ettim bu niye takılı diye ama harddiskten geliyor kablo
alttaki kabloyu diyorum.
Flopy Güç Kablosuanladım sağolun bir an merak ettim bu niye takılı diye ama harddiskten geliyor kablo
alttaki kabloyu diyorum.
Şimdi yokmu ne olduki ?ekran kartı var kıskandımbende de vardı bir aralar
![]()
kırıldı :,( zaten boş birşeydi ya birine aliexpressten aldırcam ya da komşudan filan istiyecem benim kartım internet alışverişi yapamıyor diye böyle kaldımŞimdi yokmu ne olduki ?
amd radeon hd 5450 1 gb dünyanın en kötü ekran kartıdır diyebilirim... olum metin2'de 80 dereceye çıkıyor sanki 64 mb ekran kartıyla oynuyozekran kartı var kıskandımbende de vardı bir aralar
![]()
Yıl olmuş 2019 floppy mi kaldı arkadaş?Flopy Güç Kablosu
flopy dedik ama kart okuyucularda flopy güç kablosu kullanabiliyor...amd radeon hd 5450 1 gb dünyanın en kötü ekran kartıdır diyebilirim... olum metin2'de 80 dereceye çıkıyor sanki 64 mb ekran kartıyla oynuyoz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıl olmuş 2019 floppy mi kaldı arkadaş?
Benim eski sisteme çok benziyo. <3Sizce bu kablo ne için?Ekli dosyayı görüntüle 73876
keşke benim olsa gma 3100 kullanıyorum xdamd radeon hd 5450 1 gb dünyanın en kötü ekran kartıdır diyebilirim... olum metin2'de 80 dereceye çıkıyor sanki 64 mb ekran kartıyla oynuyoz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıl olmuş 2019 floppy mi kaldı arkadaş?
Hoşgeldin. Nerelerdeydin?keşke benim olsa gma 3100 kullanıyorum xd
bıraktım sıkıldım geldimHoşgeldin. Nerelerdeydin?