Hazır kasa güvenilirmi

Oflumami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ütopyadan hazır kasa alacam ne önerirsiniz bütçem 3000 dir. Güvenilir midir?

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
845
Teknobiyotiğe bak derim ben hep oradan alıyorum en ufak problem aksilik yaşamadım hocam.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Nasıl bi durum mesela zeoNN etiketli kasalar hoşuma gitti

Bazı youtube kanalları özel olarak toplamayı set olarak indirimli bir fiyatta sattırır misal donanım arşivi ve pc hocası gibi onların setlerini al ama başka markaların set kasalarını alma toplama söyleylim kasada bulalım mükemmel bir sistem toplayalım

Oflumami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı youtube kanalları özel olarak toplamayı set olarak indirimli bir fiyatta sattırır misal donanım arşivi ve pc hocası gibi onların setlerini al ama başka markaların set kasalarını alma toplama söyleylim kasada bulalım mükemmel bir sistem toplayalım
Zeonn etiketli kasaları onermiyormusun

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Zeonn etiketli kasaları onermiyormusun
Duruma göre değişiyor dedim ya misal bir kasa alıyorsun fiyatı korumak için işlemciyi yüksek tutup ekran kartının modeli tutuluyor bazen ssd konulması gereken sistemde bir parçanın yüksek bedeli yüzünden koyulmuyor bazende ucuza kaçmak için sertifikalı PSU koymuyorlar vs durumları yaşamamak için toplama daha iyi olur

Oflumami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki nasıl bir toplama önerirsin
Duruma göre değişiyor dedim ya misal bir kasa alıyorsun fiyatı korumak için işlemciyi yüksek tutup ekran kartının modeli tutuluyor bazen ssd konulması gereken sistemde bir parçanın yüksek bedeli yüzünden koyulmuyor bazende ucuza kaçmak için sertifikalı PSU koymuyorlar vs durumları yaşamamak için toplama daha iyi olur