Hayattaki seçimler...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Canım Yandığında ya uzaklaşırım oradan zira orada bulunmam canımı yakan için hiç iyi olmaz.
Yada Eşimin ve Çocuklarımın yanında olurum.

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ulM1K.jpg

Kime koşarsın canın yandığında?

En sevdiğine mi?
Seni en çok sevene mi?
Kimseye koşmam. Nedeni ise malum herkesin kendine göre derdi var bende karşı tarafa kendi sorunlarımdan bahsedersem onların bu soruna takıp üzüleceğini düşünüyorum. (ya tınlamazlar ama işte aklımca böyle düşünüyorum anneme babama arkadaşlarıma kimseye söylemem yani koşmam)

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir insanın başına iyi veya kötü birşey geldiğinde bunu sevdiğiyle paylaşmak ister.

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
canım yandığında sorumlusu kişiyle olan tüm ilişiğimi minimum düzeye indiririm önce, sonra susarım bi süre. susmaktan sıkılınca, olayı gülerek anlatabilecek neşeye ulaşmışsam yani, beni sevenlerle paylaşırım. çünkü en çok onlar sorar :)

ama bi de şöyle bi şey var, sevgi genelde karşılıklıdır. karşılıksız çok az sevgi var. veya dengesiz. bence genelde sevdiğin kadar sevilirsin.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
canım yandığında sorumlusu kişiyle olan tüm ilişiğimi minimum düzeye indiririm önce, sonra susarım bi süre. susmaktan sıkılınca, olayı gülerek anlatabilecek neşeye ulaşmışsam yani, beni sevenlerle paylaşırım. çünkü en çok onlar sorar :)

ama bi de şöyle bi şey var, sevgi genelde karşılıklıdır. karşılıksız çok az sevgi var. veya dengesiz. bence genelde sevdiğin kadar sevilirsin.
Şimdi elimde bir bıçak ' sevdiğin kadar sevilirsin ' diyeni arıyorum.

Haberin ola!

:D

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Şimdi elimde bir bıçak ' sevdiğin kadar sevilirsin ' diyeni arıyorum.

Haberin ola!

:D
ııı şeyy aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.

yavrucum evladım o benim az önce yaptığım şeyin adı bir "genelleme" ha bi de başında "bence" var. :D ama inan yazarken aklıma geldin. özellikle "karşılıksız çok az sevgi var" yazarken mesela efsanenin yeşile olan aşkı gibi diye düşündüm.. bi de mesela annelerin ne kadar isyankar olsa da çocuklarına olan sevgisi... gibi :) bi de Allahın ne kadar isyankar olsa da kullarına olan sevgisi.