Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özünde bir Arap yemeği olan maklube, Mardin yöresinde sıklıkla yapılıyor. Kuşbaşı etlerin pişirilerek, pirinç pilavı üstüne yerleştirilmesiyle yapılan bir yemektir
Özünde bir Arap yemeği olan maklube, Mardin yöresinde sıklıkla yapılıyor. Kuşbaşı etlerin pişirilerek, pirinç pilavı üstüne yerleştirilmesiyle yapılan bir yemektir
Azerbaycan ve Anadolu’dan gelip Suriye ve Irak’a giden kadim yollara hâkim bir konumda denizden 1000-1100 m. yükseklikte bir sırt üzerine kurulan mardin Şehrinin 100 m. yukarısında heybetli mardin kalesi bulunur.
Bugün stefan zweigin günlükler kitabını okuduk kitab bir hatırat ve anı kitabı zweigin sevenleri tarafından okunması gerekir kitabı sevdim ancak kitabta zweigin çöküş günlerinide okumak isterdim çünkü zweigin çöküş ve intiharı bir yazarın en trajik hayat hikayesidir ve bir yazarın kendi dilinden intiharını çöküşünü okumak bir itiraf ve belge niteliği taşır edebiyat için ise trajik bir eser olabilirdi
Evet zweig hayatını 1. Dünya ve 2. Dünya savaşları içinde geçirir bu dönem ise en trajik hayat hikayelerinin yaşandığı dönemlerdir 2.Dünya savaşının en trajik hayat hikayesini yaşayan zweigin hayat hikayesi tüm edebiyat severlerce okunmalı ve bilinmeli 1.Dünya ve 2.Dünya savaşı hakkında anı yada hatırat okumayı sevenlerin beğeneceğini düşündüğüm bu kitabı zweig severlere savaş hatıratı severlere tavsiye ederim
Kırgızistan Kırgız Cumhuriyeti Orta Asya'da olup Kırgızistan kıbrıs Azerbaycan Kazakistan,
Özbekistan, Türkiye ve
Türkmenistan ile birlikte 7 bağımsız Türk devletinden biridir