Evde bulunan bilgisayarı yaklaşık 3-4 gün önce açık bıraktım. bir süre sonra geri geldiğimde bilgisayar çalışıyordu ama görüntü yoktu. bilgisayarı kapattım ve ertesi gün tekrar açtım ama bu sefer de görüntü gelmedi. Anakart üzerinde bulunan on-board ekran kartına bağladığımda görüntü alıyorum. Görüntü gelmeyen ekran kartı Radeon HD4350 on-board kart ise Radeon 2100. Halk arasında hep ev yakınına yıldırım düşerse elektronik cihazlara zarar verir derlerdi. Bıraktığım akşam da dışarıda oldukça şiddetli fırtına vardı ve sürekli yıldırım düşüyordu. Böyle bir şey olacağına ihtimal vermezdim sonuçta paratoner var ama yakınlarda oturan arkadaşım da o akşam bilgisayarının kapanıp açıldığını söyleyince şüphelenmedim değil.
Bu olaydan 2 sonra tekrar bağlayıp biraz uğraşınca görüntü geldi ama bilgisayar kapanıp açılınca ekran kartı yine gitti. Var mıdır bir fikri olan; ekran kartına ne olmuştur?
Bu olaydan 2 sonra tekrar bağlayıp biraz uğraşınca görüntü geldi ama bilgisayar kapanıp açılınca ekran kartı yine gitti. Var mıdır bir fikri olan; ekran kartına ne olmuştur?