Hiçbir HDD ses çıkarmadan kullanılamaz. İllaki bir miktar ses çıkarır.Arkadaşlar bu sorudan yüzlerce gelmiş olabilir kusura bakmayın.1TB lık bir HDD almak istiyorum oyun depolayacağım m2ssd var windows kurulu onda.Sessiz çalışan sorun çıkarmayacak bir şey arıyorum.Teşekkürler.
Evet zaten alışkınım sese eski bilgisayardan sıkıntı olmaz.Teşekkürler.Hiçbir HDD ses çıkarmadan kullanılamaz. İllaki bir miktar ses çıkarır.
Bunu tercih ederim: https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-BD301330
Bende arkadaşın önerdiğini öneriyorum bende şuan 500 gb olan versiyonu var gayet güzel çalışıyor tavsiye ederimHiçbir HDD ses çıkarmadan kullanılamaz. İllaki bir miktar ses çıkarır.
Bunu tercih ederim: https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-BD301330
benim attığımın aynısı.Evet WD Blue alınabilir güzel bir markadır. İsterseniz biraz daha uyguna da bulabilirsiniz.
![]()
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.352,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İstersen yazdığıma bak. Daha uyguna aynı şeyi alabilir demek istedim ben. Akakçe'de diğer siteleri de gösteriyor. ?benim attığımın aynısı.
@Justinianus I The Great @DarkWiThCeMWD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX: Amazon.com.tr bu linktekiyle sizin dedikleriniz aynı mı en ucuz burasıda?
en iyisi bu hocam bunu alın benceEvet WD Blue alınabilir güzel bir markadır. İsterseniz biraz daha uyguna da bulabilirsiniz.
![]()
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.352,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sata 6.0gosteriyor birinde digerinde 3.0Hocam basınca en ucuz amazonu gösteriyor ama görünüşleri farklı ayni mi dediğinizle?