Ahmet Emir Ersöz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar merhaba acil bir yardım için bu konuyu açtım , 1 hafta önce incehesaptan hazır sistem aldım ve hazır sistemin özellikleri şöyle;
Amd ryzen 5 2600
Gigabyte B450M S2H Anakart
Asus rog strix rx 570 4Gb ekran kartı
Team t force vulcan z 8 gb 3200 mhz ram
Adata 240gb sdd
Arkadaşlar sistemim böyle, hazır sistem geldikten sonra herhangi bir kurulum yapmadım, windows hazırdı ve fişe takıp çalıştırdım. Ve bilgisayarıma cs go indirdim ve sonra oynadım her şey güzel sistem pırıl pırıl oyun akıyor 250 300 fps derken bir anda windows 10 çökme arayüzü karşıma çıktı şöyle bir yan durmuş emoji vardı
. Ve bu smokinden sonra pc tekrar başlatıldı ve biosa girdi. Biosa neden girdiğini bilmiyorum. Biostan çıktıktan sonra tekrar biosa atıyor. Tekrar tekrar kaydet çık veya kaydetmeden çık seçeneklerine bastım ve hala atıyor. Bunun için bir çözüm var mı ? Çok canımı sıktı. Lütfen acil yardım
Amd ryzen 5 2600
Gigabyte B450M S2H Anakart
Asus rog strix rx 570 4Gb ekran kartı
Team t force vulcan z 8 gb 3200 mhz ram
Adata 240gb sdd
Arkadaşlar sistemim böyle, hazır sistem geldikten sonra herhangi bir kurulum yapmadım, windows hazırdı ve fişe takıp çalıştırdım. Ve bilgisayarıma cs go indirdim ve sonra oynadım her şey güzel sistem pırıl pırıl oyun akıyor 250 300 fps derken bir anda windows 10 çökme arayüzü karşıma çıktı şöyle bir yan durmuş emoji vardı