Hayattan bıktım

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Merhaba ben %50 engelliyim ağır işlerde çalışamıyorum lise mezunuyum kimse işvermiyor parasızlıktan bezdim. Ekpss başvurdum ama ondanda unutmusuzum bir araba istiyorum masrafını karşılayacak gelirimiz yok :(

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Bende bıktım valla. Konu açıyım diyordum yanlış anlaşılır filan.
Kardeş hayat varya çok b..tan biyer. Dünyaya gelmeme nefret ediyorum resmen.

Varya dışarıdan baksan dersin şükür et haline ama içten parçalanıyorum. Ağlamaktan Kafamın içi sallanıyor başım ağrıyor resmen.
Ulan şu doktorlar varya paranı direk g..lerine sokmak gerek. Bari gözleri doymuyor birazda g..leri doysun.

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
images.jpeg

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Valla ne diyelim artık başka bir ülkeye yerleşmeye falan çalış yani burda kendini iyice harcarsın kimse doğru düzgün ilgilenmez

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Abi şimdi konu içeriğini tam okudum araba gördümde. Millet arabasını satıp canını zor bela kurtarıyor. Araba isteği nerden çıktı?

Varya ben bisiklete hevesli biriyim. İnşaallah işler iyiye giderse bisiklette toplarım kendime. Amin.

Toplamanın zevki bir ayrı yahu.

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Merhaba ben %50 engelliyim ağır işlerde çalışamıyorum lise mezunuyum kimse işvermiyor parasızlıktan bezdim. Ekpss başvurdum ama ondanda unutmusuzum bir araba istiyorum masrafını karşılayacak gelirimiz yok :(

Merhaba,

bilgisayar üzerinde birşeyler yapabiliyor musunuz ? Veya buna eğiliminiz ne durumda biraz bahseder misiniz rica etsem ?

Saygılarımla

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yinede Engelli insanara hakkedilen değer verilmiyor

Brykhia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bende geleceğimi düşündükçe hayattan soğuyorum.

Son düzenleme:

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Merhaba,

bilgisayar üzerinde birşeyler yapabiliyor musunuz ? Veya buna eğiliminiz ne durumda biraz bahseder misiniz rica etsem ?

Saygılarımla
Merhaba bilgisayar kullanabiliyorum

office programları ve excel biliyorum

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Kültür olarak engelli bireylere engel olduğumuz doğrudur, İşkur da yapılan mülakatlar sonucunda işe başlamada anlaştığım arkadaşı üstlerim istemedi ancak ben kefil olarak kalmasını sağlamıştım ve çalıştığımız projede iş bitiminden dolayı en son çıkan insan oldu... Yani demek istediğim, kimse kimseye karşılıksız iyilik hoş görü yapmıyor... Oysa insanları kazanmamız gerek, insanlar olarak engeli olsun olmasın hepimizin bir birine ihtiyacı var.

Senden ricam umutsuz olma, çok engelli arkadaşım var. Kulakları çınlasın bir Ümit abim var mesela, eşi çocukları mutlu bir hayatı var ama bu kendi çabası ile...

Hepimiz zaman zaman zorluklarla karşılaşıyoruz, engelimiz yok ama engel yaratan bir dünya insan var hayatımızda...

Karamsarlıkta dönemsel olarak gerekli, nihayetinde şu fizik kuralına hep inanırım. Düşmeden kalkamazsın...

İŞKUR'a başvurmanı, engelli topluluklara dahil olmanı ve bu sayede iyi bir iş bulacağını umut ediyorum. Konuşmak istersen özel mesajdan da ulaşabilirsin.

Allah hepimizin yardımcısın olsun...