- Konuyu başlatan
The Famous
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Ekran kartı almadım 10 yıllık atı var takmıyım dedimANLAŞILAN arkadaş ekran kartını vitrine koymak için almış![]()
Ekran kartı almadım 10 yıllık atı var takmıyım dedimANLAŞILAN arkadaş ekran kartını vitrine koymak için almış![]()
Ekran kartı almadım 10 yıllık atı var takmıyım dedim
10 yıllık ekran kartı var Atı radeon X800 GTO2 bunamı bağlıcam monitörleriBak senin harici ekran kartın APU dan daha iyidir. Ayrıca Sürücülerini kurmayı unutma belki de ondan devrede değil
10 yıllık ekran kartı var Atı radeon X800 GTO2 bunamı bağlıcam monitörleri
@Seyhoo
Zotac GT630 ekran kartının hangisini önermiştiniz 2 tane varda biri 1Gb biri 2 gb
Şuanda can you run it de ekran kartı boyutu 0mb. Gözüküyor ama diğer herşeyi yetiyosa oyun açılır değilmi ekran kartını taktım.2 gb 128 bit
Şuanda can you run it de ekran kartı boyutu 0mb. Gözüküyor ama diğer herşeyi yetiyosa oyun açılır değilmi ekran kartını taktım.
Bişey daha sorucam hdd den ses geliyor ya ben gidip yeni hdd mi alıyım ilk 1 tb lık yoksa ekran kartımıBen sana bişey diyim mi senin gibilerin derdi asla bitmez![]()
Bişey daha sorucam hdd den ses geliyor ya ben gidip yeni hdd mi alıyım ilk 1 tb lık yoksa ekran kartımı
saniyede 61 mb aktarma yapıyorsun gayet sağlıklı harddisk ekran kartı al boşver harddiskiPeki ses çıkartıyor ya ilerde bozulur mu
Hd tune de hata çıkmadı
Asus A55BM-E3 senedir bu forumu takip ederim ben böyle bol soru soran başka kimse görmedim hll olsun sana kardeşim ne bitmez derdin varmış ayrıca o ekran kartıyla adamlar bf oynamış diye bakma ramden yiyor önermem git güzel fiyat performans ekran kartı al arkadaşın dediği ekran kartı güzel mesela alabilirsen.
Yok cmd olan komut yoneticisiChkdsk çalıştırdan yazılanmı
Ne diye aratmam lazımkonuya açıklık getirelim 6400k içindeki 8470d ile lowda yeni nesil oyunları oynatabilir ama 6400k işlemciye haliyle fm2 soket anakartlara hatta fm2+ 7850k işlemciye bile harici ekran kartı olarak gtx 760 dan fazlasını takmak saçmalık olur. 6400k'nın işlem gücü oldukça düşük.
Apu sistemlerde donanım yükseltme olayı çok verimsiz oluyor alıp apu olarak kullanacaksın yani
Bu arada sen 8470d nin driverını kurmamışsın o yüzden standart vga bağdaştırıcısı olarak çıkıyor tüm grafik işlemlerini işlemciye yüklüyorsun dikkat et işlemcinin üstündeki grafik yongasına demiyorum direk işlemciye...