Goruntude kablo uyuyor ama girmiyorSata guc kablosunu diyorsun sanirim. Ide ise psudan gelen, donusturucu gerekir
Zorladimda girmiyor yaAyni ise hafif zorla. Kilit sistemi olmadigindan sıkı geciyor zaten
Anlamadim bende yaaAynen sataymis. Acaba pata kablosu mu diye fotograf istedimde. Tersmi takiyorsun gucu mu eksik veriyorsun anlamadim .s 0.5 cm bile iceri girmez oyle bir soket ama hic girmemesi garip.
Baska sata guc kablosunu dene psudan fazla olur zaten onlarAnlamadim bende yaa
Oh be oldu ama vidam yok sabitlemesem sorun cikarmi veya ne ile sabitleyebilirimBaska sata guc kablosunu dene psudan fazla olur zaten onlar
Hadi hayirli olsun. Hddler mekanik calisir titresir. Ince vidalarla veya kizakla sabitlenir ama beceririm dersen kasada musaitse plastik kelepceyle bile sabitlenebilirOh be oldu ama vidam yok sabitlemesem sorun cikarmi veya ne ile sabitleyebilirim
Zaman ayirdigin icin cok saol cok yardimci oldunHadi hayirli olsun. Hddler mekanik calisir titresir. Ince vidalarla veya kizakla sabitlenir ama beceririm dersen kasada musaitse plastik kelepceyle bile sabitlenebilir
Ne demek Rica ederim. Yalniz bu 2. Hdd ise pc basladiginda bilgisayarimda gozukmez disk yonetiminde ayrilmamis alan gozukur yeni birim olusturman gerek.Zaman ayirdigin icin cok saol cok yardimci oldun
Yok ssd vardi hdd aldim direkt gozuktu sorun yok degil mi ?Ne demek Rica ederim. Yalniz bu 2. Hdd ise pc basladiginda bilgisayarimda gozukmez disk yonetiminde ayrilmamis alan gozukur yeni birim olusturman gerek.
Yani baska bisey yapmama gerek var miNe demek Rica ederim. Yalniz bu 2. Hdd ise pc basladiginda bilgisayarimda gozukmez disk yonetiminde ayrilmamis alan gozukur yeni birim olusturman gerek.
Direk gözüktüyse problem yok hocamYok ssd vardi hdd aldim direkt gozuktu sorun yok degil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani baska bisey yapmama gerek var mi