Hdd bip sesi cikariyor pc algilamiyor yardim

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Arkadaşlar 1 ssdim 2 tane sshd var daha sabah normal oynuyodum bi yere gittim geldim pc acildi oyun acilacak diye bekledim dondu kaldi bilgisara baktim hdd gozukmuyo tak cikar yaptim hitachi marka olan sshd algiliyor segate olani algilamiyor ve bip sesi geliyor 2 sini takinca sadece ssd gozukuyor ses dosyasini attim bios gelene kadar böyle ses veriyor

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Ses dosyan gelmedi. Fakat şunu deneyebilirsin ; Gözükmeyen diski sökün. Birde böyle deneyin.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Bir bakıma var. Çünkü bu sefer SSD'yi okumadığını söylediniz. Fakat HDD'den ses geldiğine göre arızalı olabilir.
Tamam sorunu anladim iki farkl sata portu denedim sonuç ayni hitachi olanin kablosunu takmamisim daha demin cikardim segateyi takinca okumuyor ve bip sesi geliyor birde hitachiden geliyor şimdi bu 500 gb lik sey copemi gidecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir bakıma var. Çünkü bu sefer SSD'yi okumadığını söylediniz. Fakat HDD'den ses geldiğine göre arızalı olabilir.
Reiz bidaha bakarmisin simdi sadece hatali olani taktim okuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reiz sorunu
Duzelttim sata coklayci bide normal sata ucu vardi 2 li coklayiciyi 1 hdd 1.ssdye takiliydi ben 2liyi 2 hdd ye tekliyi ssdye taktim düzeldi suan 3 unude algiliyor sikinti yok

Son düzenleme: