HDD ye İSO yazılabilir mi

Reaksiyon puanı
286
Şuan yanımda USB DVD CD gibi şeyler yok.Triple boot yapmak istiyorum şuan Archlinux ve Win10 var HDD de lubuntu kurmak istiyorum onun için yer ayırdım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum direk isoyu o ayırdığım bölüme kurup boot etmeyi düşünüyorum fakat olur mu?

Not:UEFI mod ta yapıcam Legacy çalışmıyor.Ve vereceğiniz yöntemlerde Win10 ve Archlinux un zarar görmeyeceği yöntemler olursa sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Universal USB Installer diye bir şey buldum ama o triple boot yapar mı

Son düzenleme:

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Şuan yanımda USB DVD CD gibi şeyler yok.Triple boot yapmak istiyorum şuan Archlinux ve Win10 var HDD de lubuntu kurmak istiyorum onun için yer ayırdım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum direk isoyu o ayırdığım bölüme kurup boot etmeyi düşünüyorum fakat olur mu?

Not:UEFI mod ta yapıcam Legacy çalışmıyor.Ve vereceğiniz yöntemlerde Win10 ve Archlinux un zarar görmeyeceği yöntemler olursa sevinirim

Universal USB Installer diye bir şey buldum ama o triple boot yapar mı
Olabilir, bu işi en düzgün yapan program EasyBCD'dir, olmazsa başka yöntemler kullanmayı dene.

Reaksiyon puanı
286
Normalde UEFI için sıkıntı çıkarmaması lazımdı, eksik bir şey mi yaptınız acaba?
Daha kurulumda UEFI de sorun çıkabilir filan diyordu açtım uygulamayı ama Windows bölümü dışında hep gri bir şey yapamıyorum

Son düzenleme: