Haydarpaşa ve Sirkeci ihalelerinden elendik, suç duyurusunda bulunacağız

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903

Bir İstanbullu olarak arkandayım sayın İmamoğlu

Konu imamoğlunu tartışma konusu değildir baltalamayın

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887

Bir İstanbullu olarak arkandayım sayın İmamoğlu

Konu imamoğlunu tartışma konusu değildir baltalamayın
İmamoğlu adamdır. Ama Sultangazi'de taş ocakları ve kentsel dönüşüm ne olacak? Adam vaat verdi. Yapacak mı bakalım?
Edit: Yaparsa 2023'te oyum ona.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Hiçbir şey yapmayacak görüceksiniz.
Yahu adam her dediğini yapmaya başladı önüne engel çıkmasa daha da iyilerini yapacak. Hiç birşey yapmadığını söylediğin adam suyu ucuzlattı direk benim cebimden çıkan parayı bana geri verdi. Genel halka son yıllarda bu kadar dokunan fayda gördün mü sen?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Daha işin başında. bir senesi dolsun en azından, ona göre değerlendiririz.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Yahu adam her dediğini yapmaya başladı önüne engel çıkmasa daha da iyilerini yapacak. Hiç birşey yapmadığını söylediğin adam suyu ucuzlattı direk benim cebimden çıkan parayı bana geri verdi. Genel halka son yıllarda bu kadar dokunan fayda gördün mü sen?
bu herhalde sims veya tycoon oyunlarındaki gibi, hemen bir tuşa basınca şak diye iş yapmasını bekliyor

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
bu herhalde sims veya tycoon oyunlarındaki gibi, hemen bir tuşa basınca şak diye iş yapmasını bekliyor

Adam akebelilere rağmen iş yapmaya çalışıyor ama mecliste red yiyen projelerinide açıklaması lazım, birde halkın cebinden lüks banyo, tuvalet vs. yaptıranlar eleştirmeye çalışıyor kim ne derse desin adam gibi adamdır ekrem bey kendisini efendiliğini bozmuyor karşısındakilerde bu efendiliğin ve adamlığın çeyreği yok hepsini toplasan.

Son düzenleme:

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Ben bunu bilir bunu söylerim bu adam hiç icraat göstermeyecek anca laf salatası yapıyor deprem oldu mesela bir çıkıpta konuşmadı bile bu kadar aciz bir insan. 1 senesi dolsun bakalım göreceksiniz. Keşke Binali alsaydı..

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Ben bunu bilir bunu söylerim bu adam hiç icraat göstermeyecek anca laf salatası yapıyor deprem oldu mesela bir çıkıpta konuşmadı bile bu kadar aciz bir insan. 1 senesi dolsun bakalım göreceksiniz. Keşke Binali alsaydı..
Benim annem de bunu zıp bırt diyor zaten.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
3 maymunu oynuyorsun
deprem sonrası tonla konuşma yaptı

keşke binali seçilseydi diyorsunda istanbulu yöneten parti yıllardır kim ?