Haydi Kızlar ... Erkekleri Tavlayalım =)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5

1. ADIM

Buzları kırın!

Hoşlandığınız erkekle bugüne kadar hiç konuşma imkanı bulamadıysanız, yaşadığınızı ve hoş bir kadın olduğunuzu ve ona ilgi duyduğunuzu bir an evvel belli etmelisiniz. Nasıl mı?

Gülümseyin; Bir erkeğin dikkatini çekebilmenin en iyi yolu, ona bakıp tatlı tatlı gülümsemektir. Onunla karşılaştığınızda gözlerini yakalamaya çalışın ve size baktığından emin olunca hafifçe gülümseyin, ama sakın abartmayın! Daha sonra da 'merhaba' deyip bir sohbet ortamı yaratmaya çalışın!

Relaks olun: 'Merhaba' dedikten sonra söyleyecek bir şey bulamayacak kadar gergin hissediyorsanız, sakın hemen paniklemeyin! Hoşlandığınız bir erkeğin yanında güzel sohbet konuları bulmak biraz zor görünebilir, ama bu aşamayı her zaman olduğun gibi davranarak rahatça atlatabilirsiniz.

Küçük komplimanlar iyidir: Ona iltifatta bulunmak için zamanlamanın çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Konuşmanızın hemen başında ona yağcılık yapmaya başlarsanız, kendini kötü duruma sokabilirsiniz. Sohbetiniz ilerlediğinde aralara küçük iltifatlar sıkıştırırsanız, yanınızda kendini iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

2.ADIM

Muhabbeti artır!

Sonunda onunla sohbet ortamı yaratmayı başardınız. Peki, şimdi ne olacak?

Meraklı olun: Kendinden bahsetmesini sağlayın.

Sizden çok konuşuyorsa: Eğer sizinle sohbet etmek için çok istekli görünüyor ve yanınızda bülbül gibi şakıyorsa endişelenmenize hiç gerek yok. Tek yapmanız gereken, gözlerinin içine bakmak ve onu dikkatle dinleyip konuyla ilgili sorular sormak.

Ortak yönlerinize bakın: Tüm sohbetlerinizin sonunda tek bir ortak nokta bile bulamıyorsanız, birbiriniz için yaratılmadığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz. Ama durun, hemen önyargılı olmayın! Sevdiğiniz kitapları sevmiyor, izlediğiniz filmlerden zevk almıyor olabilir, ancak bu, sizin anlaşamayacağınızı göstermez. Biraz sabırlı olun, onun zevklerine saygı duyun, siz de kendinizinkilerden bahsedin.

3.ADIM

Şifresini çözün!

Sizinle görüşmeye, sohbet etmeye hala çok istekli görünüyor. Peki bu, sizden gerçekten hoşlandığı anlamına mı geliyor?

Gözlere dikkat: Siz konuşurken kendi ayaklarına bakıyorsa, bu utangaç olduğunun göstergesi olabilir. Yok eğer etrafa ve özellikle güzel kızlara bakıyorsa, duygularından şüphe etmelisiniz.

Vücut dili: Vücut diline çok dikkat edin! Konuşurken yüzü ve bedeni size doğru dönük mü duruyor, yoksa her an çekip gidecekmiş gibi başka tarafa mı bakıyor? Eğer vücudu size dönükse problem yok!

Sıra sizde; Ona ondan hoşlandığınıza dair işaretler göndermelisiniz ki duygularınızdan haberdar olabilsin. Onunla konuşurken, tırnak yemek, saçlarını kurcalamak veya bacağını sallamak gibi tedirgin olduğunun göstergesi olan hareketlerde bulunmamaya özen göster ve olabildiğince rahat görünmeye çalışıp gözlerinin içine bakın! Böylece yanında rahat olduğunuzu fark edecek ve ona karşı nasıl duygular beslediğinizi kolayca anlayacak!

Kaynak : Pandora'nın Kutusu

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hadi yaaaaaaaa :* herşey o kadar da kolay mı ?

SEYF

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Okudum aklimin bi kosesine yazdim hehe

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
;D ben bu olaya gülerim... ;) unutmayın Türkiye kro-land... takıntı yapmanıza gerek yok kızlar... accık kuyruk sallayın gerisi gelir ;D

sanırım bu yazı geğendiğiniz erkeği tavlamayla ilgili ;D çok beğenilen biriyse zaten en çıtırnı seçecektir... ( yelpaze geniş olunca dabi :* ) eğer ilgilenmiyorsa kasmayın , başka kurban seçin moralinizi bozmayın ;)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kız ayağını sallıyor mu sallamıyor mu tırnağını yiyorsa ne anlama geliyor gibi şeylere kaç erkek dikkat edipte ne demek istiyor acaba diye düşünüyor.Genelde ne pis kız ya tırnağını yedi gibi şeyler aklıma gelir benim.
Bence bayanlar kendilerinin dikkat ettikleri şeyleri bizim de kriterimizmiş gibi algılamış ve ona göre yazmışlar bu yazıyı.Ne bileyim bir erkek olarak bu kadar ayrıntıya takılmam :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
doğal olacaksın akışına bırakacaksın tavlamaya çalışınca olmuyo

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Beste sen beni böyle tavlamadın :D ben sana bi selam çaktım aha oldu 2 sene :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Nmss dedi ki:
ee nası tavladın besteyii merak ettm doğrusu.ama beste çok tatlı bi kız görmedm ama burdan öle

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
corpuscallosum dedi ki:
Nmss dedi ki:
ee nası tavladın besteyii merak ettm doğrusu.ama beste çok tatlı bi kız görmedm ama burdan öle

Maşallah öyledir :P Tavlanan beste bence o anlatsın beni görmesine gerek kalmadı dediğim gibi "Selam" dedim ve işte :) Yalansa sölesin :D (S)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Yaff doğruu :) benim şuanki aşkım :D bi slm yazd anaa dedim noliii bana :D aşık oldum ben buna dedim bakın 2 sene oldu o beni nasıl tavladı olayına gelirseeeeeeek :)

Benim aşkımda çene bol ;) Beni bol bol güldürdü vallaa sonra dedim gidiyoz bir alameteee :D 2 sene oldu çok mutluyum aşkuuuuuuuuumm senlee :)

ayrıca corpusum seni sefiyorum ablacım :P :)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ooooo.. bura aşıklar yeri olmuş ya kıskanıyorum ama benim yok diye sizde bur çatlatıyosunuz beni :$
yani olmuyo ayıp :$

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
aynen yaa ama erkeklere göre de bişey yokmu beste pandora kusunu bi araştır bakalım gerçi kız tavlama sürecine gireceğime 3 kere öss sitresine girmeyi yiğelerim :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
yaaa ben de sevgilimi çoooook seviyom gerçi o şimdi pc başında wow kasıyo benle ilgilenmiyo ama olsun ben de onu çooook seviommmmm.
besteyi de çoook seviommm

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
nolur başlama wowa.wow bi tutkuymuş da benim haberim yokmuş.aylardır wow yüzünden sevgilim benle uyumuyo

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hafifçe gülümsemesi Hemen belli ediyor.. Gel benm yanıma konuş diye..
başıma cok geldi..
Bunu seviyorum yaa

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Haydi Kızlar ... Erkekleri Tavlayalım kampanyası

doğudaki binlerce kız öğrencimize yardımcı olalım..

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Ben hiç deniz görmedim.. Ben hiç dağ görmedim ve ben hiç erkek görmedim kampanyaları :D