Şuan kullandığım 2 TB lik HDD bozuldu, bazen boot failature hatası verip açılmıyor ve çıtlama sesleri çıkartıyor. İçinde 1.3 TB lik eski dosya, fotoğraf, video vs klasörler var.
Şuan da açıldı ve acilen 2 TB lik HDD sipariş etmem ve tamamen bozulmadan aktarım yapmam gerekiyor..
Bana HDD önerir misiniz? Devamlı 4-5 oyun oynadığım, standart kişisel masaüstü bilgisayarı. Fiyat aralığı vermeyeyim, sadece uygun ve indirimde olanlardan ya da FP ürünü diyebileceğimiz ürünler önerilirse çok makbule geçer. Pek bilgim olmadığı için herhangi bir kriter de belirtemiyorum. Acilen önerilerinizi bekliyorum.
Sorularıma gelirsek:
Şuan da açıldı ve acilen 2 TB lik HDD sipariş etmem ve tamamen bozulmadan aktarım yapmam gerekiyor..
Bana HDD önerir misiniz? Devamlı 4-5 oyun oynadığım, standart kişisel masaüstü bilgisayarı. Fiyat aralığı vermeyeyim, sadece uygun ve indirimde olanlardan ya da FP ürünü diyebileceğimiz ürünler önerilirse çok makbule geçer. Pek bilgim olmadığı için herhangi bir kriter de belirtemiyorum. Acilen önerilerinizi bekliyorum.
Sorularıma gelirsek:
- Bu alacağım 2 TB lik HDD yi sadece depolama/saklama olarak kullanırsam, yani kasaya takılı tutmazsam sağlıklı olur mu? Çünkü 1.3 TB lik eski fotoğraf, video vs dosyalarını hiç açmıyoruz, kullandığım alan içinde yer kaplayacak hep.
- Sizce taşınabilir HDD alsam bu kapsamda kullanacaksam daha sağlıklı olur mu, yani içine dosyaları aktarıp kenarda muhafaza etme olarak? Fiyat olarak daha pahalılar. Ona göre bunda da önerilerinizi beklerim.
- Bu bozuk dediğim HDD bi açılıyor bi açılmıyor, acaba bu tarz problemler win7 dosyalarındaki sorunlar nedeniyle oluyor olabilir mi? Çünkü win7 CD sini taktığımda açıldı bilgisayar. Anlam veremiyorum o kadar saçma bi süreçki, çok şey denedim, çok farklı hiç görmediğim ekranlar ve seçenekler çıktı. Reset attım ve rastgele yine açıldı bilgisayar. Tam bir piyango yani.