Soru Hayatta en korktuğunuz; Başınıza gelmesini istemeyeceğiniz şey nedir ?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,135
Hayatta ki en korktuğunuz şeyi soruyorum…

Benim ki her ne sebepten olursa olsun hastaneye gitmek; Ameliyat ve uzun süren tedavi korkusu

(kalp ritim bozukluğum var ve 2016’dan beri hastayım birara ilaçla azalttım ama göğsüm 1 senedir ağrıyor ameliyat der diye korkup gitmiyorum.6 tane dişim kırık implant için ameliyat olacam diye yine gitmiyorum 😀)

serj

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,001
en korktuğum değil tabii ki daha kötüleri var ancak olabilirlik açısından diş ağrısı. bu kadar illet bir şey yok, bi de bende diş ağrısı olduğu zaman onun ağrısı kulağa da vuruyor. sağlığın önemini de anca o tür anlarda anlıyorum. harbi lan, şu an hiçbi hastalığım yok dincim. ooohh ne güzel de sağlık ooohhh keyif oohh ferah

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,841
Yalnızlık diyorum ya, önceleri pek takılmadığım bir şeydi. Ama liseye geçince ve tipte oturunca bir anda fark ettim çevremde insan olması hoş oluyormuş. Çevrem açıldı çıtırdan bozulduk ama iyiyiz 🤪

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,571
Yalnızlık diyorum ya, önceleri pek takılmadığım bir şeydi. Ama liseye geçince ve tipte oturunca bir anda fark ettim çevremde insan olması hoş oluyormuş. Çevrem açıldı çıtırdan bozulduk ama iyiyiz 🤪
Şu aralar senin gibi hissediyorum.
Tip biraz oturunca önemli adam gibi oluyorsun sanki 🤣

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,841
Şu aralar senin gibi hissediyorum.
Tip biraz oturunca önemli adam gibi oluyorsun sanki 🤣
Valla öyle oluyor abi bundan 2 sene önce tip önemli değil ya diye gezen elemanlardan biri olarak konuşuyorum tip aşırı önemli bir şeymiş meğer tipsiz olduğumdan haberim yokmuş 🤪

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,571
Valla öyle oluyor abi bundan 2 sene önce tip önemli değil ya diye gezen elemanlardan biri olarak konuşuyorum tip aşırı önemli bir şeymiş meğer tipsiz olduğumdan haberim yokmuş 🤪
Asıl önemli olan iç güzelliği sözünü düşünen tipsizi bulursam söz ilk osmanlı tokadı benden.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,135
Bende insanlardan bıktım yalnızlığı seviyorum…Çıtırdan bozulmak şimdi çıtır çıtır gelirde iş hayatına girince bayatlıyor 🤣🤣