• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hayranıyım!!! (Bayanlara Özel)

bilmiom vala :D siz genede dikkatli olun, tansiyon ve kalp hastalarını pcden uzaklaştırınnnnnnnnnnnnn :} :}

ziraatçi kıs Nick Carter benim :D bende onun fotolarını eklicem o benmmmmmmmmmmmmm ya benm o %( %(

kısss o benimmmm geçmiş ossuun sanaa girme aramızaaa

hayırrrrrrrrrrrrrrrrr benimmmmmmmm >X< ziraatçi cidden bak çok kötü oldum nolur %( %( o benm kısssssss benm oo %(

hiççç duygu sömürüsü yapmaa veremem o bnmdir o bnm bnmdir ancak :D
sen git başkasını bull hıhhh :)

tamam kızlar bi erkek yüzünden kavga etmeyin :^)

ayıp

yakısmaz size :^) :* :D

Nick Carter (S) (L) (L) (L) (L) ziraatçi o benmmmm kusura bakmaaaaaaaaa >X< benimmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm benimmmmmmmmm benimmmmmmmmmm %( kendimi intaar ederimmmmmm benm o %(

veeeeeeeeee burakçığımmmmmmmmm (S)

yaa bananee yaa git at kendini boğaz köprüsünden benim ooo vermem sanaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aşkımmm oo benimmm

Arkadaşlar platonik bir sevdadır almış başını gidiyor hayırdır inşallah.

ziraatci63' Alıntı:
yaa bananee yaa git at kendini boğaz köprüsünden benim ooo vermem sanaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aşkımmm oo benimmm

o benmmmmmmmm benmmmmm benm anladın mı vermem onu sana yaaaaaaa %( %(
ben aşığım ona ben seviorum. sen kendine başkasını bul bence :* Zzz Zzz Zzz Zzz çok ciddiyim o benmmmmmmm %(

kıss sen intihar etmeye gitmedinmii
bakk güsell arkadaşım aramıza girmee (L)
sana veremem onuuu sen kendine başkasını bullll yaaa üfffffffff

tiziano feroyu sen al nicki ben alim he olmasmı :^)

nick benm benm benmmmmmm yaaaaa benm okadar >X< senden daha fazla seviorum onu emin olabilrsinnnnnnnn :* (S) (L) (L) (L)

Arkadaşlar konu erkekler olunca dikkate alınmayan bir faktör var oda Photoshop ve Makyaj faktörü sizce bu resimlerin kaçında bu faktörler gözardı edilebilir ?

O etkenleride düşünmüyoruz değil ... o gözler photshop harikası olamazlar.
tek bi gerçek var ne olursa olsun adam çok yakışıklıı

ezo Tziano yıda alırım ama Nick öncelikli geliyor benim içinn alternatif olarak sunabilirim sana

kadınlarla erkekler arasındaki farkı görüyoruz yukarıdaki dialoglarda :D

pıerce brosnan derim ve giderim ve birdahi eşhedü en laaaaaaaaaa ilahe illaaaaaaah ve eşhedü enne muhammeden abdühü ve resulühü ha ha haaaaaaay mesut süre seni unutmadım bak : ay bi dakika mel gibson u unutmadan gitmişim so so soryy