• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hd video izleme programı lazım

Youtube hızlı değil mi :) Yerli video kast ediyorsan zor ama yabancı programlar olması gerek. Hatırlarsam yazarım.

Videoları HD izleyeceğin program olmaz. :)

HD videoları seyredebileceğin bir program olabilir. Bunun içinde K lite Codec pack yüklemeni ve beraberinde gelen Media player classic yazılımını tavsiye ederim.

Cümle biraz yanlış oldu. Windows Media Player de izlemek var XBMC'de izlemek var onu kast ettim aslında. Görüntü kalitesi bakımından dedim. Birde Mai Nai teşekkür ederim :)

real player tanınmış ama işi ticarete döktü.real player kurmada ne kurarsan kur.

Video izlemede püf nokta codektir. Hangi video ses yada medya izleyeceksen onun codeğini çözücü donanıma yükledikten sonra gerisi teferruat. Herhangi video oynatan yazılım işini görür :)

Ben K lite codec pack full kuruyorum. MPC kullanıyorum çoğunlukla. Dediğim gibi codecte iş. K lite kur. sonra hangi yazılımın ara yüzü, kullanımı hoşuna gidiyorsa onu kullan :)

SPLASH PRO EX kur diğerlerinin yüzüne bile bakmazsın :)

[MENTION=252978]f3jr[/MENTION] bi ara yüklemeye çalışmıştım hata falan verdi :(

hd video programı felan bilmemde torrent sitelerinden hd videolar indirebilirsin :P