bi sorunum var aylardır çözemedim garantiye gitti geldi yine olmadı .. hdd bazen durduk yere işlem yapmayı kesiyor işlem ışşıgı sönüyor ve 25-30 saniye bekledikten sonra geri düzeliyor işlem ışşığı tekrar yanmaya başlıyor.. işlem yapmadığı sıradada müzik felan çalıyo mouse klavye felan hepsi çalışıyor ama uygulama acamıyorum baze format atarkende sönüyor işlem ışşığı sonra 30 saniye sonra geri düzeliyor kopyalama yaparken felanda öyle duruyor 30 saniye sonra geri devam ediyor.. yani bi işlem yapmıyor işlem ışşığı yanmaya başladıktan sonra geri normale dönüyor hdd dir dedim garantiye gitti yenisi geldi yine aynı ramdendir dedim yeni ram aldım yine aynı ekran kartındandır dedim değiştirdim yine aynı.. sıcaklıklar normal ısınma felan yok fanlarda normal çalışıyor toz felanda yok içindeki aprçaları neyi hep kontrol etim sorunu bi türlü bulamadım formatmış neymiş yapmadığım bişey kalmadı hala sorunu çözemedim.. garip bi problem anlayamadım işlem ışşığı sönünce işlemler duruyor hdd kendi kendine kesiyor işlemleri bi anda .. anlamadım.. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.