Hdd bir bölümü kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aasbike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aasbike

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çift hdd kullanıyorum sabit diskimin birtanesi iki bölmeliydi bölmeleri birleştirmek için acronidiski kullandım bu bölme tamamen kayboldu. Tekrar getirmek için ne yapmalıyım yardımcı lütfen

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
benimde başıma gelmişti partigon kaybolması 100lerce program denedim sonunma programı buldum

http://findandmount.com/

yanlız partigonu kalıcı olarak geri getirmiyor bilgisayarı kapatınca partigon tekrar kayboluyor her açtığında tekrar taratmalsın veya içindeki bilgileri alıp tekrar bölümlemelisin

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
İşletim Sistemi nedir ?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bu gibi işleri programlarla değilde işletim sistemin kendi HDD disk yönetimiyle yapsan böyle sorunlar yaşanmaz,

aasbike

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xp spk2 kullaniyorum . xp altında bu gibi işlemler yapılamıyor sanıyordum vistada var ama. Eğer yapılıyorsa yardımcı olurmusunuz. ilgilerinize şimdiden teşekkür ederim.

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Xp spk2 kullaniyorum . xp altında bu gibi işlemler yapılamıyor sanıyordum vistada var ama. Eğer yapılıyorsa yardımcı olurmusunuz. ilgilerinize şimdiden teşekkür ederim.
xp altında yapılamıyor.üstteki arkadaş fotmat atarken bölümlesen daha sağlıklı olur anlamında demiş galiba ben de buna kaltılıyorum

prgramı denedin mi yazarsan sevinirim

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Windows Cd si ile tekrar biçimlendir Hdd ni.

aasbike

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim hddlerden biri 80 gb diğeri 40 gb 40lık olana xp spk iki yükledim. 80 gb olanıda ikiye bölüp yedekleri yükleyecektim acronic diskle böldüm bilgisayarı açıp kapattı 80lik hdd 33 gb duruyor diğeri yok.40lık hdd sorun yok. diğerini çıkarıp sadece onu taktım xp spk2 cd kurmayı denedim tek birim gözüküyordu birim silip tekrar oluşturdum tamamını seçtim,format attı xp kurdu yine 33 gb görüyor.acronic disk, Norton Partition Magic denedim olmuyor,Partition **** and Mount scan yaptım 33gb diyor.bilgisayarı yönet <disk yönet girdim oradada tek 33 gb görünüyor hdd markası samsung kısaca yaptığım işler bunlardı ama günlerdir uğraşıyorum en az 10 defa format attım fdisk yaptım diğer hdd üzerinden uğraştım tek bunu bağlayıp uğraştım yok bana ustalardan yardım gerek bilenler lütfen paylaşın bilgileri .......