Hdd olan bilgisayarda sadece ssd kullanabilir miyim?

Manyetik karpuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Excalibur g750 (i7 intel 8750HQ, 32 GB ram , 1tb hdd, 480 ssd
8gb ekran kartı olan) almayı düşünüyorum. Yaklaşık aralıksız 4 veya 5 saat civarı oynayacağım. arkadaşlarım hdd den dolayı onun yerine bana lenovo 720 yoga intel i önerdiler. Hdd yerine sadece ssd kullanabilir miyim? (fiyata bakmayın)

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
fakat boyutuna göre de fiyat epey artar ve ssd nin kayda değer bir etkisi yok oyuna :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Excalibur g750 (i7 intel 8750HQ, 32 GB ram , 1tb hdd, 480 ssd
8gb ekran kartı olan) almayı düşünüyorum. Yaklaşık aralıksız 4 veya 5 saat civarı oynayacağım. arkadaşlarım hdd den dolayı onun yerine bana lenovo 720 yoga intel i önerdiler. Hdd yerine sadece ssd kullanabilir miyim? (fiyata bakmayın)
lenovonun 8 gb rami varsa arkadaşların seni süper trollemiş bu arada :D
yine de linki atsana :)

Manyetik karpuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
fakat boyutuna göre de fiyat epey artar ve ssd nin kayda değer bir etkisi yok oyuna :)

Lenovo sanırım 4gb

Genel olarak hdd nin oynarken belli bir süre sonra çok ses yapacağını, kolay bozulabileceğini ,daha fazla enerji harcayacağını ve daha çok ısınacağını söylediler

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
Lenovo sanırım 4gb

Genel olarak hdd nin oynarken belli bir süre sonra çok ses yapacağını, kolay bozulabileceğini ,daha fazla enerji harcayacağını ve daha çok ısınacağını söylediler
1. hdd kolay kolay ÇARPMADIĞIN SÜRECE bozulmaz 12 15 yıllık dedemin hdd si hala çalışıyor :D
2.hdd eğer kulaklık takmaz isen BİRAZCIK ses yapar sonuçta mekanik ama kulaklık ile çözülemeyecek sorun yok
3.fazla enerji harcar ama öldürmez o kadar fazla pil ömürü aldığını sanmıyorum celeronlu laptoplar az enerji harcadıkları için var ve neredeyse hepsinde 500 gb- 1tb hdd var.
4.4gb ramli bir bilgisayar ile minecraft bile oynanmaz(aslında oynanır ama oyun oynamak için 4 gb ramli alınmaz kanser olursun)
5. arkadaşlarınla bir daha konuşma :D:D:D

Manyetik karpuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
1. hdd kolay kolay ÇARPMADIĞIN SÜRECE bozulmaz 12 15 yıllık dedemin hdd si hala çalışıyor :D
2.hdd eğer kulaklık takmaz isen BİRAZCIK ses yapar sonuçta mekanik ama kulaklık ile çözülemeyecek sorun yok
3.fazla enerji harcar ama öldürmez o kadar fazla pil ömürü aldığını sanmıyorum celeronlu laptoplar az enerji harcadıkları için var ve neredeyse hepsinde 500 gb- 1tb hdd var.
4.4gb ramli bir bilgisayar ile minecraft bile oynanmaz(aslında oynanır ama oyun oynamak için 4 gb ramli alınmaz kanser olursun)
5. arkadaşlarınla bir daha konuşma :D:D:D
Lenovo Yoga 720 Intel® CoreTM i7-7700HQ 2.80 GHz - 16G DDR4 - 512GB SSD - GeForce GTX1050 4GB GDDR5 - 15.6" FHD Dokunmatik Ekran - Win10 - Platinum, 80X7004XTX: Amazon.com.tr sanırım yanlış baktım...

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
arkdadaşların ile konuşmaya devam et ama iki laptopuda bence alma
casperin garantisi berbat lenovo sistemin de özellikleri casper a göre daha kötü
bence size pc toplayalım aynı bütçeye sonsuza kadar kullanın sizde :)

Manyetik karpuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
ben laptopta kusur bulmuyorum (ki sanırım en iyisi buydu :D) sadece toplama ile 2 tane rtx takarız diyorum(abartıyor olabilirim ama arada dağlar kadar fark var :)