Sardaukar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 903
Bir İstanbullu olarak arkandayım sayın İmamoğlu
Konu imamoğlunu tartışma konusu değildir baltalamayın
Görmek isteyen göz görür.Hiç bir iş yaptığı yok.
İmamoğlu adamdır. Ama Sultangazi'de taş ocakları ve kentsel dönüşüm ne olacak? Adam vaat verdi. Yapacak mı bakalım?
Konu imamoğlunu tartışma konusu değildir baltalamayın
Yahu adam her dediğini yapmaya başladı önüne engel çıkmasa daha da iyilerini yapacak. Hiç birşey yapmadığını söylediğin adam suyu ucuzlattı direk benim cebimden çıkan parayı bana geri verdi. Genel halka son yıllarda bu kadar dokunan fayda gördün mü sen?Hiçbir şey yapmayacak görüceksiniz.
bu herhalde sims veya tycoon oyunlarındaki gibi, hemen bir tuşa basınca şak diye iş yapmasını bekliyorYahu adam her dediğini yapmaya başladı önüne engel çıkmasa daha da iyilerini yapacak. Hiç birşey yapmadığını söylediğin adam suyu ucuzlattı direk benim cebimden çıkan parayı bana geri verdi. Genel halka son yıllarda bu kadar dokunan fayda gördün mü sen?
bu herhalde sims veya tycoon oyunlarındaki gibi, hemen bir tuşa basınca şak diye iş yapmasını bekliyor
Benim annem de bunu zıp bırt diyor zaten.Ben bunu bilir bunu söylerim bu adam hiç icraat göstermeyecek anca laf salatası yapıyor deprem oldu mesela bir çıkıpta konuşmadı bile bu kadar aciz bir insan. 1 senesi dolsun bakalım göreceksiniz. Keşke Binali alsaydı..
Benim annem de bunu zıp bırt diyor zaten.
3 maymunu oynuyorsunBen bunu bilir bunu söylerim bu adam hiç icraat göstermeyecek anca laf salatası yapıyor deprem oldu mesela bir çıkıpta konuşmadı bile bu kadar aciz bir insan. 1 senesi dolsun bakalım göreceksiniz. Keşke Binali alsaydı..
3 maymunu oynuyorsun
deprem sonrası tonla konuşma yaptı
keşke binali seçilseydi diyorsunda istanbulu yöneten parti yıllardır kim ?
Ahahah3 maymun sensin ukala herif.