Hayrına Nordic-t.org Davetiyesi Verilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rpm7200
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Onur ve miroğlu. Madem kullanmıyacaksınız niye davetiye istiyorsunuz? 3 gün geçmesine rağmen gönderdiğim davetiylerle üye olmadığınız için davetiyelerim yandı...Yazık vallahi!

Necati davetiyeni gönderdim. Mail adresini silebilirsin.

Çok teşekkürler kardeşim. Üye oldum hemen :) Torrent manyağı oldum çıktım bu aralar. Bakalım nasıl bi trackermiş.

10ursn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onur ve miroğlu. Madem kullanmıyacaksınız niye davetiye istiyorsunuz? 3 gün geçmesine rağmen gönderdiğim davetiylerle üye olmadığınız için davetiyelerim yandı...Yazık vallahi!

Necati davetiyeni gönderdim. Mail adresini silebilirsin.

çok pardon ya gerçekten unutmuştm gönderdiğini yatılı okuduğumdan pazar günü alıp üye olurum demiştm sonradan hiç aklıma gelmedi davetiyeni yediğim için çok özür dilerim ancak hafta sonu evde olabiliyorm ondan oldu kusura bakma
ha bu arada davetiye isteyen ark lar şuan site üyelikleri açık ben üye oldm bence isterlerken o an bi de baksınlar üyelikler açıkmı die sonra istesinler çünkü bu site üyeliklerini açıyormuş

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar nordic-t de üyelik her zamn acıktır arada gecelri kontrol edin üye olabilirsiniz.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
arkadaşlar nordic-t de üyelik her zamn acıktır arada gecelri kontrol edin üye olabilirsiniz.

We are a private site now and require an invite to join. Please do not request to be invited on non-invite forums, thanks.

sign up diyincik böyle diyor ama

pala34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gece bi film seyredeyim dedim limon sıkıldı eğlenceme. bende bir tane rica edebilir miyim?

yagz_89@hotmail.com

şimdiden çok çok teşekkürler.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Tekrar kapatmışlar sanırım. :S Davetiyeniz varsa gönderebilir misiniz?
majeste_g[/at/]msn.com

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Üyelikler şuan açık arkadaşlar :)