Yardım Haylou GT1 Pro bilgisayara bağlanmıyor

berkunal

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Sırasıyla adım olarak bluetooth ve diğer cihaz ayarları-(Bluetooth kapalı ise açık konumuna getirilmelidir)- Bluetooth ya da başka cihaz ekle açılan pencereden bluetooth başlıklı bölümü seçelim. eğer kulaklık görünmüyorsa kulaklığı kutusuna koyup tekrar çıkartın bağlı olduğu diğer cihazlar varsa yanınızda telefonunuz veya başka bir cihaz otomatik olarak onlara bağlanıyor olabilir

Serhat_kaya_.58

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Sırasıyla adım olarak bluetooth ve diğer cihaz ayarları-(Bluetooth kapalı ise açık konumuna getirilmelidir)- Bluetooth ya da başka cihaz ekle açılan pencereden bluetooth başlıklı bölümü seçelim. eğer kulaklık görünmüyorsa kulaklığı kutusuna koyup tekrar çıkartın bağlı olduğu diğer cihazlar varsa yanınızda telefonunuz veya başka bir cihaz otomatik olarak onlara bağlanıyor olabilir
Kulaklık bağlanıyor hatta sürücüleri yükleme yerinde çevre aygıtı hariç diğerleri onaylanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürücü bulunamadı diyor hatta

Son düzenleme:

berkunal

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Kulaklık bağlanıyor hatta sürücüleri yükleme yerinde çevre aygıtı hariç diğerleri onaylanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürücü bulunamadı diyor hatta
Kulaklıkları ayrı ayrı bağlayıp deneyebilirsin. bluetooth kulaklıklarda sol kulaklık sağ kulaklığa sağda ki ise aygıta bağlanır. İki kulaklığa 20-25 saniye boyunca basılı tutup birbiriyle eşleştirmeli daha sonra aygıta bağlamalısın. Eğer aygıt görünürse fakat L-R diye ayrı ayrı görünüyorsa o zaman kulaklıklar birbirine bağlanmamıştır.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
pc marka,modeli ne? Lenovo-IdeaPad-S145-15AST bunda Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac bletooth bunda var.
Ekran Görüntüsü 2021-12-27 19-12-50.png

Serhat_kaya_.58

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Aspire 4810t eski bluetooth kulaklığımı bağlamıştım