Hayattan Bıktım

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Gençler en büyük sorun et ve süt ürünleri tüketmeniz büyük sorun psikolojinizi onlar bozuyor vegan olmanızı öneririm .

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Puhajanaj bu ne lan ergen ortamlarına gel ;)))
Saçma bir yorum daha , ergen ortamı diyeceğine yardımcı olmaya çalış yorum yazacaksanda , hayatta herkes sorunlarıyla eşit başa çıkamayabilir.Yazdığın yorumun arkadaşa ne faydası var ?

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Ya kıyamam ne iyi niyetlisiniz . Sizinle dünya bir kez daha anlam kazandı benim için . :) . Bro valla hayat devam ediyor bu yolda elenenler olacak elbette . Her yenilgi yeni fırsatları beraberinde getirir . Bireysel olmayı öğrenmemiz gerekiyor toplum olarak .

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
alakası yok kaliteli müzik o ve bu:
--- Gönderi Güncellendi ---

sokaktan bir kedi al götür veterinere bakımını yaptır al eve hayatına anlam katsın mutfak masasına kıyma,kuşbaşı et ve tavuk bırakmaman gerektiğini o küçük harika canlı öğretir...
Evimize giren çıkan kedinin haddi hesabı yok resmen bıktık onlardan kovuyorsun yine de gitmiyorlar gece avluda bir anda önüne çıkıyor falan ayrıca evde bize bile yer yok hayat tüm kozlarını bana oynamış resmen bende son 1 koz kaldı oda sağlığım bakalım bu koz beni kurtarabilecek mi.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
[emoji1417][emoji1417][emoji1417][emoji23][emoji3]

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Şuan yazdıklarınızın benim konumla ne ilgisi var?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Arakadaş haklı konuyu saptırmayalım.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
İntihar Etmek Direk cehennemin kapılarını açmış olursun kendin için herkes böyle depresyonlar yaşar tek yapacağımız şey sabretmek

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
intihar ederek kurtulan birileri varsa soyle de bizde intihar edip kurtulalim.kehf suresinde rabbimiz ''Şübhesiz ki biz, yeryüzündeki şeyleri kendine bir ziynet kıldık ki, (insanların)hangileri amelce daha güzeldir diye onları imtihân edelim''diyor.Guzellik,cirkinlik,zenginlik,fakirlik,hastalik her sey insan icin bir sinav oyle insanlar varki zengin olup hayatin butun zevklerine varmis doymus hayatta bir beklentisi kalmadigi icin intihar edip ahiretlerini yakiyorlar.Bize de dik dik bakiyorlar,kufur edenler oluyor asagilayanlar oluyor eger dini butun biri olur kildigin namazdan tuttugun oructan zevk alir hale gelirsen iste butun bu dertlerden kurtulursun insanlarin yaptiklari seyleri umursamazsin bile.Mevlana celaleddin'i rumi'nin mesnevi serhini oku istersen bana baya iyi gelmisti.youtube'dan nasser al qatami'nin okudugu turkce meal'i surelerde var bunlari izle bana cok iyi geliyor.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Ben de intihar etmeye kalkıştım 30 tane hap içtim depresyon tansiyon şeker ne varsa içtim. Ve sonra içtiğim farkedildi hastaneye kaldırıldım 4 gün serum bağlı kaldı 3 defa kolumdan kan aldılar kolum da baya çürüdü. Sonra anladım ki ne bunu yapmaya ne de kafaya takmaya değmez. Bu hayatta bir tek kötü olaylar yok iyi olaylar da var. Yaşadıklarımız elbette ki çok zor ama biraz zaman biraz sabır lazım. Zaman her şeyin ilacıdır sabır da. Hayat yine çok güzel hem ölsek hayatımızda göreceğimiz güzel günleri yaşayamazdık. Çok kere tövbe ettim çok pişman oldum inşallah Allah beni affetmiştir offf zor.